LOPY ارسال شده در چهارشنبه در 18:48 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:48 با آخرین حرفِ آخرین پاسخی (شعر) که داده شده شعر جدیدی بگید یه بیت کافیه (ترجیحا از خودتون در بیارید شعر رو) اینجوری جالب تره. و خودتون رو دست کم نگیرید بنده باید بگم هیچ سر رشته ای در این باره ندارم اول خودم شروع میکنم: (مسخره نکن آقا) در نبود تو عشق حرام است بی تو دل بیچاره کباب است.... شروع کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در پنجشنبه در 11:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:44 منم یه چیز جالب دیدم ولی خودم ننوشتم، اما از آرایه ها ادبیه بسیاری برخورداره که هر کسی توانایی درکشو نداره: تو خراب کردی همه چیزو خودت تویی که زدی زیر قولت ولی من میدونی هنوز فکر میکنم بهت شب و روز تو خراب کردی همه چیزو ولی هنوزم تو عشق منی اگه یه وقت دلت گرفت قول بده به خودم زنگ بزنی نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markel ارسال شده در پنجشنبه در 12:07 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:07 (ویرایش شده) 22 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: منم یه چیز جالب دیدم ولی خودم ننوشتم، اما از آرایه ها ادبیه بسیاری برخورداره که هر کسی توانایی درکشو نداره: تو خراب کردی همه چیزو خودت تویی که زدی زیر قولت ولی من میدونی هنوز فکر میکنم بهت شب و روز تو خراب کردی همه چیزو ولی هنوزم تو عشق منی اگه یه وقت دلت گرفت قول بده به خودم زنگ بزنی جالبه. ویرایش شده پنجشنبه در 12:07 توسط Markel . نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در پنجشنبه در 16:01 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:01 درود زیبا بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در پنجشنبه در 16:43 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:43 4 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: منم یه چیز جالب دیدم ولی خودم ننوشتم، اما از آرایه ها ادبیه بسیاری برخورداره که هر کسی توانایی درکشو نداره: تو خراب کردی همه چیزو خودت تویی که زدی زیر قولت ولی من میدونی هنوز فکر میکنم بهت شب و روز تو خراب کردی همه چیزو ولی هنوزم تو عشق منی اگه یه وقت دلت گرفت قول بده به خودم زنگ بزنی جالب بود، ولی اسکی نرو مشتی میدونی گلزار چقد زحمت کشیده این شعرو نوشته تو اینجا راحت میخونی؟ اصلا نظرتونه یا تاپیک تایید گلزار و شکرگذاری گلزار بسازیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در جمعه در 12:37 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:37 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۳ در 15:14، UpRoaR گفته است: منم یه چیز جالب دیدم ولی خودم ننوشتم، اما از آرایه ها ادبیه بسیاری برخورداره که هر کسی توانایی درکشو نداره: تو خراب کردی همه چیزو خودت تویی که زدی زیر قولت ولی من میدونی هنوز فکر میکنم بهت شب و روز تو خراب کردی همه چیزو ولی هنوزم تو عشق منی اگه یه وقت دلت گرفت قول بده به خودم زنگ بزنی احسنت نقل قول You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiEhsas ارسال شده در جمعه در 21:43 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:43 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ در 22:18، LOPY گفته است: هرگز نخواستم از تو دور شوم، اما دست تقدیر گفت: "برو، که باید بگذری." ربطی نداشت ولی همینطور عشقی... نقل قول !Bi Ehsas Tar az hame kas MyLove: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در دیروز در 01:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:52 ((حرف آخر ی بود)) یچیزی جامونده بود توی دلم بهت بگم قربونت برم الهی شاپرک سپیدم روزنه امیدم خورشید دله رهایی حالا که حرف دل و راه دلامون یکی شد آسمون پر ستاره شب هامون یکی شد.... لجندا میفهمن این چیه بدرود. 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در دیروز در 01:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:54 1 دقیقه قبل، Sira گفته است: ((حرف آخر ی بود)) یچیزی جامونده بود توی دلم بهت بگم قربونت برم الهی شاپرک سپیدم روزنه امیدم خورشید دله رهایی حالا که حرف دل و راه دلامون یکی شد آسمون پر ستاره شب هامون یکی شد.... لجندا میفهمن این چیه بدرود. WHat? WHAT??? حاجی با Deagle چطوری منو زد؟ 1 نقل قول security is not a process, it's a state until you get pwned لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EaSy ارسال شده در دیروز در 01:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:58 3 دقیقه قبل، Neverlose گفته است: WHat? WHAT??? حاجی با Deagle چطوری منو زد؟ ما اینجا داریم وار میدیم شما دارید ؟ 1 نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در دیروز در 01:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:58 هم اکنون، Neverlose گفته است: WHat? WHAT??? حاجی با Deagle چطوری منو زد؟ برید یه چنل دیگه ما داریم وار میدیم نشستید اینجا ک..عر میگید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arsoo ارسال شده در دیروز در 04:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:32 یا بفرما به سرایم یا بفرما به سرآیم قرضم وصل تو باشد چه بیایی...چه بیایم! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در دیروز در 05:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:49 میشتابم به سوی خدایی که شرط دیدار با او مرگ است. 1 نقل قول print("Hello, World!") My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در دیروز در 05:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:52 3 دقیقه قبل، Makarani گفته است: میشتابم به سوی خدایی که شرط دیدار با او مرگ است. درود زیبا بود موفق باشید. 1 نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در دیروز در 08:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:47 6 ساعت قبل، Sira گفته است: ((حرف آخر ی بود)) یچیزی جامونده بود توی دلم بهت بگم قربونت برم الهی شاپرک سپیدم روزنه امیدم خورشید دله رهایی حالا که حرف دل و راه دلامون یکی شد آسمون پر ستاره شب هامون یکی شد.... لجندا میفهمن این چیه بدرود. من که لجند نبودم ولی خب عالی بود مشتی 6 ساعت قبل، Neverlose گفته است: WHat? WHAT??? حاجی با Deagle چطوری منو زد؟ جدیدا گانریت خوب شده ها، آفرین ولی اینجا جاش نیست 4 ساعت قبل، Arsoo گفته است: یا بفرما به سرایم یا بفرما به سرآیم قرضم وصل تو باشد چه بیایی...چه بیایم! بهبه چه عالی شاد و پیروز باشید... 3 ساعت قبل، Makarani گفته است: میشتابم به سوی خدایی که شرط دیدار با او مرگ است. آقا ماکارانی خوب بود 6 ساعت قبل، Sira گفته است: برید یه چنل دیگه ما داریم وار میدیم نشستید اینجا ک..عر میگید آروم باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در دیروز در 09:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:33 عجب زیباه بوده نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در دیروز در 09:43 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:43 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ در 22:18، LOPY گفته است: با آخرین حرفِ آخرین پاسخی (شعر) که داده شده شعر جدیدی بگید یه بیت کافیه (ترجیحا از خودتون در بیارید شعر رو) اینجوری جالب تره. و خودتون رو دست کم نگیرید بنده باید بگم هیچ سر رشته ای در این باره ندارم اول خودم شروع میکنم: (مسخره نکن آقا) در نبود تو عشق حرام است بی تو دل بیچاره کباب است.... شروع کنید خلاقیت رو از کجا اوردی؟! نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در دیروز در 13:40 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:40 3 ساعت قبل، AzhdAr گفته است: خلاقیت رو از کجا اوردی؟! یه مدت تو کلاس های سه شنبه با عمو اژدر شرکت میکردم والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 10 ساعت قبل، LOPY گفته است: یه مدت تو کلاس های سه شنبه با عمو اژدر شرکت میکردم والا خب خوبه راضیم ازت 1 نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.