Rha ارسال شده در جمعه در 16:15 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:15 (ویرایش شده) در دنیای جنجالی و بیرحم جیتیای سن آندریاس، تصمیم گرفتم خلافکارترین و خفنترین دختر بازی باشم، کسی که قانون را زیر پا میگذارد و در تجارت مواد مخدر حرف اول را میزند. من این مسیر خطرناک را انتخاب کردم؛ دنیایی پر از پول، قدرت و البته خیانت. شروع تجارت همهچیز از یک معامله ساده در خیابانهای تاریک لس سانتوس شروع شد. بستهای کوچک از "Yay" (همان کوکائین معروف) را از یکی از واسطههای بالاس خریدم. آنها به من نگاه میکردند و فکر میکردند یک دختر جوان نمیتواند وارد این بازی شود. اما چیزی که نمیدانستند این بود که من برنامهای بزرگ در سر دارم. اولین فروش اولین فروش من در گروو استریت بود، جایی که رقابت بین باندها شدید است. مشتری من یکی از افراد پایینرده باند واگوس بود که برای تأمین مواد گروهش آمده بود. با نگاهی سرد و جدی، بسته را به او دادم و پول را گرفتم. دیگران در خیابان با تعجب به من نگاه میکردند. اینجا بود که فهمیدم: من متعلق به این دنیا هستم. گسترش تجارت بعد از چند معامله موفق، فهمیدم برای اینکه در این بازی زنده بمانم، باید گنگ خودم را داشته باشم. تعدادی از دوستان قدیمیام را جمع کردم، دخترها و پسرهایی که مثل من از زندگی خسته بودند و دنبال چیزی بزرگتر میگشتند. ما منطقه خودمان را در جنوب لس سانتوس انتخاب کردیم و شروع به فروش مواد در محلههای مختلف کردیم. واگوس و بالاس حالا دیگر ما را جدی گرفته بودند. تعامل با باندها برای اینکه جایگاهمان را محکم کنیم، با یکی از سران باند سیزر، که در کار اسلحه بود، معامله کردم. در ازای چند بسته مواد، او اسلحههای پیشرفته به ما داد. حالا دیگر تیم من نهتنها در فروش مواد، بلکه در درگیریها نیز آماده بود. با هر معامله، پول بیشتری به جیب میزدم و نفوذم در شهر بیشتر میشد. یک دختر خفن و خطرناک در این بازی، دیگر هیچکس نمیتواند مرا نادیده بگیرد. پلیسها به دنبال من هستند، باندهای بزرگتر به من پیشنهاد همکاری میدهند، و مردم خیابانها از من میترسند. اما این تنها آغاز ماجراست. با اعتمادبهنفس و بدون هیچ ترسی، وارد بازی خطرناکی شدم که یا مرا به اوج میبرد یا به زمین میزند. در بازی Grand Theft Auto: San Andreas، تجارت مواد مخدر یکی از جنبههای مهم و تأثیرگذار در داستان و گیمپلی است. شخصیت اصلی بازی، کارل جانسون (CJ)، در دنیایی پر از فساد، باندهای خلافکار و تجارتهای غیرقانونی قرار میگیرد. نقش مواد مخدر در داستان بازی: پس از بازگشت CJ به لس سانتوس، متوجه میشود که محلهٔ گروو استریت (Grove Street) تحت تأثیر منفی تجارت مواد مخدر قرار گرفته و باندهای رقیب مانند بالاس (Ballas) و واگوس (Vagos) کنترل بخشهای مختلف شهر را به دست گرفتهاند. این باندها با تجارت مواد مخدر و اسلحه، قدرت و ثروت زیادی کسب کردهاند. Wintip مأموریتهای مرتبط با مواد مخدر: در طول بازی، CJ در مأموریتهای متعددی شرکت میکند که بهطور مستقیم یا غیرمستقیم با تجارت مواد مخدر مرتبط هستند. برای مثال، در مأموریت "Yay Ka-Boom-Boom"، CJ باید کارخانه تولید مواد مخدر باند بالاس را نابود کند تا از گسترش نفوذ آنها جلوگیری کند. Gameofia انواع مواد مخدر در بازی: در بازی، بهطور مشخص به نام مواد مخدر اشاره نمیشود، اما اصطلاحاتی مانند "Yay" و "Green Goo" برای اشاره به مواد مخدر به کار میروند. این مواد معمولاً به کوکائین و سایر مواد مشابه اشاره دارند. پیشنهاد برای اشتراکگذاری در انجمن: میتوانید تجربهٔ خود را با جزئیات در انجمن به اشتراک بگذارید و عکسهایی که در حین بازی گرفتهاید را ضمیمه کنید. این کار میتواند به دیگر بازیکنان کمک کند تا با جنبههای مختلف بازی آشنا شوند و از تجربیات شما بهرهمند شوند. جمعبندی: تجارت مواد مخدر در GTA: San Andreas بخشی از دنیای پیچیده و پرماجرای بازی است که بازیکنان را درگیر چالشها و تصمیمگیریهای متعددی میکند. با اشتراکگذاری تجربیات خود در انجمن، میتوانید به درک بهتر این جنبه از بازی کمک کنید و با دیگر علاقهمندان به بحث و تبادل نظر بپردازید. https://uploadkon.ir/uploads/a35c03_25Screenshot-2025-01-03-194913.png ویرایش شده جمعه در 16:19 توسط Rha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در جمعه در 16:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:23 (ویرایش شده) عالی بود خوشم اومد ویرایش شده جمعه در 16:24 توسط Tommy نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در جمعه در 16:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:23 با سلام و وقت بخیر، خسته نباشید شما در این زمینه بسیار استعداد دارید و داستان های جالبی رو خلق میکنید، همانطور که در موضوعات قبلی اشاره کردم، میتونید با عضویت در تیم (اقلیت) خبرنگاران به شکوفایی استعداد خود بهبود بدید. 1 نقل قول You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در جمعه در 16:25 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:25 زیبا و هیجان انگیز بود خسته نباشی نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در جمعه در 16:25 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:25 لازم به ذکر هست که در برخی از نقاط داستان خود، عکس از اون کار هایی که اتفاق افتاده نذاشتید، اگر این موارد رو حل کنید داستان شما از حالت فعلی خفن تر میشه نقل قول You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در جمعه در 16:31 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:31 13 دقیقه قبل، Rha گفته است: در دنیای جنجالی و بیرحم جیتیای سن آندریاس، تصمیم گرفتم خلافکارترین و خفنترین دختر بازی باشم، کسی که قانون را زیر پا میگذارد و در تجارت مواد مخدر حرف اول را میزند. من این مسیر خطرناک را انتخاب کردم؛ دنیایی پر از پول، قدرت و البته خیانت. شروع تجارت همهچیز از یک معامله ساده در خیابانهای تاریک لس سانتوس شروع شد. بستهای کوچک از "Yay" (همان کوکائین معروف) را از یکی از واسطههای بالاس خریدم. آنها به من نگاه میکردند و فکر میکردند یک دختر جوان نمیتواند وارد این بازی شود. اما چیزی که نمیدانستند این بود که من برنامهای بزرگ در سر دارم. اولین فروش اولین فروش من در گروو استریت بود، جایی که رقابت بین باندها شدید است. مشتری من یکی از افراد پایینرده باند واگوس بود که برای تأمین مواد گروهش آمده بود. با نگاهی سرد و جدی، بسته را به او دادم و پول را گرفتم. دیگران در خیابان با تعجب به من نگاه میکردند. اینجا بود که فهمیدم: من متعلق به این دنیا هستم. گسترش تجارت بعد از چند معامله موفق، فهمیدم برای اینکه در این بازی زنده بمانم، باید گنگ خودم را داشته باشم. تعدادی از دوستان قدیمیام را جمع کردم، دخترها و پسرهایی که مثل من از زندگی خسته بودند و دنبال چیزی بزرگتر میگشتند. ما منطقه خودمان را در جنوب لس سانتوس انتخاب کردیم و شروع به فروش مواد در محلههای مختلف کردیم. واگوس و بالاس حالا دیگر ما را جدی گرفته بودند. تعامل با باندها برای اینکه جایگاهمان را محکم کنیم، با یکی از سران باند سیزر، که در کار اسلحه بود، معامله کردم. در ازای چند بسته مواد، او اسلحههای پیشرفته به ما داد. حالا دیگر تیم من نهتنها در فروش مواد، بلکه در درگیریها نیز آماده بود. با هر معامله، پول بیشتری به جیب میزدم و نفوذم در شهر بیشتر میشد. یک دختر خفن و خطرناک در این بازی، دیگر هیچکس نمیتواند مرا نادیده بگیرد. پلیسها به دنبال من هستند، باندهای بزرگتر به من پیشنهاد همکاری میدهند، و مردم خیابانها از من میترسند. اما این تنها آغاز ماجراست. با اعتمادبهنفس و بدون هیچ ترسی، وارد بازی خطرناکی شدم که یا مرا به اوج میبرد یا به زمین میزند. در بازی Grand Theft Auto: San Andreas، تجارت مواد مخدر یکی از جنبههای مهم و تأثیرگذار در داستان و گیمپلی است. شخصیت اصلی بازی، کارل جانسون (CJ)، در دنیایی پر از فساد، باندهای خلافکار و تجارتهای غیرقانونی قرار میگیرد. نقش مواد مخدر در داستان بازی: پس از بازگشت CJ به لس سانتوس، متوجه میشود که محلهٔ گروو استریت (Grove Street) تحت تأثیر منفی تجارت مواد مخدر قرار گرفته و باندهای رقیب مانند بالاس (Ballas) و واگوس (Vagos) کنترل بخشهای مختلف شهر را به دست گرفتهاند. این باندها با تجارت مواد مخدر و اسلحه، قدرت و ثروت زیادی کسب کردهاند. Wintip مأموریتهای مرتبط با مواد مخدر: در طول بازی، CJ در مأموریتهای متعددی شرکت میکند که بهطور مستقیم یا غیرمستقیم با تجارت مواد مخدر مرتبط هستند. برای مثال، در مأموریت "Yay Ka-Boom-Boom"، CJ باید کارخانه تولید مواد مخدر باند بالاس را نابود کند تا از گسترش نفوذ آنها جلوگیری کند. Gameofia انواع مواد مخدر در بازی: در بازی، بهطور مشخص به نام مواد مخدر اشاره نمیشود، اما اصطلاحاتی مانند "Yay" و "Green Goo" برای اشاره به مواد مخدر به کار میروند. این مواد معمولاً به کوکائین و سایر مواد مشابه اشاره دارند. پیشنهاد برای اشتراکگذاری در انجمن: میتوانید تجربهٔ خود را با جزئیات در انجمن به اشتراک بگذارید و عکسهایی که در حین بازی گرفتهاید را ضمیمه کنید. این کار میتواند به دیگر بازیکنان کمک کند تا با جنبههای مختلف بازی آشنا شوند و از تجربیات شما بهرهمند شوند. جمعبندی: تجارت مواد مخدر در GTA: San Andreas بخشی از دنیای پیچیده و پرماجرای بازی است که بازیکنان را درگیر چالشها و تصمیمگیریهای متعددی میکند. با اشتراکگذاری تجربیات خود در انجمن، میتوانید به درک بهتر این جنبه از بازی کمک کنید و با دیگر علاقهمندان به بحث و تبادل نظر بپردازید. https://uploadkon.ir/uploads/a35c03_25Screenshot-2025-01-03-194913.png بسیار عالی بود! این داستان ها میتونه داخل قسمت مجله [فکشن خبرنگار] شاهکار باشه ولی خب با اینکه شما تایم پلی زیادی ندارید و گاهی سراغ بازی میرید، باز این محدودیت پیشرفت شمارا نقض میکنه موفق باشید نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rha ارسال شده در جمعه در 16:35 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:35 8 دقیقه قبل، Destroyer گفته است: با سلام و وقت بخیر، خسته نباشید شما در این زمینه بسیار استعداد دارید و داستان های جالبی رو خلق میکنید، همانطور که در موضوعات قبلی اشاره کردم، میتونید با عضویت در تیم (اقلیت) خبرنگاران به شکوفایی استعداد خود بهبود بدید. سلام ممنونم بابت پیشنهادتون قبول دارم حرفتونو ولییییی من منظم و زیاد نمیتونم بازی کنم و حتی مطمئن ام که جلسات هفتگی این اقلیت را هم نمیتونم منظم شرکت کنم. 7 دقیقه قبل، Destroyer گفته است: لازم به ذکر هست که در برخی از نقاط داستان خود، عکس از اون کار هایی که اتفاق افتاده نذاشتید، اگر این موارد رو حل کنید داستان شما از حالت فعلی خفن تر میشه بله قبول دارم و کاملا حرفتون درسته چشم حتما اصلاح میشه 2 دقیقه قبل، AzhdAr گفته است: بسیار عالی بود! این داستان ها میتونه داخل قسمت مجله [فکشن خبرنگار] شاهکار باشه ولی خب با اینکه شما تایم پلی زیادی ندارید و گاهی سراغ بازی میرید، باز این محدودیت پیشرفت شمارا نقض میکنه موفق باشید ممنونم چشم حتما 8 دقیقه قبل، PrioresS گفته است: زیبا و هیجان انگیز بود خسته نباشی قربانت عزیز دل نظر لطفته 10 دقیقه قبل، Tommy گفته است: عالی بود خوشم اومد سپاس خودم بیشتر نظرم هست که : با چنین سناریو هایی فیلم بسازیم با اسم ارساکیا وبرند ارساکیا و توی شبکه های اجتماعی بذاریم هم جذابیت داره هم حتی برای مجموعه باعث جذب کاربر میشه و خوب این نیاز به حمایت شما دوستای عزیز داره که باهام همکاری کنید گفتن که راننده ها مصرف کننده هستن اینجا هم رفتیم یکم بهشون صفا دادیم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در جمعه در 16:37 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:37 1 دقیقه قبل، Rha گفته است: سلام ممنونم بابت پیشنهادتون قبول دارم حرفتونو ولییییی من منظم و زیاد نمیتونم بازی کنم و حتی مطمئن ام که جلسات هفتگی این اقلیت را هم نمیتونم منظم شرکت کنم. بله قبول دارم و کاملا حرفتون درسته چشم حتما اصلاح میشه ممنونم چشم حتما قربانت عزیز دل نظر لطفته سپاس خودم بیشتر نظرم هست که : با چنین سناریو هایی فیلم بسازیم با اسم ارساکیا وبرند ارساکیا و توی شبکه های اجتماعی بذاریم هم جذابیت داره هم حتی برای مجموعه باعث جذب کاربر میشه و خوب این نیاز به حمایت شما دوستای عزیز داره که باهام همکاری کنید گفتن که راننده ها مصرف کننده هستن اینجا هم رفتیم یکم بهشون صفا دادیم.... اگه مایل هستی باهم بریم و شروع به فعالیت کنیم نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در جمعه در 16:39 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:39 هم اکنون، PrioresS گفته است: اگه مایل هستی باهم بریم و شروع به فعالیت کنیم بابا انحراففففففففففففففففففف چقد تو هولی نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
popopo ارسال شده در جمعه در 16:46 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:46 بابا خفن نکوشیمون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در جمعه در 16:49 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:49 12 دقیقه قبل، Rha گفته است: سلام ممنونم بابت پیشنهادتون قبول دارم حرفتونو ولییییی من منظم و زیاد نمیتونم بازی کنم و حتی مطمئن ام که جلسات هفتگی این اقلیت را هم نمیتونم منظم شرکت کنم. بله قبول دارم و کاملا حرفتون درسته چشم حتما اصلاح میشه ممنونم چشم حتما قربانت عزیز دل نظر لطفته سپاس خودم بیشتر نظرم هست که : با چنین سناریو هایی فیلم بسازیم با اسم ارساکیا وبرند ارساکیا و توی شبکه های اجتماعی بذاریم هم جذابیت داره هم حتی برای مجموعه باعث جذب کاربر میشه و خوب این نیاز به حمایت شما دوستای عزیز داره که باهام همکاری کنید گفتن که راننده ها مصرف کننده هستن اینجا هم رفتیم یکم بهشون صفا دادیم.... شایعه رانندگان رو جدی نگیرید ما که ندیدیم نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در جمعه در 16:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:52 جالب بود نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در جمعه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:58 بد نبود نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در جمعه در 16:59 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:59 (ویرایش شده) ذهن خیلی فعالی داری دستخوش 20 دقیقه قبل، Tommy گفته است: بابا انحراففففففففففففففففففف چقد تو هولی حتما اگه طرف اینو به پسر گفته بود تو بهش میگفتی گی ویرایش شده جمعه در 16:59 توسط McClane تصحیح 1 نقل قول The Crazies TC 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در جمعه در 17:24 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:24 25 دقیقه قبل، McClane گفته است: حتما اگه طرف اینو به پسر گفته بود تو بهش میگفتی گی نه نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbbas ارسال شده در جمعه در 17:26 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:26 بسیار عالی! دیگه شبا با دیدن این موضوع از ترس Sleep نمیزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در جمعه در 17:46 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:46 ۱ ساعت قبل، Tommy گفته است: بابا انحراففففففففففففففففففف چقد تو هولی بیا با خودت ویدئو بگیرم عزیزم نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در جمعه در 17:47 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:47 22 دقیقه قبل، Tommy گفته است: نه اره نقل قول The Crazies TC 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در جمعه در 17:51 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:51 قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در جمعه در 18:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:23 درود زیبا بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPOWER ارسال شده در جمعه در 18:37 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:37 بد نبود نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MashAlireza ارسال شده در جمعه در 19:19 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:19 من فقط داشتم اسکین دختره رو میدیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در جمعه در 20:01 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:01 جالب بود 42 دقیقه قبل، MashAlireza گفته است: من فقط داشتم اسکین دختره رو میدیدم اقاااااا نقل قول بازیچه نشو اشکان، بیرحم تر از هشتاد کز میخوره پشمات، در اومده اشکات با لایک کردن پست در قرئه کشی ۲x 3k گلد شرکت کنید. https://forum.arsacia.ir/topic/56848-اسامه-بن-لادن-که-بود؟/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MashAlireza ارسال شده در جمعه در 20:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:07 5 دقیقه قبل، Meshki گفته است: جالب بود اقاااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در جمعه در 20:10 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:10 درود جالب بود موفق باشید. نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.