BEATBOX ارسال شده در شنبه در 11:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:49 19 ساعت قبل، ReVaNGe گفته است: موافقم چیز رو مخیه اگه ایتمی بیاد که مثلا تایم ببره بالا خوب میشد داداش وگرنه به مشکل بر میخوریم مشکلش اینه مثلا شما وقتی میخوای بری شهردار شی باید تایمت بالا باشه و اگر اینطوری بشه اصلا به مشکل بدی بر میخوریم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVaNGe ارسال شده در شنبه در 13:02 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:02 ۱ ساعت قبل، BEATBOX گفته است: داداش وگرنه به مشکل بر میخوریم مشکلش اینه مثلا شما وقتی میخوای بری شهردار شی باید تایمت بالا باشه و اگر اینطوری بشه اصلا به مشکل بدی بر میخوریم اره عزیزم اینم هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در شنبه در 13:30 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:30 21 ساعت قبل، Rha گفته است: سلام دوستان من چندین مدته میخوام خونه بخرم ولی همیشه با ارور شما 15 ساعت در ماه بازی نکردید مواجه میشم بنظرم شما راه حل چیه؟ نمیشه گولد داد پول داد که این قضیه حل بشه؟ من تفریحی بازی میکنم و سخته برام که 15 ساعت کامل بازی کنم شاید ماهی 2 ساعت هم سرجمع بازی نکنم درود حذف این زمان، در واقع فضایی را برای سؤاستفاده بازیکنان مانند هاسترها فراهم میکند. این بازیکنان با دسترسی آزاد به منابع، میتوانند خانههای سلبشده را سریعتر خریداری کنند و به نفع خود استفاده کنند حفظ این تایم، به تعادل و عدالت در سرور کمک میکند. 21 ساعت قبل، AzhdAr گفته است: sleep/ اینو برای همین کارا ساختن باید یادآور شویم که این دستور (sleep/) برای محاسبه زمان AFK طراحی شده است و در واقع تأثیری بر زمان ماهانه ندارد. هدف اصلی آن کمک به ارتقاء سطح است و به کاربران این امکان را میدهد که از زمانهای غیر فعال خود بهترین استفاده را ببرند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Staffing ارسال شده در شنبه در 14:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:49 از نظر من خونه نگیر چون همش زرره و سودی توش نیست نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در یکشنبه در 19:44 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:44 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 19:22، AzhdAr گفته است: sleep/ اینو برای همین کارا Wow چه زرنگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taaha ارسال شده در یکشنبه در 21:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:10 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 19:17، Rha گفته است: سلام دوستان من چندین مدته میخوام خونه بخرم ولی همیشه با ارور شما 15 ساعت در ماه بازی نکردید مواجه میشم بنظرم شما راه حل چیه؟ نمیشه گولد داد پول داد که این قضیه حل بشه؟ من تفریحی بازی میکنم و سخته برام که 15 ساعت کامل بازی کنم شاید ماهی 2 ساعت هم سرجمع بازی نکنم بس کن تایمعلی ببین اگه شما که میگید ۱۵ ساعت بیاد پایین اونوقت ساعت بازی کرده ماهانه پلیر ها میاد پایین این تجارت نیس این دزدیه یخاطر همینه که پلیر بیشتره نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.