DeaTShoT ارسال شده در پنجشنبه در 08:20 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:20 با احترام مگه اندروید پلیر گانر میشه؟! نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در پنجشنبه در 15:39 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:39 7 ساعت قبل، DeaTShoT گفته است: با احترام مگه اندروید پلیر گانر میشه؟! فعلا این دوستمون گانر شده نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در پنجشنبه در 21:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:36 (ویرایش شده) 14 ساعت قبل، Leaked گفته است: داداش یه نصیحت به تمامی پلیرای گوشی و موبایل یا هرچی که به غیر از سیستم کامپیوتر باشه, لطفا نیاید تو ارساکیا گانری کنید وقتی که ما تو پینت بال اینتر دادیم شما کیل فیک میدید فقط نمیتونید ما پیسیارو یه دمیجم بزنید تشکر. داش حق میگی ولیکن بعضی ها توان خرید کامپیوتر یا پی سی ندارن حالا به هر شرایطی جالب نیست مسخرشون کنیم ولی خب مجتبی بده صیش️ ویرایش شده پنجشنبه در 21:37 توسط TravisScott نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OXLIN ارسال شده در پنجشنبه در 22:06 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:06 در ۱۴۰۳/۱۱/۲ در 22:26، AiHossein گفته است: وقتی @AmiRKomanDo ادای گانری در می کنه و چند نفر دیگه بهم میگن تو نوب. هستی مثلToprak و بقیه پلیر ها من نمی. خوام با اندروید گانری کنم و ویدیو بگیرم. که نتیجه می شه این بله بزارین بازی کنم. https://uploadkon.ir/uploads/745221_25InShot-۲۰۲۵۰۱۲۱-۲۲۰۸۵۱۲۹۱.mp4 حمایت کنید تا بسوزن. تو وار ها مثبت میزنی فکر نکنم…. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در پنجشنبه در 23:03 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:03 ۱ ساعت قبل، TravisScott گفته است: داش حق میگی ولیکن بعضی ها توان خرید کامپیوتر یا پی سی ندارن حالا به هر شرایطی جالب نیست مسخرشون کنیم ولی خب مجتبی بده صیش️ حرفت کاملا درست وقبول ولی ببین ادعا برای یک بازی که پیکسلیه و برای 20 ساله پیشه و اینکه کل کل کنیم واقعا یه چیز به درد نخوریه. نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در جمعه در 06:49 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 06:49 7 ساعت قبل، Leaked گفته است: حرفت کاملا درست وقبول ولی ببین ادعا برای یک بازی که پیکسلیه و برای 20 ساله پیشه و اینکه کل کل کنیم واقعا یه چیز به درد نخوریه. ++++++++ نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در جمعه در 07:36 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 07:36 9 ساعت قبل، OXLIN گفته است: تو وار ها مثبت میزنی فکر نکنم…. مثل اینکه باید فیلم اونت رو لینکشو بزارم این پایین همه ببینن چجوری شات گان میخوردی تا کسی رو تخریب نکنی در صورت دور گرفتن بیش از حد مدارک لینک زیر همین تاپیک ارسال میشود با تشکر. نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در جمعه در 09:09 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:09 خیلی شهر عجیبه یکی پا پیسی شاخ میشه یکی با اندروید نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KonFo ارسال شده در جمعه در 09:15 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:15 + ++ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OXLIN ارسال شده در جمعه در 11:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:55 4 ساعت قبل، kadkhodaa گفته است: مثل اینکه باید فیلم اونت رو لینکشو بزارم این پایین همه ببینن چجوری شات گان میخوردی تا کسی رو تخریب نکنی در صورت دور گرفتن بیش از حد مدارک لینک زیر همین تاپیک ارسال میشود با تشکر. paint ball یادت رف تو باز؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در جمعه در 13:44 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:44 کارت حرف نداره همین راه رو ادامه بده و به حرف هایی که بهت میزنن اصلا توجه نکن مخصوصاً به حرف من نقل قول نمیخورید به دعوا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spear ارسال شده در جمعه در 14:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:00 15 دقیقه قبل، EIyas گفته است: کارت حرف نداره همین راه رو ادامه بده و به حرف هایی که بهت میزنن اصلا توجه نکن مخصوصاً به حرف من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyaa ارسال شده در جمعه در 17:27 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:27 1 ساعت قبل، kadkhodaa گفته است: تکرار میکنم در صورت دور گرفتن بیش از حد مجاز لینکو زیر همین تاپیک میزارم تا همه ببینن چجوری میخوردی با شات گان تا دیگه برا من دور ور نداری . 8 ساعت قبل، EDWARD گفته است: خیلی شهر عجیبه یکی پا پیسی شاخ میشه یکی با اندروید هه آقای کدخداااااااااااااااااااااا میشه شما حرف از دور شدن نزنین بعدشم با ویندوز هفت رکورد و گیم میزدی درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در جمعه در 18:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:35 ۱ ساعت قبل، Arshiyaa گفته است: هه آقای کدخداااااااااااااااااااااا میشه شما حرف از دور شدن نزنین بعدشم با ویندوز هفت رکورد و گیم میزدی درسته؟ مگه ویندوز 7 چشه . نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zXL ارسال شده در جمعه در 18:44 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:44 4 ساعت قبل، EIyas گفته است: کارت حرف نداره همین راه رو ادامه بده و به حرف هایی که بهت میزنن اصلا توجه نکن مخصوصاً به حرف من پرت شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyaa ارسال شده در جمعه در 18:54 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:54 18 دقیقه قبل، kadkhodaa گفته است: مگه ویندوز 7 چشه همون ویندوز ۷ واس سیستمت خوب بیشتر از اون فک نکنم ساپورت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در جمعه در 19:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:00 هم اکنون، Arshiyaa گفته است: همون ویندوز ۷ واس سیستمت خوب بیشتر از اون فک نکنم ساپورت کنه الله اکبر صبر منو امتحان نکن که زیاده من با همین ویندوز 7 کارایی کردم که تو عمرت نکردی حالا بماند اون کارو بخاطر اینکه ویندوز 10 نمیزارم اتفاقاً ساپورت هم میکنه چون با 7 راحت ترم هرکسی یک سلیقه داره این حرفی که تو زدی اصلا ربطی نداره بعدش هم دیگه منو نقل قول نکن حوصله بحث با تو یکی رو ندارم . نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AiHossein ارسال شده در جمعه در 19:18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:18 ممنو از آقای @EIyas نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در جمعه در 20:56 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:56 1 ساعت قبل، AiHossein گفته است: ممنو از آقای @EIyas قربونت داداش نقل قول نمیخورید به دعوا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
S0R00SH ارسال شده در جمعه در 22:11 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:11 در ۱۴۰۳/۱۱/۲ در 22:26، AiHossein گفته است: وقتی @AmiRKomanDo ادای گانری در می کنه و چند نفر دیگه بهم میگن تو نوب. هستی مثلToprak و بقیه پلیر ها من نمی. خوام با اندروید گانری کنم و ویدیو بگیرم. که نتیجه می شه این بله بزارین بازی کنم. https://uploadkon.ir/uploads/745221_25InShot-۲۰۲۵۰۱۲۱-۲۲۰۸۵۱۲۹۱.mp4 حمایت کنید تا بسوزن. نمک در نمکدان شوری ندارد حسین با کسی شوخی ندارد نقل قول C₁₀H₁₄N₂ & 𝐼 𝒲𝑜𝓊𝓁𝒹 𝑅𝒶𝓉𝒽𝑒𝓇 𝒟𝒾𝑒 𝒪𝓃 𝑀𝓎 𝐹𝑒𝑒𝓉 𝒯𝒽𝒶𝓃 𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒪𝓃 𝑀𝓎 𝒦𝓃𝑒𝑒𝓈 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل ذات گانری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل ظهور جدید گانر من از همینجا تسلیمم یه وقت منو نزنی نقل قول Came Back لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinHo3eini ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل دوستان بحث نکنید تک گانر سرور خودمم نقل قول GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ened ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل حسین بک زن ، در کل ولش حاجی بیخیال شو میدونی اخر ادعا کردن تحقیر شدنه بیخیال 3 ساعت قبل، MatinHo3eini گفته است: دوستان بحث نکنید تک گانر سرور خودمم متین کورد: در ۱۴۰۳/۱۱/۴ در 11:50، DeaTShoT گفته است: با احترام مگه اندروید پلیر گانر میشه؟! از این حرفت بدم اومد دا واقعا پلیر های داریم که با اندروید خیلی از پیسی پلیرارو زدن مثل Amirho3ein عزیز که با خود فستیوال کلن ST رو آوردن بالا نقل قول 𝘌𝘯𝘦𝘥 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، ened گفته است: حسین بک زن ، در کل ولش حاجی بیخیال شو میدونی اخر ادعا کردن تحقیر شدنه بیخیال متین کورد: از این حرفت بدم اومد دا واقعا پلیر های داریم که با اندروید خیلی از پیسی پلیرارو زدن مثل Amirho3ein عزیز که با خود فستیوال کلن ST رو آوردن بالا داداش میام پی وی بهت توضیح میدم جَو تاپیک بهم نریزه اگر کسی که نشسته پشت Pc بدونه گان چیه هیچ وقت اندروید پلیر نمیتونه خودشو با اون مقایسه کنه 1 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.