Brayden ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 سلام تا الان به خراسان سفر کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKiller ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 3 ساعت قبل، Brayden گفته است: سلام تا الان به خراسان سفر کردی؟ کجایی داداش ما سفر کردیم بیایم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PersianGulf ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 5 ساعت قبل، Brayden گفته است: سلام .سلام دادا تا الان به خراسان سفر کردی؟ آره زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asef ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 سلام دایی جون بهترین هیتمن داخل سرور و بهترین اسنایپر در پابجی به نظر خودت کی یه ؟ داخل پابجی روم میای ؟ فحش گذاشتم جواب ندی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 سلام ۱.دوست دختر تو واقعیت داری؟ ۲.بهترین دختر سرور؟ ۳.رشته تحصلیت چیه؟ ۴.تا بحال چقد خرج این سرور کردی؟ ۵. @ARiZ چطور پسری عه؟ ۶.تا حالا ضربه بدی خوردی؟اگه اره که چی بوده؟ ۷.ماشین مورد علاقت؟ ۸.کشور مورد علاقت؟ ۹.سیستم (کامپیوتر) ت چقد میارزه؟ ۱۰.یکی از خاطرات کوتاه باهاش یا غمگینت رو بگو. 2 نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKiller ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 16 ساعت قبل، TheArshiya گفته است: سلام ۱.دوست دختر تو واقعیت داری؟ ۲.بهترین دختر سرور؟ ۳.رشته تحصلیت چیه؟ ۴.تا بحال چقد خرج این سرور کردی؟ ۵. @ARiZ چطور پسری عه؟ ۶.تا حالا ضربه بدی خوردی؟اگه اره که چی بوده؟ ۷.ماشین مورد علاقت؟ ۸.کشور مورد علاقت؟ ۹.سیستم (کامپیوتر) ت چقد میارزه؟ ۱۰.یکی از خاطرات کوتاه باهاش یا غمگینت رو بگو. داداش چی کار به دوست دخترش داری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PersianGulf ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ در 01:09، Asef گفته است: سلام دایی جون بهترین هیتمن داخل سرور و بهترین اسنایپر در پابجی به نظر خودت کی یه ؟ سلام به روی ماهت. به خدا نمیشناسم. داخل پابجی Atro داخل پابجی روم میای ؟ خیلی وقته بازی نکردم ولی اگر دوست داشتی باشی حتما .. هماهنگ شو بریم صفا کنیم فحش گذاشتم جواب ندی چرا فحش جیگر اینقد خوب حرف زدی چرا جواب ندم مرسی از سوال هات عزیز دل در ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ در 01:35، TheArshiya گفته است: سلام.. سلام به روی ماهت ۱.دوست دختر تو واقعیت داری؟ بزن روش ۲.بهترین دختر سرور؟ @Elinasan ۳.رشته تحصلیت چیه؟ کامپیوتر رفتم اوایل دیپلمش رو دارم ولی کاردانی حقوق ثبتی رو هم دارم ۴.تا بحال چقد خرج این سرور کردی؟ دقیق نمیدونم ولی هرچقد بوده دلی بوده تا با جاییی حال نکنم هزار تومن هم خرجش نمیکنم. ۵. @ARiZ چطور پسری عه؟ دلی دوسش دارم.. با همه اشتباه هایی که کرده ۶.تا حالا ضربه بدی خوردی؟اگه اره که چی بوده؟ همیشه ضربه میخورم از اعتماد به هرکس و ناکسی ۷.ماشین مورد علاقت؟ 206 .... میتونم هر ماشین رو بگم الان و داشته باشمش . ولی چون تو بچگی عقده 206 داشتم تا اخرش 206 رو انتخاب میکنم ۸.کشور مورد علاقت؟ میخواستم بگم آمریکا که مثلا بگم شاخم ولی واقعا کشور مورد علاقم آلمان هست ۹.سیستم (کامپیوتر) ت چقد میارزه؟ نمیدونم والا 50 تومن 100 تومن ۱۰.یکی از خاطرات کوتاه باهاش یا غمگینت رو بگو. با کی؟ مرسی از سوال هات عزیز دل اگر غلط املایی داشتم عذرخواهی میکنم الان با عجله جواب دادم . ایشالا فردا میام تصحیح میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asef ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 معذرت میخوام یه سوال دیگه دارم یعنی دایی ارسلان رو نمیشناسی یا بهترین اسنایپر ایران داخل پابجی موبایل ؟ میای روم ؟ با هم هماهنگ میشی بیای روم ؟ تو رو خدا اینم جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 2 ساعت قبل، PersianGulf گفته است: ۱۰.یکی از خاطرات کوتاه باهاش یا غمگینت رو بگو. با کی؟ با هرکی ولی مربوط به این سوال باشه نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImSoroush ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 دادا اینترنت گرونس سوال نمیپرسم نقل قول My account: My brother: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanMomeniPour ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل نقل قول .𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩'𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.