BEATBOX ارسال شده در چهارشنبه در 16:16 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:16 (ویرایش شده) دوستان سلام اینا تکستای خودم هست و هرکدوم مال یه روز خاصه پس امیدوارم خوشتون بیاد این مال وقتیه که رفیقم کارش لنگ بود و دورو بازی در اورد: رفیق ر ینی:روبروت وایسادن ف ینی:فوش ناموس دادن ی ینی: یاری نداری بجز پدر مادر ق ینی:قول مردونه دادن من ینی :مردن و زنده شدن و بازم ادامه دادن کار ینی :کم بیاری زاری از چیزی که میخوای بدستش بیاری تو ینی:توی قلب من به دام افتادن لنگ ینی:درنگ کوچکی که میان زندگی لازمه هست ینی:چیزی که داری و میخوای بیشترشو در بیاری اینم که مشخصه مال چیه: هرشب وقتی که دپرس میشم عکساتو میبینمو هی فس میشم جای بوسه هات خال روی تنمه خاب میبینم لبات روی لبمه بیبی واست بریدم من اَ همه هنو بو میکشم عطرت رو تنمه حتا فکر نمیکردم یه روزم نباشی حدس نمیزدم که بری با اون لا.. من هرشب خابتو میدیدم بیا خودت ببین اگه میگی نه ولی خب من دیگه ازت بریدم پیامم بدی دیگه جواب نمیدم اینایی که گفتم همه مال قبلا بود حتا اگه ببینمت بهت رو نمیدم یوهههه اینم همینطور؛ سیگارمو برداشتمو رفتم بیرون یه نخ اتیش زدم دودو دادم بیرون سینم داشت مث همون اتیشی که رو سیگارم بود میسوخت کام دومو گرفتم یاد اون کام سومو گرفتم تا به اون ثابت کنم هنو دوسش دارم کام چهارم شدش یه حال خوب کام پنجم خنجر شدش یه رپرم که میکنه حنجره گمش و پنجره دورش و سنگره خودش و دردمه فوبش و سردمه کورِش مینویسم با غم ولی همش میبینم روحش تو قلبم گمه خیلی اینجا سردمه کورِش این مال تولدمه:) با اینکه انگیزه هست برا ادامه ماهان دیگه انگیزه ای برا زندگی نداره میدونم زندگی سخته و هستش مشکل ولی اون هنو خیلی چیزارو کم داره یه سال دیگه گذشت با خوبیو بدیش سعی کن قلبتو به هیچکسی ندیش ماهی تو کشیدی سختیه زیاد ۱۷ات مبارک پسرک بیزار اینم مال ادمای بدرد نخور و پایداری به یه نفر بودنه: فیسم عالی جیبم خالی ندارم حسی به توعه دوهزاری میری منو تنها میزاری میدونم مثلت هستش زیاد ولی دل من فقط تورو میخواد تویی که حتا تایپ منم نبودی میدونی تو اصن ادم نبودی مال روزیه که رفت: من قلبم داره از سینم کنده میشه بگو چطور منو ول کردی رفتی با اون غریبه پدر نفتی منو ول کردی رفتی ول کردی رفتی ول کردی رفتی میدونم میدونی دوست نداره باز با همه این چیزامنو ول کردی رفتی ول کردی رفتی اگه اینا رو میخونم من برات واسه اینه که دوست دارم با همه خوبیو بدیات ولی تو میمونی پا همه بدیاش پس دوباره میخونم برات منو ول کردی رفتی ول کردی رفتی ول کردی رفتی ادم با هزار تا غم دلش نمیگیره ولی اون غمی که تو گذاشتی برام خیلی سخته و نداره درمونی برام استوری میزاری بمونی برام میدونم که یروز اونم میشه بی مرام ولی یروز یجا یکاری میکنم که بگی پرام فقط و فقط بخاطر اینکه منو ول کردی رفتی ول کردی رفتی ول کردی رفتی وقتی زندگی سخته: از یه طرف زندگی برام سخت بود یه طرف خیلی تلخ بود زندگی یاد داد برم جلو من با اینکه خیلی کمبود داشتم از بچگی تا الان ولی موندم پای همه قولام نزدم جا من تا الان روزی که رفیقم پیشم گریه کرد: عی رفیق یادته یروز باهم زدیم بیرون رفتیم که یه نخ سیگار بکشیمو ندیم بیرون اون دود لعنتیو که غم توش بود بدیم بیرون یهو من سفره ی دلمو واست باز کردم فندکو ناز کردم سیگارو حبس کردم مختو قرض کردم و شروع به حرف کردم بهت گفتم دادا حس میکنم غمم نزدیکه گفتی منم دادا چقد شبی همیم ماها بم گفتی بم گفتی بم گفتی یروز میاد پیش من گریه میکنی غمتو هدیه میکنی و از من گله میکنی گفتم حله دادا تا ببینیم بعدش چی میشه گفتی باشه ببین کی گفتم اینو سه روز نگذشت دادا چرا داری گریه میکنی چرا چشات سرخه چرا داری حق حق میکنی اخه چیشد دادا مگه قرار نبود ما قوی باشیم گفتی: دادا دیگه نمیکشم دیگه خستم همونجا بود که ما لغزش زدیم اینم که یه شعر ادبی حالا زیاد جالب نیس: گفتند یادش کنی باختی! منکه هر دم باخته ام چه بگویم حرفی نیست جز باختی که غماست غمی در جان و جامه ام غمی در جسم و روحم غمی در پوست و استخوانم غمی در تمام زمین و اسمانم ولی چه باید گفت چه باید کرد که این غم ز جان و جهانم رود این غم نه خوردنیست نه کشیدنی این غم غم دوری یار است غم دوری دو چشم سیاه است غم دوری روح از کالبد است در اخر این بیت میگویم که من بازنده ای بیش نیستم و این باخت را دوست دارم تمام. ویرایش شده چهارشنبه در 16:17 توسط BEATBOX نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammeadReza ارسال شده در پنجشنبه در 12:23 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:23 سلام. من نفهمیدم ولی خب! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در پنجشنبه در 14:04 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:04 21 ساعت قبل، BEATBOX گفته است: ف ینی:فوش ناموس دادن ممنون نقل قول ,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔 .𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در پنجشنبه در 18:50 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:50 4 ساعت قبل، MasterAssassins گفته است: ممنون داداش شرمنده ولی جزو تکست بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در پنجشنبه در 18:51 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:51 6 ساعت قبل، MohammeadReza گفته است: سلام. من نفهمیدم ولی خب! خو دیگه نمیفهمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در پنجشنبه در 20:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:37 1 ساعت قبل، BEATBOX گفته است: داداش شرمنده ولی جزو تکست بود اوکیه مشتی ادامه بده موفق باشی نقل قول ,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔 .𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در پنجشنبه در 20:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:52 15 دقیقه قبل، MasterAssassins گفته است: اوکیه مشتی ادامه بده موفق باشی فداتشم همچنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.