KrillZ ارسال شده در پنجشنبه در 08:51 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:51 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در پنجشنبه در 11:56 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:56 13 ساعت قبل، Zarathos گفته است: عالی بود هرچی هستی از جناب @Automat بهتری، ایشون زمانی که گان میکشه بیشتر پرنده های تو آسمون میمیرن یکی از اون پرنده ها خودتی @Fayez عالی پسر، فقط امیدوارم راب رفیقامونو خراب نکرده باشی بندازن گردن من یسریام مثل اینکه حسودیشون شده دقت کردی؟ نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در دیروز در 08:21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:21 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 21:37، AbneR گفته است: دست خوش ⚘ در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 22:05، Pooriya گفته است: Bro thinks he's James Bond No, I'm better from him در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 22:38، Scorpro گفته است: You did something who I tell you Woooow Thanks bro ...That's nice I'm didn't something you tell AAAAAAAAAAAAAAAA What the در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 22:50، Slap گفته است: برگام, King work کردی پسر 20/20, یکی از خفن ترین سکانس هایی که دیدم, فقط کاش FPS بالاتر بود برا رکورد ممنون داش مهران عشق منی والا FPS فیلمبرداری رو روی 120 ست کردم و FPS بازی رو روی 90 به سیستم گفتم اجرا کن گفت FPS بالا داخل دیکشنری من تعریف نشده در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 23:17، Balance گفته است: عالی ماشالله ممنون گل در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 23:39، FriendOfGod گفته است: خوب بود دست خوش ❤⚘❤⚘ در ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ در 00:11، UpRoaR گفته است: عالی بود مث خودته که عالی هستی در ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ در 00:20، iPOWER گفته است: عالی در ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ در 01:54، Zarathos گفته است: عالی بود هرچی هستی از جناب @Automat بهتری، ایشون زمانی که گان میکشه بیشتر پرنده های تو آسمون میمیرن مرسی حسام⚘ جناب Automat متأسفانه کمی داخل NG پیر شده در ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ در 03:47، DeJixo گفته است: درود زیبا بود. درود مث خودته جیگر در ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ در 10:35، DeliciouS گفته است: عالی عرفان فقط ایکاش fps بهتر بود بوس بهت دا با این کاری که @Olden کرده و 24 ساعته 900 تا بازیکن آنلاینه دیگه فکر نکنم بشه با FPS بالا فیلم گرفت 23 ساعت قبل، TheSmarTy گفته است: دیگه فیلم نگیر مرسی حله دا چون تو گفتی بیشتر میگیرم 23 ساعت قبل، KrillZ گفته است: عالی بود Thank you Nigga 20 ساعت قبل، Automat گفته است: یکی از اون پرنده ها خودتی @Fayez عالی پسر، فقط امیدوارم راب رفیقامونو خراب نکرده باشی بندازن گردن من یسریام مثل اینکه حسودیشون شده دقت کردی؟ چاکریم داش علی والا در رابطه با راب با @LordMeysam این هفته فقط یه 20 تا 30 تا Fail کردیم تعداد خاصی نیست دیگه به قول معروف "الحسود لا یسود" (یعنی حسود هیچ سودی نمیبرد) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeliciouS ارسال شده در دیروز در 08:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:36 13 دقیقه قبل، Fayez گفته است: با این کاری که @Olden کرده و 24 ساعته 900 تا بازیکن آنلاینه دیگه فکر نکنم بشه با FPS بالا فیلم گرفت وای حاجی منم میگم سرور چرا لگه @Oldenخیلی عالی بود برنامت ولی بنظر من دیتکت کن مو هام سفید شد از لگ ترو خدا 1 نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در دیروز در 08:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:44 20 دقیقه قبل، Fayez گفته است: با @LordMeysam این هفته فقط یه 20 تا 30 تا Fail کردیم بعد گذشت ۶ماه تقریباً یک نفر درست و حسابی پیدا شد باش تیم بشم که وسط راب C-17 نده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در دیروز در 12:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:25 ایولا عالی بود. نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در دیروز در 15:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:32 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در دیروز در 18:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:13 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.