ijoker ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 به نام خالق مرگ Extreme Car Driving Simulator – بازی شبیهساز واقعیرانندگی Extreme Car Driving Simulator را می توان از واقعی ترین، جالب ترین و محبوب ترین بازیهای شبیه ساز رانندگی از استودیوی AxesInMotion Racing برای اندروید دانست که به صورت رایگان در گوگل پلی عرضه شده و تا به امروز بیش از 500 میلیون بار توسط کاربران اندرویدی سراسر جهان دریافت شده و تصمیم گرفته ایم جدیدترین نسخه اش را همزمان با انتشار حضورتان معرفی کنیم و برای بار دیگر به وجدتان بیاوریم! اگر همیشه دوست داشتید رانندگی را با یک شبیه ساز فوق العاده تجربه کنید، بازی Extreme Car Driving Simulator مختص شما طراحی شده است! با سرعت زیاد رانندگی کنید، رد تایر به جا بگذارید و از تجربه رانندگی یک ماشین اسپورت نهایت لذت را ببرید! نیازی به ترمز کردن نیست، چرا که فارغ از وجود پلیس با خیال راحت حرکات خطرناک و خلاف رانندگی می توانید انجام دهید و از برخورد با ماشین های دیگر در جاده یا رقبای تان هم ترسی نداشته باشید! رانندگی با سرعت سرسام آور و گذاشتن رد تایر روی جاده تا به حال این قدر لذت بخش نبوده است! وقت آن است که در خیابان های شهر گرد و خاک به پا کنید! اگر از علاقه مندان به بازیهای ماشین سواری ازاد و رانندگی در شهر هستید که به صورت عالی طراحی شده باشد و ارزش امتحان کردن را داشته باشد بدون شک Extreme Car Driving Simulator از بهترین گزینه ها برای انتخاب است! همانند یک ماشین واقعی قادرید در بازی پیش رو چراغ ماشین تان را روشن کنید، سیستم ای اس پی را خاموش یا روشن کنید، دستی بکشید و از رانندگی در شهر لذت ببرید! مخفی کننده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 بهترین بازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 2 دقیقه قبل، Rate گفته است: بهترین بازی شبیه ساز خیلی ساده و جالبی هستش من خودم خوشم میاد ازش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 21 دقیقه قبل، ijoker گفته است: شبیه ساز خیلی ساده و جالبی هستش من خودم خوشم میاد ازش باهاش بزرگ شدم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 یادش بخیر نقل قول Life For Game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKiller ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 عالی مطلب مفیدی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 9 ساعت قبل، Neverkiller گفته است: عالی مطلب مفیدی بود ممنون از حسن نظر شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 بازی مورد علاقم بوده و هست نقل قول 𝗠𝘆 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝗠𝘆 𝗼𝗹𝗱 𝗯𝗿𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿𝘀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 کلی باهاش خاطره دارم مخصوصا اونجایی که میرفتی بالای یه کوه بزرگ تا یه امتیاز بود برا ماشین رو بگیری نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.