Rahebe ارسال شده در چهارشنبه در 20:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:58 سلام و درود. عزیزان درسته ماینکرافت خیلی بازی محبوب و محشری هست ولی آخه توی این سال ها کی دیگه این بازی پیکسلی رو می کنه قدیمی شده همه دنبال ی چیز جدید و متنوع هستن من خودم دیگه زده شدم ازش به درد نمی خوره دیگه 1 نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirx13 ارسال شده در چهارشنبه در 21:08 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:08 9 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: سلام و درود. عزیزان درسته ماینکرافت خیلی بازی محبوب و محشری هست ولی آخه توی این سال ها کی دیگه این بازی پیکسلی رو می کنه قدیمی شده همه دنبال ی چیز جدید و متنوع هستن من خودم دیگه زده شدم ازش به درد نمی خوره دیگه راهبه یه جارو بیخیال شو هرجا میرم تویی که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در چهارشنبه در 21:08 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:08 بنده نمیتوانم ماین کلفت را تلفظ کنم بجاش میگم خانه سازی با مربع نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در چهارشنبه در 21:13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:13 3 دقیقه قبل، MONOXIDE گفته است: بنده نمیتوانم ماین کلفت را تلفظ کنم بجاش میگم خانه سازی با مربع این خوبه من خودمم قدیما همینو می گفتم چون بلد نبودم اسم واقعیشو به بچه های فامیل می گفتم بیاین بری خونه سازیه نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در چهارشنبه در 21:14 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:14 هم اکنون، Rahebe گفته است: این خوبه من خودمم قدیما همینو می گفتم چون بلد نبودم اسم واقعیشو به بچه های فامیل می گفتم بیاین بری خونه سازیه داداش زدی رو دستم نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در چهارشنبه در 21:15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:15 نه جدی خودمم اینجوری بودم می گفتم بیاین بریم خونه سازیه نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MORVARIDRIZ ارسال شده در دیروز در 00:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:08 ماین کرافت، خونه سازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 8 ساعت قبل، Rahebe گفته است: سلام و درود. عزیزان درسته ماینکرافت خیلی بازی محبوب و محشری هست ولی آخه توی این سال ها کی دیگه این بازی پیکسلی رو می کنه قدیمی شده همه دنبال ی چیز جدید و متنوع هستن من خودم دیگه زده شدم ازش به درد نمی خوره دیگه آقااااا چرا توهین می کنی؟ ماین کرافت خیلی هم خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.