AMIRJAPAN ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 با سلامو درود بر دوستان عزیز و گرامی ی ۱ هفته ی میشه که FPS من زیر ۲۰ هست چون FPS من زیر ۲۰ نمیشد تازه شده حتا کیفیت بازی رو کم کردم بازم درست نشد هرکاری کردم باز درست نشد خواهشن ی کاری کنید ممنونم نقل قول آࢪزۅ.باش.نہ_خاطࢪه کسیو_آرزو_ڪن_کہ_آرزوتــو_داشت_باشہ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در سهشنبه در 15:30 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:30 مشخصات سیستمت رو کامل بفرست سیپیو و رم و کارت گرافیک و.... نرم افزار Driver Booster رو نصب کن درایو کارت گرافیک رو اپدیت کن و گزینه ی Frame limiter رو روی حالت Off قرار بده از تو تنظیمات جدا از رزولوشن Anti-analysing رو هم خاموش کن و چندتا گزینه گرافیکی دیگم تو قسمت Options بعد display بعد Advanced هست که اونارم سعی کن کم کنی اگه همه ی اینارم انجام دادیو هنوز فرقی نکرد سیستمت ضعیفه نقل قول ,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔 .𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در سهشنبه در 15:33 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:33 از وقتی با آرساکیاگیم آشنا شدم اف پی اس برام معنی نداره دیگه متوجه منظورت نمیشم نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.