Gurdian ارسال شده در سهشنبه در 06:12 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در سهشنبه در 18:33 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:33 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ در 00:35، Kamyab گفته است: این گلدا میره که بره کامیاب یعنی چی که میره سیید گناه داریم پول مگه مفته نکن با ما همچین به خدا من تورو توی واقعیت گیر بیارم تمام این پولا و گولد هارو پس میارم برای بازیکن ها پولامون رو تموم کردی نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در سهشنبه در 18:44 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:44 11 دقیقه قبل، Bullet گفته است: کامیاب یعنی چی که میره سیید گناه داریم پول مگه مفته نکن با ما همچین به خدا من تورو توی واقعیت گیر بیارم تمام این پولا و گولد هارو پس میارم برای بازیکن ها پولامون رو تموم کردی باشه دیگه پررو نشو! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightStorm ارسال شده در چهارشنبه در 07:50 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:50 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ در 23:36، AMlRAlI گفته است: دوستان این تاپیک فقط و فقط جهت شوخی با منجر بازیمون هست که کمی با ما ها باشه... @Kamyab از نظر خودت اینا حلاله؟! من که حلالت نمیکنم، دوستانی که این اتفاقات براتون افتاده شما هم حالالش نکنید ببینیم @Kamyab افتخار میده بیاد این تاپیک رو نگاه کنه یا چیزی بنویسه زیره این تاپیک! عجب... نقل قول RONALDINIHO :𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ در 01:13، AMlRAlI گفته است: ++++ داش بیشتر از ۱۵میلیون دادم کامیاب سره چی؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adidas ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ در 23:36، AMlRAlI گفته است: دوستان این تاپیک فقط و فقط جهت شوخی با منجر بازیمون هست که کمی با ما ها باشه... @Kamyab از نظر خودت اینا حلاله؟! من که حلالت نمیکنم، دوستانی که این اتفاقات براتون افتاده شما هم حالالش نکنید ببینیم @Kamyab افتخار میده بیاد این تاپیک رو نگاه کنه یا چیزی بنویسه زیره این تاپیک! ولی داش وقتی میفهمی که مجازاتش تلیق عع چرا باید همچین کاریو انجام بدی وقتی شما وارد همچین کاری میشی یعنی داری با اکانتت بازی میکنی که هر لحظه ممکنه اون زیر کشیتو بکنه یا تو زود تر زیر اونو بکشی وقتی که فکر گرفتن اکانت طرفو کردی فکر این ۲۲کی گلد نازنینم باش نقل قول 𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 8 ساعت قبل، MamadSaleh گفته است: سره چی؟ سره آن بن و مایک بن. 7 ساعت قبل، Adidas گفته است: ولی داش وقتی میفهمی که مجازاتش تلیق عع چرا باید همچین کاریو انجام بدی وقتی شما وارد همچین کاری میشی یعنی داری با اکانتت بازی میکنی که هر لحظه ممکنه اون زیر کشیتو بکنه یا تو زود تر زیر اونو بکشی وقتی که فکر گرفتن اکانت طرفو کردی فکر این ۲۲کی گلد نازنینم باش داش آرزو میکنم کاش حداقل خودم خرید و فروش میکردم نمیسوختم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.