Nulleff ارسال شده در پنجشنبه در 22:45 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:45 (ویرایش شده) چند تا از بهترین رفیقات رو بگو(سرور یا ریل فرقی نداره) 1_بهترین ادمین از نظرت؟ 2_بهترین لیدر از نظرت؟ 3_بهترین هاستر از نظرت؟ 4_امیر حسین یا مرتضی؟ 5_کامیاب یا علی اساسین؟ 6_کیو دوس داری تعلیق بدی؟ 7_بدترین خاطره بدت چی بود داخل سرور؟ 8_شنیدیم با @AdmBoT کلا یه کوچه فاصله دارید اولین کاری که بعد دیدنش میکنی چیه؟ بدترین دشمنت تو سرور؟ 9_از چه کسی خیلی خیلی بدت میاد داخل سرور؟ 10_فدایی یا گلزار؟ امیدوارم سوالات سختی نباشه @WarranT ویرایش شده پنجشنبه در 22:47 توسط Nulleff اصلاحیه Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در پنجشنبه در 23:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:13 سلام داش جریان سه بار تعلیقی که شدی رو میشه توضیح بدی؟ C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در پنجشنبه در 23:14 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:14 سلام، نمیدونم با چه هدفی دعوتم کردی به صندلی داغ ولی: 17 دقیقه قبل، Nulleff گفته است: چند تا از بهترین رفیقات رو بگو(سرور یا ریل فرقی نداره): خیلی زیادن 1_بهترین ادمین از نظرت؟ @Slap @Neverlose @Noise 2_بهترین لیدر از نظرت؟ @SuperMaN @VisuaL 3_بهترین هاستر از نظرت؟ خودت 4_امیر حسین یا مرتضی؟ هیچکدوم 5_کامیاب یا علی اساسین؟ هیچکدوم 6_کیو دوس داری تعلیق بدی؟ من خودم تعلیقم داداش 7_بدترین خاطره بدت چی بود داخل سرور؟ یادم نمیاد 8_شنیدیم با @AdmBoT کلا یه کوچه فاصله دارید اولین کاری که بعد دیدنش میکنی چیه؟ بوسش میکنم بدترین دشمنت تو سرور؟ همرو دوست دارم مخصوصا ایشون @Slasher 9_از چه کسی خیلی خیلی بدت میاد داخل سرور؟ هیچکس 10_فدایی یا گلزار؟ خودت رو بیت دریل 1 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: سلام داش جریان سه بار تعلیقی که شدی رو میشه توضیح بدی؟ اولیش سر چنل ضد مجموعه بود(آموزش آرساکیاگیم) دومیش سر پخش عکس در گروه های مجازی سومیش سر فحاشی در پیامرسان های مجازی(بقیه چیزایی که بهم چسبوندن واقعیت نداره) با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در پنجشنبه در 23:26 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:26 10 دقیقه قبل، WarranT گفته است: بقیه چیزایی که بهم چسبوندن واقعیت نداره همینا خودش خیلیه بخدا نظرت راجبه @FriendOfGod چیه C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در پنجشنبه در 23:29 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:29 2 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: نظرت راجبه @FriendOfGod چیه؟ خیلی پسر سفیدیه، کاش میشد عکسایی که از نزدیک گرفتیم اپلود کرد 2 با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در پنجشنبه در 23:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:36 @WarranT الان که سمپ پلی نمیدی چیکار میکنی؟ اگه گیم میزنی چه گیمی جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در پنجشنبه در 23:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:44 سلام بار چندمه تعلیق میشی؟ خسته نشدی اینقد تعلیق شدی(نیاز به دشمن نداری کارتو بسازه با خودت تو Fight)؟ بهترین خاطرت با من؟ از من چیا میدونی؟ دوستم داری؟ بهترین پلیر از نظرت؟(منو نگی ناراحت میشم) بهترین کاپ از نظرت؟ Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در جمعه در 02:15 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 02:15 به به, مهدی جان, 1- @Slasher که بود و چه کرد؟ 2- اهنگ مورد علاقت؟ (دست ساز هم میتونه باشه): 3- اگه یه روز بهت یه کاتانا بدن که هر کی بخوای تلپورت میکنه جلوت فریزش میکنه تا سرشو بزنی, اون کیه؟ 4- نظرت درباره ادم فروشا؟ 5- نظرت درباره @Empty چیه؟ 6- دوست داری گلزار فیت با فدایی گوش بدی یا ویس های خودتو گوش بدی؟ security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در جمعه در 02:17 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 02:17 هم اکنون، Slap گفته است: به به, مهدی جان, 1- @Slasher که بود و چه کرد؟ 2- اهنگ مورد علاقت؟ (دست ساز هم میتونه باشه): 3- اگه یه روز بهت یه کاتانا بدن که هر کی بخوای تلپورت میکنه جلوت فریزش میکنه تا سرشو بزنی, اون کیه؟ 4- نظرت درباره ادم فروشا؟ 5- نظرت درباره @Empty چیه؟ 6- دوست داری گلزار فیت با فدایی گوش بدی یا ویس های خودتو گوش بدی؟ جوابش یا هیچکس هست یا نمیدونم ( الکی نمیگم طبق جواب های بالاش دیدم بهت گفتم ) IM PalangSuraTi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در جمعه در 08:20 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:20 8 ساعت قبل، moji گفته است: @WarranT الان که سمپ پلی نمیدی چیکار میکنی؟ کد، رد دد، فورزا، رینبو، فارست، 8 ساعت قبل، Alonso گفته است: سلام بار چندمه تعلیق میشی؟ سوم خسته نشدی اینقد تعلیق شدی(نیاز به دشمن نداری کارتو بسازه با خودت تو Fight)؟ نه بهترین خاطرت با من؟ NG بودی اومدی جلو هوس @iTaha رفیق شدیم از من چیا میدونی؟ خیلی چیزا دوستم داری؟ زیاد بهترین پلیر از نظرت؟(منو نگی ناراحت میشم) پلیر خوب اونیه که پلی نده بهترین کاپ از نظرت؟ الان که اصلا اوضاع کاپ جالب نیست قبلا خیلی بهتر بود 5 ساعت قبل، Slap گفته است: به به, مهدی جان, 1- @Slasher که بود و چه کرد؟ بازیچه شد 2- اهنگ مورد علاقت؟ (دست ساز هم میتونه باشه): Fadaei-Zard 3- اگه یه روز بهت یه کاتانا بدن که هر کی بخوای تلپورت میکنه جلوت فریزش میکنه تا سرشو بزنی, اون کیه؟ صد در صد @AdmBoT 4- نظرت درباره ادم فروشا؟ ندارن تو قبیله جا 5- نظرت درباره @Empty چیه؟ قبلا نظرمو تو کال بهش گفتم 6- دوست داری گلزار فیت با فدایی گوش بدی یا ویس های خودتو گوش بدی؟ ویسای خودم و @Nulleff با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در جمعه در 08:24 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:24 @WarranTکسی نپرسید من میپرسم 1- چرا انبن نمیکنی ؟ Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در جمعه در 09:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:07 42 دقیقه قبل، ArmoRed گفته است: - چرا انبن نمیکنی ؟ چرا انبن کنم؟ با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در جمعه در 09:18 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:18 10 دقیقه قبل، WarranT گفته است: که دوباره بیای گیم ووو Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeliciouS ارسال شده در جمعه در 09:18 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:18 سلام @WarranT خوبی؟ چرا اکانت ایتس کلاونتو انتعلیق نکردی اینو انبن کردی؟ چرا با ترور دعوا کردی؟ چطور با @UpRoaR اشنا شدی؟ @Alonso یا @Slasher?( فقط یکیشون ) چرا انبن نمیکنی؟ ( با سوال جواب نده ) چطوری؟ ساکن کجای مشهدی؟ فدایی یا علی گاف؟(فقط یکیشون) چی خبر؟ منو میشناسی؟ خودت یا @FriendOfGod? به نظرت چرا کار سرور به اینجا کشید؟ خودافیز ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در جمعه در 09:36 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:36 17 دقیقه قبل، DeliciouS گفته است: @Alonso یا @Slasher?( فقط یکیشون ) 17 دقیقه قبل، DeliciouS گفته است: ساکن کجای مشهدی؟ اشتب داری میزنی C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Pooriya ارسال شده در جمعه در 10:30 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:30 به دلیل ایجاد تنش و حاشیه توسط مهمان صندلی داغ و افراد دیگر، تمامی افراد خاطی مجازات و تاپیک بسته شد. 1 ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Pooriya،
1 واکنش
رفتن به پست