Mehrdad ارسال شده در شنبه در 22:16 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:16 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در PC وقتی چند اکانت را همزمان انلاین میکنیم وقتی یکی از اکانت ها رو Spawnchange کنیم و Reconnect بدیم تمامی اکانت های انلاین به صورت همزمان افلاین میشوند (حتی زمانی که چند بار Reconnect میدیم این اتفاق هم میوفته). - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برای اینکه بقیه اکانت ها آفلاین نشوند مجبوریم یا Reconnect ندهیم یا q کنیم :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در یکشنبه در 01:27 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 01:27 درود, از چه کلاینتی استفاده کردید؟ لانچر؟ اندروید؟ RakSAMP? 1 security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در یکشنبه در 08:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:57 درود خدمت شما. زمانی که Reconnect میدید باعث میشه به طور ناگهانی یک ای پی یکسان دوباره وارد سرور شه و این موضوع از قدیم وجود داشته. در اصل زمانی که Reconnecct میدید بقیه اکانت هاتون آفلاین نمیشن، ولی وقتی دوباره وارد بازی میشید همه اکانت ها افلاین میشن. این مورد هم البته به نوع اینترنت شما و ضعف اینترنتی بستگی داره. بنظر بنده باگ سمپ هستش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در یکشنبه در 10:38 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:38 9 ساعت قبل، Slap گفته است: درود, از چه کلاینتی استفاده کردید؟ لانچر؟ اندروید؟ RakSAMP? لانچر 1 ساعت قبل، Fayez گفته است: درود خدمت شما. زمانی که Reconnect میدید باعث میشه به طور ناگهانی یک ای پی یکسان دوباره وارد سرور شه و این موضوع از قدیم وجود داشته. در اصل زمانی که Reconnecct میدید بقیه اکانت هاتون آفلاین نمیشن، ولی وقتی دوباره وارد بازی میشید همه اکانت ها افلاین میشن. این مورد هم البته به نوع اینترنت شما و ضعف اینترنتی بستگی داره. بنظر بنده باگ سمپ هستش. از بعضی از دوستان پرسیده شده و گفتن ما ام این مشکل رو داریم وضعف اینترنت نبوده بار ها تست کردم دیشب دوباره تست کردم بنده با موبایل وارد شدم و برادرم با PC ایشون بار اول Reconnect داد بلافاصله Spawnchange زد سپس دوباره Reconnect داد یهو من بعد چند ثانیه افلاین شدم بعد خودش انلاین شد. این مورد قبلا نبوده تازه اینجور شده چون بنده هم با PC هم اندروید چندین سال هست پلی میدم و این اتفاق نیوفتاده حالا اگر خواستین رکورد میگیرم در اینجا قرار میدم :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در یکشنبه در 18:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:04 برای این باگ نحوه Reproduce کردن بیابید و ارائه دهید The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در 5 ساعت قبل ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل با سلام و درود، این مورد باگ نمیباشد و مربوط به سرور سمپ است، زمانی که تعداد کانکشن ها از یک آیپی زیاد باشد، در زمان ورود به سرور احتمال بن موقت آیپی از سمت سرور سمپ زیاد است ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده