AzraeI ارسال شده در یکشنبه در 09:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:12 (ویرایش شده) درود قانون اول برنامه نویسها: "اگه در حال اجراست بهش دست نزن" مخفی کننده @Olden @Slap @Toofan @samcoder @Integer و بقیه دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند تایید میکنید؟! ویرایش شده یکشنبه در 09:15 توسط AzraeI 2 نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RTmixr ارسال شده در یکشنبه در 13:44 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:44 من خودم استعداد کمی در پایتون دارم ولی همونقدر هم اینجوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در یکشنبه در 15:13 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:13 من که نگرفتم چی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در یکشنبه در 15:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:24 10 دقیقه قبل، Ahuramazda گفته است: من که نگرفتم چی شد صحیح نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در یکشنبه در 15:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:50 احساس میکنم بهم توهین شده 1 نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در یکشنبه در 15:59 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:59 6 دقیقه قبل، Integer گفته است: احساس میکنم بهم توهین شده دور از جون سید شخصا قصد توهین به هیچ یک از عزیزان ندارم و فقط جهت مزاح و فان مطالب رو نگاه میکنم و یا ارسال میکنم 1 نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olivia ارسال شده در دیروز در 07:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:01 دقیقا این قانون رو @Ali داره تو سرور خودمون اجرا میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در دیروز در 12:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:08 اقا عالی نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دیروز در 14:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:12 7 ساعت قبل، Olivia گفته است: دقیقا این قانون رو @Ali داره تو سرور خودمون اجرا میکنه نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در دیروز در 14:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:47 درود زیبا بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل چون برنامه نویس نیستم جور دیگه ای به عکس نگاه کردم نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPOWER ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ در 12:42، AzraeI گفته است: درود قانون اول برنامه نویسها: "اگه در حال اجراست بهش دست نزن" نمایش محتوا مخفی @Olden @Slap @Toofan @samcoder @Integer و بقیه دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند تایید میکنید؟! دقیقا، یدونه کپس لاک میتونه بدبختت کنه نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markel ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 13 ساعت قبل، Olivia گفته است: دقیقا این قانون رو @Ali داره تو سرور خودمون اجرا میکنه نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در 7 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ در 12:42، AzraeI گفته است: درود قانون اول برنامه نویسها: "اگه در حال اجراست بهش دست نزن" نمایش محتوا مخفی @Olden @Slap @Toofan @samcoder @Integer و بقیه دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند تایید میکنید؟! اگه حال کردید یه واکنش برید مام حال کنیم در ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ در 10:31، Olivia گفته است: دقیقا این قانون رو @Ali داره تو سرور خودمون اجرا میکنه 20 ساعت قبل، TeacherAmin گفته است: اقا عالی ممنون بابت نظر شما عزیز 18 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: 17 ساعت قبل، DeJixo گفته است: درود زیبا بود. درود متقابل ممنون بابت نظر شما دوست عزیز 16 ساعت قبل، AzhdAr گفته است: چون برنامه نویس نیستم جور دیگه ای به عکس نگاه کردم صحیح 12 ساعت قبل، Suvastika گفته است: دقیقا، یدونه کپس لاک میتونه بدبختت کنه 12 ساعت قبل، Markel گفته است: نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.