Meshki ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 سلام دوستان بنده لپتاپ جدید تهیه کردم و میخوام از روی لپتاپ قبلی ( ویندوز ۷ ) اطلاعات رو کپی کنم و بفرستم و یکسری مدارک هم روی اون دارم، مشکلم اینه که دیسک نصب ویندوز رو ندارم، راهی و روشی دارید کمک کنید؟ @Slap @Neverlose @Toofan @Olden نقل قول بازیچه نشو اشکان، بیرحم تر از هشتاد کز میخوره پشمات، در اومده اشکات لینک به دیدگاه
Nigger ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 سلام لپ تاپ نخر 1 نقل قول لینک به دیدگاه
kadkhodaa ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 17:55، Nigger گفته است: سلام لپ تاپ نخر قشنگ بود. نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه
Neymar ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 4 دقیقه قبل، kadkhodaa گفته است: قشنگ بود. والا نقل قول لینک به دیدگاه
Neymar ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 17:55، Nigger گفته است: سلام لپ تاپ نخر مرسی از راهنماییتون @Meshki داداش برو لپ تاپت رو بنداز اشغالی نقل قول لینک به دیدگاه
DeliciouS ارسال شده در یکشنبه در 20:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:45 8 ساعت قبل، kadkhodaa گفته است: قشنگ بود. کسی ترو صدا نزد نقل قول کردی ادب یاد ندادن بهت؟ نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه
kadkhodaa ارسال شده در دوشنبه در 01:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 01:01 4 ساعت قبل، DeliciouS گفته است: کسی ترو صدا نزد نقل قول کردی ادب یاد ندادن بهت؟ عه زشته این چه طرز حرف زدن هست با من ادب تو رعایت کن . نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه
Tommy ارسال شده در دوشنبه در 07:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 07:53 عجب نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.