Nemking ارسال شده در جمعه در 21:19 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:19 خیلی هم عالی نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در جمعه در 21:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:23 عالی بود نقل قول :Me :Bro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiEhsas ارسال شده در جمعه در 21:31 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:31 5 ساعت قبل، Rha گفته است: در دنیای جنجالی و بیرحم جیتیای سن آندریاس، تصمیم گرفتم خلافکارترین و خفنترین دختر بازی باشم، کسی که قانون را زیر پا میگذارد و در تجارت مواد مخدر حرف اول را میزند. من این مسیر خطرناک را انتخاب کردم؛ دنیایی پر از پول، قدرت و البته خیانت. شروع تجارت همهچیز از یک معامله ساده در خیابانهای تاریک لس سانتوس شروع شد. بستهای کوچک از "Yay" (همان کوکائین معروف) را از یکی از واسطههای بالاس خریدم. آنها به من نگاه میکردند و فکر میکردند یک دختر جوان نمیتواند وارد این بازی شود. اما چیزی که نمیدانستند این بود که من برنامهای بزرگ در سر دارم. اولین فروش اولین فروش من در گروو استریت بود، جایی که رقابت بین باندها شدید است. مشتری من یکی از افراد پایینرده باند واگوس بود که برای تأمین مواد گروهش آمده بود. با نگاهی سرد و جدی، بسته را به او دادم و پول را گرفتم. دیگران در خیابان با تعجب به من نگاه میکردند. اینجا بود که فهمیدم: من متعلق به این دنیا هستم. گسترش تجارت بعد از چند معامله موفق، فهمیدم برای اینکه در این بازی زنده بمانم، باید گنگ خودم را داشته باشم. تعدادی از دوستان قدیمیام را جمع کردم، دخترها و پسرهایی که مثل من از زندگی خسته بودند و دنبال چیزی بزرگتر میگشتند. ما منطقه خودمان را در جنوب لس سانتوس انتخاب کردیم و شروع به فروش مواد در محلههای مختلف کردیم. واگوس و بالاس حالا دیگر ما را جدی گرفته بودند. تعامل با باندها برای اینکه جایگاهمان را محکم کنیم، با یکی از سران باند سیزر، که در کار اسلحه بود، معامله کردم. در ازای چند بسته مواد، او اسلحههای پیشرفته به ما داد. حالا دیگر تیم من نهتنها در فروش مواد، بلکه در درگیریها نیز آماده بود. با هر معامله، پول بیشتری به جیب میزدم و نفوذم در شهر بیشتر میشد. یک دختر خفن و خطرناک در این بازی، دیگر هیچکس نمیتواند مرا نادیده بگیرد. پلیسها به دنبال من هستند، باندهای بزرگتر به من پیشنهاد همکاری میدهند، و مردم خیابانها از من میترسند. اما این تنها آغاز ماجراست. با اعتمادبهنفس و بدون هیچ ترسی، وارد بازی خطرناکی شدم که یا مرا به اوج میبرد یا به زمین میزند. در بازی Grand Theft Auto: San Andreas، تجارت مواد مخدر یکی از جنبههای مهم و تأثیرگذار در داستان و گیمپلی است. شخصیت اصلی بازی، کارل جانسون (CJ)، در دنیایی پر از فساد، باندهای خلافکار و تجارتهای غیرقانونی قرار میگیرد. نقش مواد مخدر در داستان بازی: پس از بازگشت CJ به لس سانتوس، متوجه میشود که محلهٔ گروو استریت (Grove Street) تحت تأثیر منفی تجارت مواد مخدر قرار گرفته و باندهای رقیب مانند بالاس (Ballas) و واگوس (Vagos) کنترل بخشهای مختلف شهر را به دست گرفتهاند. این باندها با تجارت مواد مخدر و اسلحه، قدرت و ثروت زیادی کسب کردهاند. Wintip مأموریتهای مرتبط با مواد مخدر: در طول بازی، CJ در مأموریتهای متعددی شرکت میکند که بهطور مستقیم یا غیرمستقیم با تجارت مواد مخدر مرتبط هستند. برای مثال، در مأموریت "Yay Ka-Boom-Boom"، CJ باید کارخانه تولید مواد مخدر باند بالاس را نابود کند تا از گسترش نفوذ آنها جلوگیری کند. Gameofia انواع مواد مخدر در بازی: در بازی، بهطور مشخص به نام مواد مخدر اشاره نمیشود، اما اصطلاحاتی مانند "Yay" و "Green Goo" برای اشاره به مواد مخدر به کار میروند. این مواد معمولاً به کوکائین و سایر مواد مشابه اشاره دارند. پیشنهاد برای اشتراکگذاری در انجمن: میتوانید تجربهٔ خود را با جزئیات در انجمن به اشتراک بگذارید و عکسهایی که در حین بازی گرفتهاید را ضمیمه کنید. این کار میتواند به دیگر بازیکنان کمک کند تا با جنبههای مختلف بازی آشنا شوند و از تجربیات شما بهرهمند شوند. جمعبندی: تجارت مواد مخدر در GTA: San Andreas بخشی از دنیای پیچیده و پرماجرای بازی است که بازیکنان را درگیر چالشها و تصمیمگیریهای متعددی میکند. با اشتراکگذاری تجربیات خود در انجمن، میتوانید به درک بهتر این جنبه از بازی کمک کنید و با دیگر علاقهمندان به بحث و تبادل نظر بپردازید. https://uploadkon.ir/uploads/a35c03_25Screenshot-2025-01-03-194913.png بسیار عالی نقل قول !Bi Ehsas Tar az hame kas MyLove: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در جمعه در 21:41 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:41 (ویرایش شده) 𝙽𝚒𝚌𝚎 𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝙴𝚍𝚊𝚖𝚎 𝙱𝚎𝚍𝚎 𝙺𝚑𝚎𝚢𝚕𝚒 𝚔𝚑𝚞𝚋𝚎 𝚍𝚊𝚜𝚝𝚊𝚗 𝚑𝚊𝚢𝚊𝚝 ویرایش شده جمعه در 21:41 توسط TeacherAmin نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALI18 ارسال شده در شنبه در 20:56 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:56 دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.