Makarani ارسال شده در شنبه در 09:19 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:19 درود و احترام خدمت تمام بازیکنان و @Penetrating عزیزم. در خدمت شما هستیم با صندلیه داغ _اسمت چیه؟ 2_چند سالته؟ 3_اهل کجایی؟ 4_چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟ 5_تو رابطه هستی؟ 9_چه شهری رو دوست داری؟(تو خارج) 10_چه ماشینی رو دوست داری؟(توی بازی) 12_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟ 13_بهترین رفیقات کین؟(تویه بازی) 14_PC یا Android؟ 15_علی یا کامیاب؟ 16_به جز ارساکیا گیم دیگه ای بازی میکنی؟ 17_سینمایی یا سریال؟ 18_چای تریاک یا قهوه؟ 19_رازه موفقیتت چیه؟(توی بازی) 20_بهترین رفیقات تویه بازی کین؟(باید بگی) 21_منو میشناسی؟ سوالات تموم شد امیدوارم که جواب بدی @Penetrating بدرود. نقل قول print("Hello, World!") My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Penetrating ارسال شده در شنبه در 10:07 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:07 مرسی ازت که منو دعوت کردی. _اسمت چیه؟ ابوالفضل 2_چند سالته؟ 16 3_اهل کجایی؟ کرمان ولی اصالت ام ماله لرستان هست 4_چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟ رفیق های زندگی واقعی و خوانواده ام 5_تو رابطه هستی؟ بله تازه توی رابطه رفتم 9_چه شهری رو دوست داری؟(تو خارج) اگه دروغ نگم Moscow برای دختر هاش و برای زندگی Los Angeles 10_چه ماشینی رو دوست داری؟(توی بازی) خیلی از ماشین Clover خوشم میاد که ماشین شیک و قدیمی هسته 12_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟ اولیش فیلم و سریال هسته بعد به گردش توی بنا های تاریخی و طبیعت 13_بهترین رفیقات کین؟(تویه بازی) بهترین ها اینا هستن @iHeNriK@BondaGeDadash و خودت 14_PC یا Android؟ PC, اصلا با Android گیم پلی نمیدم 15_علی یا کامیاب؟ زیاد با علی هم صحبت نشدم, کامیاب خیلی موقعه ها برام کارم رو راه انداخته و بنابر این کامیاب عزیز 16_به جز ارساکیا گیم دیگه ای بازی میکنی؟ قدیم بازی میکردم الان دیگه نه 17_سینمایی یا سریال؟ صددرصد سریال 18_چای تریاک یا قهوه؟ ی کرمانی هیچوقت بین این دو گزینه قهوه رو انتخاب نمیکنه بنابر این ..... 19_رازه موفقیتت چیه؟(توی بازی) هنوز توی بازی به موفقیت نرسیدم و بیشتر دوست دارم توی زندگی واقعی به موفقیت برسم 20_بهترین رفیقات تویه بازی کین؟(باید بگی) سوال تکراریه 21_منو میشناسی؟ اره باهم زیاد ایونت گذاشتیم و زیاد رفتیم کل مرسی از سوال های خفنت موفق باشی. نقل قول | In the name of humantiy | Elite Warrios [EW] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در شنبه در 10:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:51 (ویرایش شده) سلام شروع میکنیم اسمت چیه؟ فامیلت چیه؟ چه حسی داری سیستمتو عوض کردی؟ تا حالا لیدر شدی؟(چند روز) دشمنت تو بازی کیه؟ نظرت در مورد من؟ درس میخونی یا کار میکنی؟(رشته یا کاری که میکنی رو هم بگو) رنگ مورد علاقت؟ موز یا هلو؟ دمپایی یا کفش تابستونه؟ @Penetrating بدرود. ویرایش شده شنبه در 10:52 توسط PrioresS نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Penetrating ارسال شده در شنبه در 11:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:01 1 -اسمت چیه؟ ابوالفضل 2 -فامیلت چیه؟ خصوصیه نمیتونم بگم شرمنده 3 -چه حسی داری سیستمتو عوض کردی؟ حس بهتری دارم چون بازی های دیگه هم بازی میکنم 4 -تا حالا لیدر شدی؟(چند روز) اره شده که لیدر باشم و بخوای ببینی چند روز بودم UCP ببین 5 -دشمنت تو بازی کیه؟ دشمن ندارم همیشه خواستم دور از حاشیه و بحس بازی کنم و کسایی که با من مشکل دارن مربوط به خواسته های خودشونه 6 -نظرت در مورد من؟ ادم بی وفایی هستی خودتم میدونی که چرا 7 -درس میخونی یا کار میکنی؟(رشته یا کاری که میکنی رو هم بگو) الان که درس میخونم و تابستونم کار میکنم 8 -رنگ مورد علاقت؟ زرشکی 9 -موز یا هلو؟ فقط هلو 10 -دمپایی یا کفش تابستونه؟ کفش رو ترجیح میدم 1 نقل قول | In the name of humantiy | Elite Warrios [EW] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.