Rahebe ارسال شده در December 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 سلام و درود. عزیزان درسته ماینکرافت خیلی بازی محبوب و محشری هست ولی آخه توی این سال ها کی دیگه این بازی پیکسلی رو می کنه قدیمی شده همه دنبال ی چیز جدید و متنوع هستن من خودم دیگه زده شدم ازش به درد نمی خوره دیگه 1 نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirx13 ارسال شده در December 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 9 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: سلام و درود. عزیزان درسته ماینکرافت خیلی بازی محبوب و محشری هست ولی آخه توی این سال ها کی دیگه این بازی پیکسلی رو می کنه قدیمی شده همه دنبال ی چیز جدید و متنوع هستن من خودم دیگه زده شدم ازش به درد نمی خوره دیگه راهبه یه جارو بیخیال شو هرجا میرم تویی که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در December 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 بنده نمیتوانم ماین کلفت را تلفظ کنم بجاش میگم خانه سازی با مربع نقل قول Now Start لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در December 25, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 3 دقیقه قبل، MONOXIDE گفته است: بنده نمیتوانم ماین کلفت را تلفظ کنم بجاش میگم خانه سازی با مربع این خوبه من خودمم قدیما همینو می گفتم چون بلد نبودم اسم واقعیشو به بچه های فامیل می گفتم بیاین بری خونه سازیه نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در December 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 هم اکنون، Rahebe گفته است: این خوبه من خودمم قدیما همینو می گفتم چون بلد نبودم اسم واقعیشو به بچه های فامیل می گفتم بیاین بری خونه سازیه داداش زدی رو دستم نقل قول Now Start لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در December 25, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 نه جدی خودمم اینجوری بودم می گفتم بیاین بریم خونه سازیه نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MORVARIDRIZ ارسال شده در December 26, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2024 ماین کرافت، خونه سازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در December 26, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2024 8 ساعت قبل، Rahebe گفته است: سلام و درود. عزیزان درسته ماینکرافت خیلی بازی محبوب و محشری هست ولی آخه توی این سال ها کی دیگه این بازی پیکسلی رو می کنه قدیمی شده همه دنبال ی چیز جدید و متنوع هستن من خودم دیگه زده شدم ازش به درد نمی خوره دیگه آقااااا چرا توهین می کنی؟ ماین کرافت خیلی هم خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajYysin ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 کلن هیچ جای فروم را ولکن نیسی همجا باید یه چیزی بگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVaNGe ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 یادش بخیر از بس ماد زده بودیم باز نمیشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در چهارشنبه در 02:30 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 02:30 جهان آزاده هر کاری دلت میخواد میکنی نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoVaGiRl ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۶ در 00:28، Rahebe گفته است: سلام و درود. عزیزان درسته ماینکرافت خیلی بازی محبوب و محشری هست ولی آخه توی این سال ها کی دیگه این بازی پیکسلی رو می کنه قدیمی شده همه دنبال ی چیز جدید و متنوع هستن من خودم دیگه زده شدم ازش به درد نمی خوره دیگه منم قبلا خیلی پلی میدادم الان زده شدم ازش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.