رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

من حوصله ندارم یک ساعت نقل قول کنم ولی در نظر داشته باشین که بالاسریتون دفاعیه منو قبول کرد چون مجبور بود.

cc1703_25Screenshot-2025-05-03-14-33-16-

و در نظر داشته باشید که من اگه از شما یا امسال شما می ترسیدم هفته های آخری که تو فکشن بودم با FW AV که خودم با خواست خودم گرفتم دوهفته هرروز آنلاین نمی‌شدم بیام با اینکه اصلا نه وقتشو داشتم نه حوصلشو 

ولی گفتم بزار اینا که ۱۰ میل جایزه برای مدرک من گذاشتن شاید به جایی رسیدن تو این دو هفته حداقل یکدونه AV به من میدادن کیک میشدم ۱۰ میل هم به یکی می‌رسید اونم خوشحال میشد.

UCP بنده هم کاملا گویای این هست که بعد از پاک شدن FW AV استفا دادم و برای رنک ۵ هم صبر نکردم چون از قبل داشتمش.

و جدا از همه اینا من تو این ۳ یا ۴ سالی که تو این سرور بودم حتی دنبال چیت نرفتم چه برسه که سرش بن بشم یا از فکشن کیک بشم😂

اینم مدرک اون شکایتی که سرش کیک شدم و برگشتم.

@Failداداش توهم لازم نیست وقتتو حروم کنی تا ثابت کنی که دروغ میگن کل سرور الان میفهمند اینا چطور آدم هایی هستن و یه روده راست تو شکمشون نیست.

توجه داشته باشید دونفری که تو این تاپیک داشتیت تکه مینداختید و اون نفری که از من شکایت کرد همتون سر چیت بن و از فکشناتون کیک شدید و مدرکشم داخل UCP تون هست و یکی شو هم خودم جدا گذاشتم تو همین تاپیک.

مهم نیست دیگه چی میگین چون دیگه اونقدر مهم نیستید که وقتمو برای شما هدر بدم تا اینجا هم بخاطر احترام @Failوضیفم دونستم اینارو بگم.

بدرود.

iMeysam.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-752176
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[N1]

My accounts:
Raeis.png
HaCkeR.png
My brothers:
NeverKill.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-752186

در ۱۴۰۴/۱/۱۰ در 02:42، BaDMaD گفته است:

داش حس نمیکنی NwA فقط بخواتره پوله ؟

اولین بار که مهرشاد کلن خرید اومده بود اچ کیو آی ام اف داشت می‌گفت ۲ میل به هرکس میدم بیاد لولشو کردیم ۱۲ الان به کبدشم حساب نمیکنه 

بعدشم ۲۰۲۳ کلنه ساخته شده نگو قدیمی 

NwA اصلی این نیست

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-752347

9 ساعت قبل، Fail گفته است:

ای وای انگلیسی ننوشتی گنگت اومد پایین...

باوا تویی که قهر کردی از کلنتون ریزاین دادی اومدی این وسط چی میگی؟؟؟

باشه اصلا من دنبال توجه تو فروم آرساکیام😂

ولی دربرابر بی عدالتی و ناحقی صدام درمیاد..

مثل یسری ها نیستم، با شرایط بسازن و بسوزن و هیچی نگن و فقط دنبال رنک های فروم و سرور باشن..

من اصلا عشق میکنم متن هامو Bold کنم، چیز خوریش به تو نیومده..

خب شما اینطور فکر میکنید..

اون شکایتی که ازش شد، مدارکش معتبر نبود، درجا Fp زدن روش

بعد که ما برای بررسی درست مدارک، شکایت کردیم و مدارک توسط مسئولان مربوطه رسیدگی شد، تصمیم بر این شد که اشتباه Fp شده گل

پشت پرده ایشون اصلا سمت گیم نمیومد، دنبال بهونه بود که بای بده، ما بزور کشوندیمش گیم..

حواشیه شما یه موقعی داخل گیم خیلی بیشتر از اینا بود گل

اینقدری بود که EndWaY دونه به دونه میتینگ هارو می‌رفت و می‌گفت اگه کسی تهدیدتون میکنه، به ما خبر بدید..

خنده‌م میگیره کسی مثل تو برای بدنام نشدنش، دروغ میگه..

بس کن سید، بس کن، شاید تو در جریان نیستی، بس کن

خیلی خوبی😂😂😂😂

هواداره دو آتیشه تویی، بقیه اداتو درمیارن

داداش من چیزی فکر نمیکنم راجب شما

من کاراتونو از رئیستون میشنوم، چرا متوجه نمیشی؟؟

ما هم با شما مشکلی نداشتیم تا اینکه یسری دوستمون به دوتا از همکارای کاپش به نام های @Vinak و @Buff کمک کرد که سریعتر ریسپاون بشن و بتونن به رابی که زده شده برسن چون اونا تو منطقه امن خواستن ماشینشون رو بترکونن اما ماشین ریسپاون شد و بقیه شو از دوستات بپرس، خودشون یادشونه، اما شما بخاطر خصومت، از این لطف، فیلم گرفتید و تو قسمت شکایت اعضا مطرح کردید..

ممبراتون هم گان دست ما ببینن، درجا به بچه های FBIتون میگن بیا اینو فریسک بده، برا خودم که میگی باهات مشکل نداریم، چند بار پیش اومده..

بعد میگی ما مشکلی با شما نداریم؟

@Vinak @Buff @Alonso

جهت یادآوری

حقیقت زیاد حوصله این کل کل هارو ندارم

تو همین ویدیو ای که خودت فرستادی دوستت فاینده کاظمه😂

شروع کننده ما نبودیم گل پسر

همین که یه هفته تو فکر این بودی چطور جواب بدی مشخصه که اصلا برات مهم نیس

8 ساعت قبل، LordMeysam گفته است:

من حوصله ندارم یک ساعت نقل قول کنم ولی در نظر داشته باشین که بالاسریتون دفاعیه منو قبول کرد چون مجبور بود.

و در نظر داشته باشید که من اگه از شما یا امسال شما می ترسیدم هفته های آخری که تو فکشن بودم با FW AV که خودم با خواست خودم گرفتم دوهفته هرروز آنلاین نمی‌شدم بیام با اینکه اصلا نه وقتشو داشتم نه حوصلشو 

ولی گفتم بزار اینا که ۱۰ میل جایزه برای مدرک من گذاشتن شاید به جایی رسیدن تو این دو هفته حداقل یکدونه AV به من میدادن کیک میشدم ۱۰ میل هم به یکی می‌رسید اونم خوشحال میشد.

UCP بنده هم کاملا گویای این هست که بعد از پاک شدن FW AV استفا دادم و برای رنک ۵ هم صبر نکردم چون از قبل داشتمش.

و جدا از همه اینا من تو این ۳ یا ۴ سالی که تو این سرور بودم حتی دنبال چیت نرفتم چه برسه که سرش بن بشم یا از فکشن کیک بشم😂

@Failداداش توهم لازم نیست وقتتو حروم کنی تا ثابت کنی که دروغ میگن کل سرور الان میفهمند اینا چطور آدم هایی هستن و یه روده راست تو شکمشون نیست.

توجه داشته باشید دونفری که تو این تاپیک داشتیت تکه مینداختید و اون نفری که از من شکایت کرد همتون سر چیت بن و از فکشناتون کیک شدید و مدرکشم داخل UCP تون هست و یکی شو هم خودم جدا گذاشتم تو همین تاپیک.

مهم نیست دیگه چی میگین چون دیگه اونقدر مهم نیستید که وقتمو برای شما هدر بدم تا اینجا هم بخاطر احترام @Failوضیفم دونستم اینارو بگم.

بدرود.

شاید باورت نشه ولی حتی به خودم زحمت ندادم پیامتو بخونم 

همون کل کلی که با ما کردی چند نفر شناختنت کافیت بود

خفن ترین حرکتت این بود که زمان ساب لیدریم که خیلی باعث ناراحتیت شده یود وقتی Boss بودم C-17 دادی من جواب ندادم و همونو شکایت کردی😂

شکایت هایی هم PV میزدی که رد میشد😂

تو فکر میکردی که ما دنبالتیم زیرتو بکشیم و به همین خاطر میرفتی 3 نصفه شب اکتیویتی میزدی ولی کسی حسابت نمیکرد متاسفانه

respect.png

♡☆♡

Princesse.png

6ba705_25signature-7-.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-752696

میزنید دیدم بحث کردن با شماها به جایی نمیرسه

افرین پس دیگه نبینم تیکه بندازی تو فروم!

کی بود تو میتینگ NG با اکانت Knot وقتی میثم وسط میتینگ، چت کرد، هورا هورا می‌کشید می‌گفت میثم چت داد، میثم چت داد  و باید AV بگیره؟

والا من که هورا نکردم 😂😂

این رفیق به ظاهر کار بلدت حتی نمیدونه داخل متینگ یکی از مهم ترین فکشن های سرور نباید چت الکی بده

چت منم همونو مجازاتش کردم بعد رفت شکایت کرد که این بی دلیل مجازات کرده😂

پس نیاد بگه من خودم خودمو مجازات کردم

چون تا اخرین لحظه پیگیر این بود که من الکی مجازات شدم😂

اون موقعی هم که این فیلم رو گرفت، با شما مشکلی نداشت، اگه داشت که دیگه تورو نمیومد کیل کنه

این جمله که (ممبرای WK راب بزنن هولی میکنم) بنظرت جمله دوستانه اییه؟

بسه دیگه انقد خودتونو خوب جلوه ندین

بازم میگم 

تو همون فیلم که فرستادی میثم فاینده کاظمه 

respect.png

♡☆♡

Princesse.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-752939

ماکه خوابیم

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-752970

هم اکنون، Vinak گفته است:

افرین پس دیگه نبینم تیکه بندازی تو فروم!

باشه عمو جون اصلا شما همه حرفاتون درسته، حق با شما😂😂

شما بهترینید😂

هم اکنون، Vinak گفته است:

میثم فاینده کاظمه

راجب این بگم چون کاظم ایدیش یه عنوان رابر، لو رفته بود

با شما مشکلی نداشت، اگه داشت که دیگه تورو نمیومد کیل کنه

اون جمله‌ای هم که میگی، مال بعد شکایتت سر لطف میثمه..

بازم میگم، شما بهترینید😂

شرمنده جسارت کردم😂😂

977b07_241728328581471.png

914701_24InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4

2e7515_241721059672551.png

Cartoon.png

𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-752980

۱ ساعت قبل، Fail گفته است:

راجب این بگم چون کاظم ایدیش یه عنوان رابر، لو رفته بود

اینو نگی چی بگی

یه جور حرف میزنی انگار وسط ماجرا بودی اون زمان که این بحثا پیش اومد مشغول مسافر جا به جا کردن تو تاکسی بودی اینارو فقط از دهن بقیه شنیدی 

بهتر بود خودتو وارد بحث نمیکردی چون فقط باعث اسم خودتو خراب کنی

respect.png

♡☆♡

Princesse.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-753031

در ۱۴۰۴/۲/۱۳ در 14:58، LordMeysam گفته است:

بدرود.

8d2304_25images-1-.jpeg

ViKinG.png

Champ.png

”.How the little piggies will grunt when they hear how the old boar suffered“
Ragnar Lothbrok ―

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-753474

خوابیما

UpRoaR.png

C₁₀H₁₅N

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/59210-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7/page/4/#findComment-753509

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...