LOPY ارسال شده در جمعه در 22:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:45 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی از og/ و opengate/ استفاده میکنیم هیچ اروری نمیده که شما کاپ نیستید یا نمیتونید از این دستور استفاده کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در جمعه در 22:50 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:50 سلام فکر کنم قبلاً گزارشش کردم.. 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در شنبه در 07:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 07:01 درود. OG/ یا همان OpenGate/ فقط برای پلیس ها نیست. + 8 ساعت قبل، Fail گفته است: فکر کنم قبلاً گزارشش کردم.. @AdmBoT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در شنبه در 14:31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:31 @AdmBoT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در یکشنبه در 00:40 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 00:40 با سلام خدمت شما این باگ قبلا گزارش شده موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در یکشنبه در 09:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:14 نتیجه گزارش در بررسیِ نهایی (-) میباشد؛ این باگ توسط تیم بتا لیست شده است. (توسط @Fail) The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در 42 دقیقه قبل ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 42 دقیقه قبل مورد گزارش شده رد شد، دستور og/ فقط برای افراد داخل فکشن نمیباشد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده