FrostBite ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 وقتی داشتم چک میکردم که ببینم تا الان چند پلیر در سرور وجود دارند وقتی به این صحنه نگاه کردم واقعاً خیلی خوشحال شدم امیدوارم که شما هم با این عکس خوشحال شده باشید 10 نفر دیگه هول بدید بره جلو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 تاریخش برا کِی هه نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPOWER ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 به به نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
President ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ در 20:44، FrostBite گفته است: وقتی داشتم چک میکردم که ببینم تا الان چند پلیر در سرور وجود دارند وقتی به این صحنه نگاه کردم واقعاً خیلی خوشحال شدم امیدوارم که شما هم با این عکس خوشحال شده باشید 10 نفر دیگه هول بدید بره جلو آخرین بار که تقریبا ۱۰۰۰ تا بودیم سال ۲۰۲۰ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spear ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ در 20:44، FrostBite گفته است: وقتی داشتم چک میکردم که ببینم تا الان چند پلیر در سرور وجود دارند وقتی به این صحنه نگاه کردم واقعاً خیلی خوشحال شدم امیدوارم که شما هم با این عکس خوشحال شده باشید 10 نفر دیگه هول بدید بره جلو ۲ شب پیش بود اتفاق افتاد سرور مونده بود چیجوری لود کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MashAlireza ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 سرویس شدیم اون موقع تا یک گیم درستی بیایم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMatin ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ در 20:44، FrostBite گفته است: وقتی داشتم چک میکردم که ببینم تا الان چند پلیر در سرور وجود دارند وقتی به این صحنه نگاه کردم واقعاً خیلی خوشحال شدم امیدوارم که شما هم با این عکس خوشحال شده باشید 10 نفر دیگه هول بدید بره جلو ناراحت شدم نقل قول My accounts: _________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ در 20:44، FrostBite گفته است: وقتی داشتم چک میکردم که ببینم تا الان چند پلیر در سرور وجود دارند وقتی به این صحنه نگاه کردم واقعاً خیلی خوشحال شدم امیدوارم که شما هم با این عکس خوشحال شده باشید 10 نفر دیگه هول بدید بره جلو نقل قول !..𝒮𝓉𝒶𝓎 𝒲𝒽ℯ𝓇ℯ 𝒴ℴ𝓊𝓇 ℋℯ𝒶𝓇𝓉 𝒮𝓂𝒾𝓁ℯ𝓈 «♡» «♡» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoVaGiRl ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 10 نفر دیگه نقل قول The Do you see only your own self? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 عالی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiEhsas ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ در 20:44، FrostBite گفته است: وقتی داشتم چک میکردم که ببینم تا الان چند پلیر در سرور وجود دارند وقتی به این صحنه نگاه کردم واقعاً خیلی خوشحال شدم امیدوارم که شما هم با این عکس خوشحال شده باشید 10 نفر دیگه هول بدید بره جلو خوب بود ولی ایا میتونستیم عادی پلی بدیم؟ پینگ ۳۰هم باشه باز هم لگ بودیم،همه هم تلپورت البته الانم همینه. نقل قول "Vivo no jogo, fora dele sou lenda. : "تو بازی زندگی میکنم، بیرون از اون افسانهام." "Meu amor" : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.