Tommy ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ در 06:30، Halghe گفته است: آقا با سلام و درود فراوان. اومدیم امروز ببینیم کی تا حالا تونسته توی یک ماه بیشترین نت رو مصرف کنه حالا یا از بسته یا از نا محدود فرقی نداره فقط مصرف شده رو لازم داریم تو ماه قبلی دسامبر حدود ۱۴۱ گیگ فقط مصرف کردم کسی بیشتر مصرف کرده عکس بزاره داداش معلومه شبا با خودت چیکار میکنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Halghe ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، iMaShruB گفته است: داداش معلومه شبا با خودت چیکار میکنی؟ نه دادا من معمولا دهن مخابرات یا همراه اولو سرویس می کنم پس فردا میبینم شکایت کرده ازم نقل قول :My Account :My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MajNouN ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عالی بود ولی ساده نقل قول 𝙇𝙞𝙛𝙚 𝙄𝙨 𝘽𝙚𝙩𝙩𝙚𝙧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، Halghe گفته است: نه دادا من معمولا دهن مخابرات یا همراه اولو سرویس می کنم پس فردا میبینم شکایت کرده ازم کار خوبی میکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Halghe ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، BLUM گفته است: کار خوبی میکنی اینا که چیزی نیست میگه اینقدر پرونده باز رو میز من داری دیگه نمیتونم باید حکم اعدام منو صادر کنه نقل قول :My Account :My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ در 06:30، Halghe گفته است: آقا با سلام و درود فراوان. اومدیم امروز ببینیم کی تا حالا تونسته توی یک ماه بیشترین نت رو مصرف کنه حالا یا از بسته یا از نا محدود فرقی نداره فقط مصرف شده رو لازم داریم تو ماه قبلی دسامبر حدود ۱۴۱ گیگ فقط مصرف کردم کسی بیشتر مصرف کرده عکس بزاره سلام داداش ارین چطوری 1 برای چشمات ضرر داره سلطان نکن زشته 2 من اگه جای مدیریت همراه اول بودم میومدم دم در خونتون با جوخه اتش اعدامت میکردم ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط MONOXIDE نقل قول MONOXIDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 20 دقیقه قبل، Halghe گفته است: نه دادا من معمولا دهن مخابرات یا همراه اولو سرویس می کنم پس فردا میبینم شکایت کرده ازم موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Komisar ارسال شده در 42 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 42 دقیقه قبل نقل قول :My Account 𝐓𝐇𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.