Rahebe ارسال شده در چهارشنبه در 17:59 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:59 سلام و درود فراوان خدمت همه دوستان عزیز. عزیزان میشه اعلام کنید که کریسمس تا کی هست و به بنده اعلام کنید این موضوع رو چون من اکانتم تعلیق هست و خبر ندارم اصن توی سرور جه خبره اگه میشه ی آمار بگیرید. مرسی و با تشکر فراوان. نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در چهارشنبه در 19:34 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:34 اطلاعی ندارم . اما میدونم که کریسمس ۷ روزه فکر کنم ۲ روز پیش اومد ۵ روزه دیگه مونده خودت حساب کن ببین تا کیه نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در چهارشنبه در 20:04 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:04 ۲۴ دسامبر دیگه کریسمس اومد اگه اشتباه نکنم ۲ روز کم کنیم همون میشه ۵ روز ولی اصل کریسمس که جشن میگیرن از روز ۲۴ دسامبر هست و حدود ۶ روز دیگه مونده چون خارجی ها این روز جشن میگیرن. در هر صورت کریسمس مبارک نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در پنجشنبه در 07:27 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:27 کریسمس همه ی پلیر های ارساکیا گیم مبارک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در پنجشنبه در 20:24 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:24 درود خیر نمیشه موفق باشید. نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در پنجشنبه در 20:26 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:26 1 دقیقه قبل، Loner گفته است: درود خیر نمیشه موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در پنجشنبه در 20:30 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:30 5 دقیقه قبل، Loner گفته است: درود خیر نمیشه موفق باشید. عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در پنجشنبه در 22:07 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:07 1 ساعت قبل، Loner گفته است: درود خیر نمیشه موفق باشید. منطقیییییییییههههههه منطققققققق نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRKomanDo ارسال شده در پنجشنبه در 22:15 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:15 کریسمس مبارکتون باشه نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در پنجشنبه در 22:18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:18 2 دقیقه قبل، AmiRKomanDo گفته است: کریسمس مبارکتون باشه امیر جون دادا کریسمست مبارک عزیزم من که تعلیقم ولی شما حال کن و رسپکت بگیر نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRKomanDo ارسال شده در پنجشنبه در 22:23 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:23 5 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: امیر جون دادا کریسمست مبارک عزیزم من که تعلیقم ولی شما حال کن و رسپکت بگیر بدون تو حال نمیده نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در پنجشنبه در 22:25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:25 هم اکنون، AmiRKomanDo گفته است: بدون تو حال نمیده دیگه داداش شرمندتم بخدا الان هزینه اکانت ۲۲ کی گولده و ۴۴۳ تومن میخواد که ندارم اونقدر ولی ای کاش بودم نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRKomanDo ارسال شده در پنجشنبه در 22:27 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:27 هم اکنون، Rahebe گفته است: دیگه داداش شرمندتم بخدا الان هزینه اکانت ۲۲ کی گولده و ۴۴۳ تومن میخواد که ندارم اونقدر ولی ای کاش بودم ایشالا زودتر بیای داداش نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در پنجشنبه در 22:28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:28 1 دقیقه قبل، AmiRKomanDo گفته است: ایشالا زودتر بیای داداش انشالله و با یاری خداوند چشم نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TuTun ارسال شده در پنجشنبه در 23:02 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:02 36 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: دیگه داداش شرمندتم بخدا الان هزینه اکانت ۲۲ کی گولده و ۴۴۳ تومن میخواد که ندارم اونقدر ولی ای کاش بودم داش ینیچی! من بدا آن کردن اکانت ۹۳ کی دادم نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل بهت لطف کردن تعلیقت کردن نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۷ در 01:58، Rahebe گفته است: انشالله و با یاری خداوند چشم داش باز واسه تو ۲۲ کی گلده واسه من که ۹۳کی گلده باید چی بگم؟ نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.