almatin ارسال شده در دیروز در 17:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:48 اکانتم بم شده و میخوام جریمشو بدم لطفا کمکم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه
amirking88 ارسال شده در دیروز در 19:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:20 سلام @almatin شما باید در قسمت عمومی تاپیک آن بن پست بزاری. نقل قول لینک به دیدگاه
Buff ارسال شده در دیروز در 20:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:05 درود دلیل بن شدنتون رو که دیدم متوجه شدم شما باید در قسمت پشتیبانی تیکت بدید (واحد ارتباط با مدیریت کل/منیجر) و صبر کنید تا پاسختون رو بدن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه
TravisScott ارسال شده در دیروز در 20:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:21 2 ساعت قبل، almatin گفته است: اکانتم بم شده و میخوام جریمشو بدم لطفا کمکم کنید. سلام دوست من. بنظرم بجای اینکه بخوای جریمه اکانتت رو بدی و آن بن کنی میتونی یک اکانت دیگه بسازی و شروع به ادامه بازی کنی.️ نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه
amirking88 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 20 ساعت قبل، TravisScott گفته است: سلام دوست من. بنظرم بجای اینکه بخوای جریمه اکانتت رو بدی و آن بن کنی میتونی یک اکانت دیگه بسازی و شروع به ادامه بازی کنی.️ مگه چه قدر جریمه هست ؟ من که همیشه 2k گلد میدم نقل قول لینک به دیدگاه
TravisScott ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل 2 ساعت قبل، amirking88 گفته است: مگه چه قدر جریمه هست ؟ من که همیشه 2k گلد میدم این فرق داره اکانت تعلیقه احتمالا خیلی بیش تر از این حرفاست نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.