Rha ارسال شده در جمعه در 10:34 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:34 "تو مستی و گیجی جاده، چراغا محو بودن و دل سپرده بودم به باد... تا اینکه صدای تصادف بیدارم کرد. ماشینا داغون، ولی شاید بیشتر از اونا، قلبایی که پشت فرمون بودن. این یه درس بود؛ تو مستی، کنترل فقط به ظاهر دست توئه، ولی سرنوشت منتظر یه اشتباه کوچیکه..." نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVaNGe ارسال شده در جمعه در 10:37 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:37 درود جالب بود (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در جمعه در 10:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:45 جالب بود ممنون از زحمتی که برای ارائه این موضوع کشیدی نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در جمعه در 10:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:45 احتیاط شرط عقله نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در جمعه در 10:48 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:48 جالب و زیبا بود بخصوص عکسا (البته بدون اون مرد) نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در جمعه در 10:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:55 اینجاس که باید بگی مسی کشته شد. اینجاس که باید بگی مسی کشته شد. نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در جمعه در 11:24 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:24 عجب چی بگم نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elinasan ارسال شده در جمعه در 11:31 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:31 تصور من، از شخصی که مست رانندگی میکنه : (خودم در حالت عادی اینطوری رانندگی میکنم تو گیم) 1 نقل قول °. " 𝘔ᥡ Ꭿƈᥴ𝙊υ𝙉𝘵 ".° ~• ,☆, •~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در جمعه در 11:33 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:33 1 دقیقه قبل، Elinasan گفته است: تصور من، از شخصی که مست رانندگی میکنه : (خودم در حالت عادی اینطوری رانندگی میکنم تو گیم) بعد گواهینامه موتور هم میخوای نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elinasan ارسال شده در جمعه در 11:34 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:34 1 دقیقه قبل، PrioresS گفته است: بعد گواهینامه موتور هم میخوای من که نخواستم نقل قول °. " 𝘔ᥡ Ꭿƈᥴ𝙊υ𝙉𝘵 ".° ~• ,☆, •~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markel ارسال شده در جمعه در 11:37 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:37 ۱ ساعت قبل، Rha گفته است: "تو مستی و گیجی جاده، چراغا محو بودن و دل سپرده بودم به باد... تا اینکه صدای تصادف بیدارم کرد. ماشینا داغون، ولی شاید بیشتر از اونا، قلبایی که پشت فرمون بودن. این یه درس بود؛ تو مستی، کنترل فقط به ظاهر دست توئه، ولی سرنوشت منتظر یه اشتباه کوچیکه..." درود جالب بود. نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MooN ارسال شده در جمعه در 11:39 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:39 جالب و آموزنده بود️ نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 SR BLOOD FOR BLOOD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در جمعه در 12:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:23 51 دقیقه قبل، Elinasan گفته است: تصور من، از شخصی که مست رانندگی میکنه : (خودم در حالت عادی اینطوری رانندگی میکنم تو گیم) اینو که میدونم ولی چرا یاد خودم افتادم که از دست پلیس فرار می کردن بعدش ول کن نبود یارو 1 نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در جمعه در 12:28 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:28 با توجه به استعداد شما، بنظر بنده در اقلیت خبرنگار ثبت نام کنید میتونید مجله های قشنگی رو درست کنید 1 نقل قول You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در جمعه در 13:14 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:14 1 ساعت قبل، Elinasan گفته است: تصور من، از شخصی که مست رانندگی میکنه : (خودم در حالت عادی اینطوری رانندگی میکنم تو گیم) ذات رانندگی افراد اقلیت خبرنگار نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elinasan ارسال شده در جمعه در 14:47 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:47 2 ساعت قبل، Rahebe گفته است: اینو که میدونم ولی چرا یاد خودم افتادم که از دست پلیس فرار می کردن بعدش ول کن نبود یارو دیگه دیگه، 1 ساعت قبل، AzhdAr گفته است: ذات رانندگی افراد اقلیت خبرنگار مشکل از وسیله نقلیه NR بندری میزنه موقع رانندگی . 1 نقل قول °. " 𝘔ᥡ Ꭿƈᥴ𝙊υ𝙉𝘵 ".° ~• ,☆, •~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در جمعه در 15:36 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:36 47 دقیقه قبل، Elinasan گفته است: دیگه دیگه، مشکل از وسیله نقلیه NR بندری میزنه موقع رانندگی . ای بابا بهانه نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در جمعه در 15:38 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:38 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiEhsas ارسال شده در جمعه در 21:38 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:38 11 ساعت قبل، Rha گفته است: "تو مستی و گیجی جاده، چراغا محو بودن و دل سپرده بودم به باد... تا اینکه صدای تصادف بیدارم کرد. ماشینا داغون، ولی شاید بیشتر از اونا، قلبایی که پشت فرمون بودن. این یه درس بود؛ تو مستی، کنترل فقط به ظاهر دست توئه، ولی سرنوشت منتظر یه اشتباه کوچیکه..." جالب بود ( + ) با فلش از پشت بنز زدی ولی حتی سپرشم اسیب ندیده ( Benz مطمعن ، ایمن ، سالم رانندگی کنید ) نقل قول !Bi Ehsas Tar az hame kas MyLove: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در جمعه در 21:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:55 جالب بود نقل قول :Me :Bro ریشه دار بآش اِصآلت خریدنی نیست - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در جمعه در 23:36 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 23:36 ذات مشروب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoVaGiRl ارسال شده در جمعه در 23:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 23:55 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.