MadFlighT ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 سلام من Hud رو که وقتی استخراج میکنم داخل فایل بازی بازی کرش میشه و hUd نصب نمیشه مجبور میشم از اول بازی نصب کنم گوشیم هم سامسونگ هست اگه کسی بلده با گوشی سامسونگ Hud نصب کنه اینجا بگه مرسی نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 لینک به دیدگاه
AboIfazl ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 فایل Hud.Txd بزار تویه پوشه Models نقل قول ✯ 𝙾𝚞𝚃𝙻𝚊𝚠𝚂 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه
MadFlighT ارسال شده در December 29, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 5 دقیقه قبل، KillShOt گفته است: فایل Hud.Txd بزار تویه پوشه Models میشه فیلم بگیری؟ نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 لینک به دیدگاه
AboIfazl ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 (ویرایش شده) ببین اصن نیازی به فیلم نیست فایل Hud.Txd بزار طبق این چیزی که بهت گفتم. Android<data<ir.Arsacia.sa<Models 1 دقیقه قبل، KillShOt گفته است: ببین اصن نیازی به فیلم نیست فایل Hud.Txd بزار طبق این چیزی که بهت گفتم. Android<data<ir.Arsacia.sa<Models بعدش ی گزینه میاره که باید جایگزین Hud اصلی گیمت کنی. ویرایش شده December 29, 2024 توسط KillShOt نقل قول ✯ 𝙾𝚞𝚃𝙻𝚊𝚠𝚂 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه
MadFlighT ارسال شده در December 29, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 مرسی برا سامسونگ جوابه؟ نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 لینک به دیدگاه
AboIfazl ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 (ویرایش شده) داداش موبایل خودمم سامسونگ هستش همین روشی که عملی کردم جواب داده. ویرایش شده December 29, 2024 توسط KillShOt نقل قول ✯ 𝙾𝚞𝚃𝙻𝚊𝚠𝚂 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه
MadFlighT ارسال شده در December 29, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 3 دقیقه قبل، KillShOt گفته است: داداش موبایل خودمم سامسونگ هستش همین روشی که عملی کردم جواب داده. مرسی مرسی تست کردم نشد تست کردم نشد تست کنم نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 لینک به دیدگاه
HosseinBanGi ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 داش اون مودی که می خوایی بزنی با گوشی تو سازگار نه داره برای منم همین طوری بود ولی الان درست کردم نگاه . نقل قول لینک به دیدگاه
MadFlighT ارسال شده در December 30, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 6 ساعت قبل، HosseinBanGi گفته است: داش اون مودی که می خوایی بزنی با گوشی تو سازگار نه داره برای منم همین طوری بود ولی الان درست کردم نگاه . پس چه مودی بزنم از نظر تو نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 لینک به دیدگاه
MONOXIDE ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 HUD اندروید از کجا آوردید اصلا تو فروم کسی نیست برا اندروید اچ یو دی بزنه نقل قول Now Start لینک به دیدگاه
LEGO ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 (ویرایش شده) من نزدم تاحالا ویرایش شده December 30, 2024 توسط LEGO نقل قول لینک به دیدگاه
HosseinBanGi ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 مودی که با اندروید سازگاری داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه
ainalah ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 یکی مود HUD رو می اره برا ما نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.