MinD ارسال شده در سهشنبه در 09:53 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 09:53 دنبال گانر میگردی؟ پس ی سر ب کلنه M2S بزن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در سهشنبه در 11:10 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:10 15 ساعت قبل، TravisScott گفته است: ببخشیدا ولی اون 7KhaT که میگی رو ۴ بار زدم بنده خدا نا امید شد میگفت report/ یه پیشنهاد برای دوستانی که فکر میکنن قوی هستن دعوت میکنم به دوئل با شاتگان اسمم تو بازی RobyN منتظرم همچنان منتظرم نقل قول Came Back لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zXL ارسال شده در سهشنبه در 13:12 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:12 @Schock داشم نوید نقل قول No risk, no story No story, no glory Bloody لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 13:59 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:59 8 ساعت قبل، TravisScott گفته است: اینو پینت بال نه رو در رو شاتگان 10 3 تو پینت بال زدمت یه بار دیگه بحث کنی بهونه بیاری یه تک به تک میدم بدتر میزنمت یه ۱۶ ۳ هم قدیم زدمت بوس بوس راستی نتونستم ریکورد بگیرم چون موقع ریکورد گرفتن اف پی اسم از ۹۹ میاد رو ۲۰ خلاصه دیگه بلند پروازی کنی اره خلاصه☠ راستی اینم بگم ام فور ۱۸ ۲ خوردی شاتگانم ادعا داشتی یه شاتگانم زدیمت بوس بوس ☠ راستی چیتر چیترم نکن اگر میدونید چیترم چک پیسی بدید راستی یه چیز دیگه نیای بگی ۲ تا ۲ تا رفتی اگر ببینی کیلام ۱۹ تاس 1 نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyaa ارسال شده در سهشنبه در 14:47 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:47 به به داشم @Bamdad اینطوری میزنیم با توجه به دوستان @AmirBerLyN @TravisScott 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در سهشنبه در 17:16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:16 3 ساعت قبل، Bamdad گفته است: 10 3 تو پینت بال زدمت یه بار دیگه بحث کنی بهونه بیاری یه تک به تک میدم بدتر میزنمت یه ۱۶ ۳ هم قدیم زدمت بوس بوس راستی نتونستم ریکورد بگیرم چون موقع ریکورد گرفتن اف پی اسم از ۹۹ میاد رو ۲۰ خلاصه دیگه بلند پروازی کنی اره خلاصه☠ راستی اینم بگم ام فور ۱۸ ۲ خوردی شاتگانم ادعا داشتی یه شاتگانم زدیمت بوس بوس ☠ راستی چیتر چیترم نکن اگر میدونید چیترم چک پیسی بدید راستی یه چیز دیگه نیای بگی ۲ تا ۲ تا رفتی اگر ببینی کیلام ۱۹ تاس خیلی با مزه ای اسکرین شات دارم 2-0 بود پریدی 4-0 گفتم صبر کن وسط وایسادم میگم نزن میزنی حساب میکنی با مایک میگم صبر کن صبر نمیکنی میزنی حساب میکنی چت میدم هم همینطور یه بار دیگه میگم شما شماردن عداد رو بلد نیستی از ۲ به ۴ میپری اومدی زدمت hp ۵۰ شدم بعد اومدی زدی حساب کردی میگم hp فول نبود و اصلا به رو نمیآوردی بعدشم من hp تو رو زیر ۵۰ می کردم و این یعنی تفاوت خیلی زیادی باهام نداری با شاتگان منو زدی؟ دفعه اول که یه تیرت نخورد گفتی نزن دفعه دوم شانسی زدی اینم بگم که منتظر چک پیسی باش میدونم داستان چیه بعدشم دیگه نمیگی قوای ام ها! منو از بک میزنی حساب میکنی اما من از بک میزنم حساب نمیکنی من میدونم که یه دفعه گانر شدی و چی کارا کردی بعد یه سوال دارم چرا الکی اضافه میکنی؟ بالا زدی ۱۰-۳ پایین ۱۸-۳؟ اونجا اسکرین شات دارم کلا ۸ تا کیل داری میگی ۱۲-۳ بعدشم اگه مدرسه نداری صبح فردا بیا بریم pb که سرور لگ نباشه ببین چی میشه بعدشم دفعه آخرت باشه میگی شاتگان زدم هاا تو رویا هات هم نمیتونی 1 نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 18:39 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:39 ۱ ساعت قبل، TravisScott گفته است: خیلی با مزه ای اسکرین شات دارم 2-0 بود پریدی 4-0 گفتم صبر کن وسط وایسادم میگم نزن میزنی حساب میکنی با مایک میگم صبر کن صبر نمیکنی میزنی حساب میکنی چت میدم هم همینطور یه بار دیگه میگم شما شماردن عداد رو بلد نیستی از ۲ به ۴ میپری اومدی زدمت hp ۵۰ شدم بعد اومدی زدی حساب کردی میگم hp فول نبود و اصلا به رو نمیآوردی بعدشم من hp تو رو زیر ۵۰ می کردم و این یعنی تفاوت خیلی زیادی باهام نداری با شاتگان منو زدی؟ دفعه اول که یه تیرت نخورد گفتی نزن دفعه دوم شانسی زدی اینم بگم که منتظر چک پیسی باش میدونم داستان چیه بعدشم دیگه نمیگی قوای ام ها! منو از بک میزنی حساب میکنی اما من از بک میزنم حساب نمیکنی من میدونم که یه دفعه گانر شدی و چی کارا کردی بعد یه سوال دارم چرا الکی اضافه میکنی؟ بالا زدی ۱۰-۳ پایین ۱۸-۳؟ اونجا اسکرین شات دارم کلا ۸ تا کیل داری میگی ۱۲-۳ بعدشم اگه مدرسه نداری صبح فردا بیا بریم pb که سرور لگ نباشه ببین چی میشه بعدشم دفعه آخرت باشه میگی شاتگان زدم هاا تو رویا هات هم نمیتونی باز ۱ب۱ بدیم ؟؟؟ خیلی خنده داری ۱ ساعت قبل، TravisScott گفته است: خیلی با مزه ای اسکرین شات دارم 2-0 بود پریدی 4-0 گفتم صبر کن وسط وایسادم میگم نزن میزنی حساب میکنی با مایک میگم صبر کن صبر نمیکنی میزنی حساب میکنی چت میدم هم همینطور یه بار دیگه میگم شما شماردن عداد رو بلد نیستی از ۲ به ۴ میپری اومدی زدمت hp ۵۰ شدم بعد اومدی زدی حساب کردی میگم hp فول نبود و اصلا به رو نمیآوردی بعدشم من hp تو رو زیر ۵۰ می کردم و این یعنی تفاوت خیلی زیادی باهام نداری با شاتگان منو زدی؟ دفعه اول که یه تیرت نخورد گفتی نزن دفعه دوم شانسی زدی اینم بگم که منتظر چک پیسی باش میدونم داستان چیه بعدشم دیگه نمیگی قوای ام ها! منو از بک میزنی حساب میکنی اما من از بک میزنم حساب نمیکنی من میدونم که یه دفعه گانر شدی و چی کارا کردی بعد یه سوال دارم چرا الکی اضافه میکنی؟ بالا زدی ۱۰-۳ پایین ۱۸-۳؟ اونجا اسکرین شات دارم کلا ۸ تا کیل داری میگی ۱۲-۳ بعدشم اگه مدرسه نداری صبح فردا بیا بریم pb که سرور لگ نباشه ببین چی میشه بعدشم دفعه آخرت باشه میگی شاتگان زدم هاا تو رویا هات هم نمیتونی باشه اون یه کیلو حذف میکنیم میشه ۱۷ ۲ نیبینمت ۱ ساعت قبل، TravisScott گفته است: خیلی با مزه ای اسکرین شات دارم 2-0 بود پریدی 4-0 گفتم صبر کن وسط وایسادم میگم نزن میزنی حساب میکنی با مایک میگم صبر کن صبر نمیکنی میزنی حساب میکنی چت میدم هم همینطور یه بار دیگه میگم شما شماردن عداد رو بلد نیستی از ۲ به ۴ میپری اومدی زدمت hp ۵۰ شدم بعد اومدی زدی حساب کردی میگم hp فول نبود و اصلا به رو نمیآوردی بعدشم من hp تو رو زیر ۵۰ می کردم و این یعنی تفاوت خیلی زیادی باهام نداری با شاتگان منو زدی؟ دفعه اول که یه تیرت نخورد گفتی نزن دفعه دوم شانسی زدی اینم بگم که منتظر چک پیسی باش میدونم داستان چیه بعدشم دیگه نمیگی قوای ام ها! منو از بک میزنی حساب میکنی اما من از بک میزنم حساب نمیکنی من میدونم که یه دفعه گانر شدی و چی کارا کردی بعد یه سوال دارم چرا الکی اضافه میکنی؟ بالا زدی ۱۰-۳ پایین ۱۸-۳؟ اونجا اسکرین شات دارم کلا ۸ تا کیل داری میگی ۱۲-۳ بعدشم اگه مدرسه نداری صبح فردا بیا بریم pb که سرور لگ نباشه ببین چی میشه بعدشم دفعه آخرت باشه میگی شاتگان زدم هاا تو رویا هات هم نمیتونی اکثرا هم نشکوندی وسط دوعل میگفتی چک پیسیتو میدم با من بد نشو پسر گل ۱ب۱ میدم حتما در خدمتم ۱ ساعت قبل، TravisScott گفته است: خیلی با مزه ای اسکرین شات دارم 2-0 بود پریدی 4-0 گفتم صبر کن وسط وایسادم میگم نزن میزنی حساب میکنی با مایک میگم صبر کن صبر نمیکنی میزنی حساب میکنی چت میدم هم همینطور یه بار دیگه میگم شما شماردن عداد رو بلد نیستی از ۲ به ۴ میپری اومدی زدمت hp ۵۰ شدم بعد اومدی زدی حساب کردی میگم hp فول نبود و اصلا به رو نمیآوردی بعدشم من hp تو رو زیر ۵۰ می کردم و این یعنی تفاوت خیلی زیادی باهام نداری با شاتگان منو زدی؟ دفعه اول که یه تیرت نخورد گفتی نزن دفعه دوم شانسی زدی اینم بگم که منتظر چک پیسی باش میدونم داستان چیه بعدشم دیگه نمیگی قوای ام ها! منو از بک میزنی حساب میکنی اما من از بک میزنم حساب نمیکنی من میدونم که یه دفعه گانر شدی و چی کارا کردی بعد یه سوال دارم چرا الکی اضافه میکنی؟ بالا زدی ۱۰-۳ پایین ۱۸-۳؟ اونجا اسکرین شات دارم کلا ۸ تا کیل داری میگی ۱۲-۳ بعدشم اگه مدرسه نداری صبح فردا بیا بریم pb که سرور لگ نباشه ببین چی میشه بعدشم دفعه آخرت باشه میگی شاتگان زدم هاا تو رویا هات هم نمیتونی Chill بود ها راستی اینایی هم که میگی ۱ کیل از بک زدمت ای اف کی بودی حرف حسابت چیه ۲۰ خط نوشتی املا یاد گرفتی ؟ قوی نه قوای املا هم بلد نیستی راستی من تورو خوب یادمه یادمه ۱ هفته پیسی گرفته بودی میگفتی برام پیسی خریدن یادمه تورو ، ما که میگی ما اینجا خیلی وقته گانریم رویا هام تویی زیبا راستی من مثل تو نیستم بیکار باشم یکم شعور و درک مدرسه رو نداشته باشم تو مدرسه داری ما دبیرستان بوس بوس ۱۸ ۲ شاتگان اکثترا هم نشکوندی میگفتی چک پیسی نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mw4XiN ارسال شده در سهشنبه در 18:51 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:51 4 ساعت قبل، Bamdad گفته است: 10 3 تو پینت بال زدمت یه بار دیگه بحث کنی بهونه بیاری یه تک به تک میدم بدتر میزنمت یه ۱۶ ۳ هم قدیم زدمت بوس بوس راستی نتونستم ریکورد بگیرم چون موقع ریکورد گرفتن اف پی اسم از ۹۹ میاد رو ۲۰ خلاصه دیگه بلند پروازی کنی اره خلاصه☠ راستی اینم بگم ام فور ۱۸ ۲ خوردی شاتگانم ادعا داشتی یه شاتگانم زدیمت بوس بوس ☠ راستی چیتر چیترم نکن اگر میدونید چیترم چک پیسی بدید راستی یه چیز دیگه نیای بگی ۲ تا ۲ تا رفتی اگر ببینی کیلام ۱۹ تاس Power: نقل قول Desde [ano de nascimento], estou fugindo da realidade. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 18:51 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:51 کسی که ۳ بار اومده دوعل ۱۰ ۳ ۱۶ ۴ ۱۸ ۲ خورده بازم میگه دوعل خیلی پروعه نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در سهشنبه در 19:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:52 9 ساعت قبل، MinD گفته است: دنبال گانر میگردی؟ پس ی سر ب کلنه M2S بزن چشم ۱ ساعت قبل، Bamdad گفته است: کسی که ۳ بار اومده دوعل ۱۰ ۳ ۱۶ ۴ ۱۸ ۲ خورده بازم میگه دوعل خیلی پروعه زشته آخه با این سنت هنوز بلد نیستی بنویسی دوئل؟ 10 ساعت قبل، AmirBerLyN گفته است: دوباره برگشتم حتماً چه خوب نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 20:10 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:10 17 دقیقه قبل، TravisScott گفته است: چشم زشته آخه با این سنت هنوز بلد نیستی بنویسی دوئل؟ چه خوب شماره بده یه کال بریم قربون صدای دخترونت شم گوگولی 20 دقیقه قبل، TravisScott گفته است: چشم زشته آخه با این سنت هنوز بلد نیستی بنویسی دوئل؟ چه خوب راستی این امضاتم به سنت نمیخوره ها شاید من ارزشتو ببرم بالا با این دوعلا نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در سهشنبه در 20:43 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:43 1 ساعت قبل، Bamdad گفته است: باز ۱ب۱ بدیم ؟؟؟ خیلی خنده داری باشه اون یه کیلو حذف میکنیم میشه ۱۷ ۲ نیبینمت اکثرا هم نشکوندی وسط دوعل میگفتی چک پیسیتو میدم با من بد نشو پسر گل ۱ب۱ میدم حتما در خدمتم Chill بود ها راستی اینایی هم که میگی ۱ کیل از بک زدمت ای اف کی بودی حرف حسابت چیه ۲۰ خط نوشتی املا یاد گرفتی ؟ قوی نه قوای املا هم بلد نیستی راستی من تورو خوب یادمه یادمه ۱ هفته پیسی گرفته بودی میگفتی برام پیسی خریدن یادمه تورو ، ما که میگی ما اینجا خیلی وقته گانریم رویا هام تویی زیبا راستی من مثل تو نیستم بیکار باشم یکم شعور و درک مدرسه رو نداشته باشم تو مدرسه داری ما دبیرستان بوس بوس ۱۸ ۲ شاتگان اکثترا هم نشکوندی میگفتی چک پیسی اینو به من میگی سواد نداری من تایپم سریعه یکم اشتباه میشه تو منو نمیشناسی ولی من یادمه یه هوس داشتی تو LS واسه فروش بود التماس میکردی که جا پارکش بزرگه بیا 1m بخر صداتم شنیدیم گل فکر کنم ۱۲ الی ۱۳ باشی من حداقل ۱۴ سالمه برو داش من خودمو با هم کلام شدن با تو کوچیک نمیکنم️ بوس بای شایعه درست نکن پسر خوب املاء نوشتم؟ خب الان تو انشاء نوشتی؟؟ قدرت تخریب بالاس بعدشم من سال پیش با PC میومدم pb که شما تو سرور نبودی 33 دقیقه قبل، Bamdad گفته است: راستی این امضاتم به سنت نمیخوره ها شاید من ارزشتو ببرم بالا با این دوعلا حالا من یه چیزی نوشتم که از خودم بوده شما همه چیزت از اینترنته نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 20:45 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:45 (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، TravisScott گفته است: اینو به من میگی سواد نداری من تایپم سریعه یکم اشتباه میشه تو منو نمیشناسی ولی من یادمه یه هوس داشتی تو LS واسه فروش بود التماس میکردی که جا پارکش بزرگه بیا 1m بخر صداتم شنیدیم گل فکر کنم ۱۲ الی ۱۳ باشی من حداقل ۱۴ سالمه برو داش من خودمو با هم کلام شدن با تو کوچیک نمیکنم️ بوس بای شایعه درست نکن پسر خوب املاء نوشتم؟ خب الان تو انشاء نوشتی؟؟ قدرت تخریب بالاس بعدشم من سال پیش با PC میومدم pb که شما تو سرور نبودی حالا من یه چیزی نوشتم که از خودم بوده شما همه چیزت از اینترنته بزار اینو مشخص کنم که ۱ سال رو اکانت نبودم و دست بچه فامیل بوده میخوای ایدی جایی رو بده یه کال بدیم هم اکنون، Bamdad گفته است: بزار اینو مشخص کنم که ۱ سال رو اکانت نبودم و دست بچه فامیل بوده میخوای ایدی جایی رو بده یه کال بدیم اگرم به سن باشه ۱۲ سال داشته باشی حدوده ۳ سال دیگه همسنم میشی ماچ 3 دقیقه قبل، TravisScott گفته است: اینو به من میگی سواد نداری من تایپم سریعه یکم اشتباه میشه تو منو نمیشناسی ولی من یادمه یه هوس داشتی تو LS واسه فروش بود التماس میکردی که جا پارکش بزرگه بیا 1m بخر صداتم شنیدیم گل فکر کنم ۱۲ الی ۱۳ باشی من حداقل ۱۴ سالمه برو داش من خودمو با هم کلام شدن با تو کوچیک نمیکنم️ بوس بای شایعه درست نکن پسر خوب املاء نوشتم؟ خب الان تو انشاء نوشتی؟؟ قدرت تخریب بالاس بعدشم من سال پیش با PC میومدم pb که شما تو سرور نبودی حالا من یه چیزی نوشتم که از خودم بوده شما همه چیزت از اینترنته داش لولتو میبینم خندم میگیره ۱ سال تو گیم نبودیم هنوزم لولی پایینی ویرایش شده سهشنبه در 20:45 توسط Bamdad اشتباه نوشته بودم نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در سهشنبه در 20:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:47 فعلا بن لاگت رو چک بده فردا صبح اگه رفتی پیش دبستانی که هیچ ولی اگه نرفتی ساعت ۹ بیا pb که سرور لگ نباشه میریم ببینم داستان چیه صدات خیلی کم بود ولی یادمه چه کلفت بود نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 20:48 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:48 2 دقیقه قبل، Bamdad گفته است: بزار اینو مشخص کنم که ۱ سال رو اکانت نبودم و دست بچه فامیل بوده میخوای ایدی جایی رو بده یه کال بدیم اگرم به سن باشه ۱۲ سال داشته باشی حدوده ۳ سال دیگه همسنم میشی ماچ داش لولتو میبینم خندم میگیره ۱ سال تو گیم نبودیم هنوزم لولی پایینی اگر به اینترنته شماره بده یا ایدی جایی لوکیشن بدم کالم بریم هرچی تو بگی حله؟ این ۱۴ سالتم فرض کنیم کلاس ۸باشی ما کلاس ۱۰هم ایم نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در سهشنبه در 20:49 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:49 2 دقیقه قبل، Bamdad گفته است: بزار اینو مشخص کنم که ۱ سال رو اکانت نبودم و دست بچه فامیل بوده میخوای ایدی جایی رو بده یه کال بدیم اگرم به سن باشه ۱۲ سال داشته باشی حدوده ۳ سال دیگه همسنم میشی ماچ داش لولتو میبینم خندم میگیره ۱ سال تو گیم نبودیم هنوزم لولی پایینی نگو داش من حرمت دارم من ۲ هزار ساعت رو اکانت 666 که کلی ابهت داره زدم مدرک هم دارم میگم ۱۴ سالمه نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 20:50 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:50 1 دقیقه قبل، TravisScott گفته است: فعلا بن لاگت رو چک بده فردا صبح اگه رفتی پیش دبستانی که هیچ ولی اگه نرفتی ساعت ۹ بیا pb که سرور لگ نباشه میریم ببینم داستان چیه صدات خیلی کم بود ولی یادمه چه کلفت بود چرا شماره ایدی نمیدی راستی چک پیسیمو ندادیا حدقل داش ما یک سال رو اکانت نبودیم ۲ سالم هست پیسیو داریم این ریجسترتم ۲ سال نمیشه شماره ایدی بده زود میخوام زنگت بزنم بزارم فروم زود 1 دقیقه قبل، TravisScott گفته است: نگو داش من حرمت دارم من ۲ هزار ساعت رو اکانت 666 که کلی ابهت داره زدم مدرک هم دارم میگم ۱۴ سالمه اکانتت که ماله رفیقت بود اگر ۲ هزار ساعت تایم زدی یه اکانت dorsera که ریجسترش ماله۲۰۲۰ عه دارم که رو اون حدوده ۲ هزار ساعت تایم خورده روی این اکانتمم ۴ هزار ساعت هنوزم عقبیا نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در سهشنبه در 20:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:52 هم اکنون، Bamdad گفته است: چرا شماره ایدی نمیدی راستی چک پیسیمو ندادیا حدقل داش ما یک سال رو اکانت نبودیم ۲ سالم هست پیسیو داریم این ریجسترتم ۲ سال نمیشه شماره ایدی بده زود میخوام زنگت بزنم بزارم فروم زود اینو ده آخه لول بالا خفن تو رو خدا ما رو نخندون بیا برو کل لول اسلیپ بوده با مدرک اسپاد کن نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 20:54 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:54 هم اکنون، TravisScott گفته است: اینو ده آخه لول بالا خفن تو رو خدا ما رو نخندون بیا برو کل لول اسلیپ بوده با مدرک اسپاد کن اسلیپ یکم قویم رو اسلیپیم شبا مثل تو نیستم خانواده پیسیمونو جمعکنن اره خلاصه از نظرگانری ریجستر سن همچی عقبیا نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در سهشنبه در 20:55 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:55 هم اکنون، Bamdad گفته است: اسلیپ یکم قویم رو اسلیپیم شبا مثل تو نیستم خانواده پیسیمونو جمعکنن اره خلاصه از نظرگانری ریجستر سن همچی عقبیا باشه معلومه خانوادت پیسی رو جمع میکنن که میدونی داستان چیه من از اسلیپ خوشم نمیاد! نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در سهشنبه در 20:55 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:55 هم اکنون، TravisScott گفته است: باشه معلومه خانوادت پیسی رو جمع میکنن که میدونی داستان چیه من از اسلیپ خوشم نمیاد! ای جون تو از کی خوشت میاد قربونت بشم هم اکنون، Bamdad گفته است: ای جون تو از کی خوشت میاد قربونت بشم همچی اسپات شد کله تاپیکم تایید کردن زدیمت سنی پایینی لولیپایینی گانری پایینی سطح پایینی بحث کنیم به لولت اضافه شه البته اون لولم نداری یکم پیشرفته شی حدقل لول بیاری نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در دیروز در 06:38 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:38 بیا برو من ۱۴ سالمه اگه ۱۵ سالت باشه هم یه سال اختلافه و اصلا مهم نیست 9 ساعت قبل، Bamdad گفته است: ای جون تو از کی خوشت میاد قربونت بشم همچی اسپات شد کله تاپیکم تایید کردن زدیمت سنی پایینی لولیپایینی گانری پایینی سطح پایینی بحث کنیم به لولت اضافه شه البته اون لولم نداری یکم پیشرفته شی حدقل لول بیاری لول لول نکن ۲ هزار ساعتی که رو اکانت اصلیم بوده رو حساب کنی هم لولم نمیشی گانریم ضعیفه؟ پس چرا جلوم کم میاری؟؟؟ سطح سطح نکن از بک میزنی حساب میکنی سطح پلی! کی تو تاپیک تایید کرد؟؟! اینم بگم بعد ۳ هفته تو کاپ بودن اومدم گانزی یادم رفته بعدشم دستم گرم شه فیست میشی Schizo رو دیشب فیست کردم!!؟ نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در دیروز در 06:43 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:43 1 دقیقه قبل، TravisScott گفته است: بیا برو من ۱۴ سالمه اگه ۱۵ سالت باشه هم یه سال اختلافه و اصلا مهم نیست لول لول نکن ۲ هزار ساعتی که رو اکانت اصلیم بوده رو حساب کنی هم لولم نمیشی گانریم ضعیفه؟ پس چرا جلوم کم میاری؟؟؟ سطح سطح نکن از بک میزنی حساب میکنی سطح پلی! کی تو تاپیک تایید کرد؟؟! اینم بگم بعد ۳ هفته تو کاپ بودن اومدم گانزی یادم رفته بعدشم دستم گرم شه فیست میشی Schizo رو دیشب فیست کردم!!؟ ببخشیدا نیام بالاسرت با اندروید فیست کنمت گنده گنده پست میداری کاری نیام باهات کنم که مرغ های کره زمین بشینین گریه کنن دیگه نبینمت تو اینجا پست های بزاری که به سنت نمیخوره دیگه نبینم برای داشم @Bamdad شاح شونه بکشی وگرنه میام با اندروید فیست میکنمت به سلامت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در دیروز در 07:32 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:32 48 دقیقه قبل، Pschyo گفته است: ببخشیدا نیام بالاسرت با اندروید فیست کنمت گنده گنده پست میداری کاری نیام باهات کنم که مرغ های کره زمین بشینین گریه کنن دیگه نبینمت تو اینجا پست های بزاری که به سنت نمیخوره دیگه نبینم برای داشم @Bamdad شاح شونه بکشی وگرنه میام با اندروید فیست میکنمت به سلامت بیا بیا نه بیا داشت رو فیست کردم اندروید رو بوس میکنم نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.