arcikagame ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 (ویرایش شده) عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - توضیحات کامل مشکل:modified launcher #2 . please reinstall your are kick هر وقت وارد گیم میشوم این ارور میده چون که بنده 2 بار بازی حذف نصب کردم باز این ارور میده ویرایش شده January 10 توسط arcikagame غلت املایی نقل قول لینک به دیدگاه
ReVaNGe ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 1 ساعت قبل، arcikagame گفته است: عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - توضیحات کامل مشکل:modified launcher #2 . please reinstall your are kick هر وقت وارد گیم میشوم این ارور میده چون که بنده 2 بار بازی حذف نصب کردم باز این ارور میده درود مشکل از اینترنت شماست لانچر مشکل خاصی نداره چند تا راه حل میگم شاید مشکلتون حل شه 1-اینترنت دیگری استفاده کنید دستگاه های متصل به اینترنت یا وای فای رو قطع کنید 2-مطمعن شوید که برنامه ای در پس زمینه سیستمتون اجرا هست یا خیر 3- تغییر زاویه اگر از دانگل استفاده میکنید جای دانگل رو تغییر دهید یا سیم رو تست کنید که سالمه یا خیر 4-کارت وای فای سیستم خود را اپدیت کنید برنامه پیشنهادی من برای اپدیت درایور ها Driver Easy هست که خیلی راحت مشکلتون حل میکنه 5-برنامه رو در ویندوز خود امن سازی کنید تا ویندوز فایل های گیم رو دچار مشکل نکنه چیز هایی که گفتم دونه دونه چک کن مشکلت حل نشد ایدی any desk بده واست حل میکنم یا مشکلی داشتی pm بده نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.