Rahebe ارسال شده در دیروز در 15:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:09 سلام عزیزان دل و تیم کارکنان و کل مجموعه ارساکیاگیم خواستم بپرسم که مشکلی داره اینجا آیدی کالاف دیم و با بقیه بازی بتل اینا بزنیم آیا به نظر شما مشکل داره و یا تبلیغات محسوب میشه؟ چون خواستم آیدی بدم ولی میخواستم بپرسم ببینم مشکلی داره یا نه بعد این آیدی رو قرار بدم. نقل قول :Staff Team تا آخرش تیم استف و کارکنان میمونم چون خدمت به سرور برای من خیلی مهمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در دیروز در 15:15 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:15 تو مطالب طنز منطقیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در دیروز در 15:18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:18 1 دقیقه قبل، Ahuramazda گفته است: تو مطالب طنز منطقیه داداش اینجا گفت و گوی آزاد بود جایی نداشت مخصوص این کار که بپرسم ولی اشکالی هم نداره. شما با بزرگی خودت ببخش نقل قول :Staff Team تا آخرش تیم استف و کارکنان میمونم چون خدمت به سرور برای من خیلی مهمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 13 ساعت قبل، Rahebe گفته است: سلام عزیزان دل و تیم کارکنان و کل مجموعه ارساکیاگیم خواستم بپرسم که مشکلی داره اینجا آیدی کالاف دیم و با بقیه بازی بتل اینا بزنیم آیا به نظر شما مشکل داره و یا تبلیغات محسوب میشه؟ چون خواستم آیدی بدم ولی میخواستم بپرسم ببینم مشکلی داره یا نه بعد این آیدی رو قرار بدم. میخوای ممبر دزدی کنی ممبرای مارو ببری کالاف مشتبا تلیغش کو نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 15 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، KaftarBaze گفته است: میخوای ممبر دزدی کنی ممبرای مارو ببری کالاف مشتبا تلیغش کو بابا من فقط پرسیدم مشتبا تعلیقش کن دیگه چیه فقط گفتم مجازه یا نه آیدی بدیم با هم بزنیم ی دست کالاف فقط همینو پرسیدم نه تبلیغات کردم نه چیزی و ممبر دزدی هم نکردم نقل قول :Staff Team تا آخرش تیم استف و کارکنان میمونم چون خدمت به سرور برای من خیلی مهمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل اره برار مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIDINTANHA ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل کالاف پلیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlaS ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirkz ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل مهد کودک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireFang ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل کی میاد دوعل شرطی نقل قول :My Account :My Friends https://uploadkon.ir/uploads/6b2f04_24IMG-20241204-153247.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، FireFang گفته است: کی میاد دوعل شرطی من فقط بتل میزنم ولی کسی نمیاد کلا کالاف ی مچی چیزی بزنیم خلاصه هیچ کسی پیشم نیست که اومدم آیدی بدم که میگن انگار ایراد داره. من اکانتم تعلیق شد و حدود ۲۲ کا گولد لازم داره و گفتم آن بن نمی کنم و از این به بعد خلاصه همه کالافم و تنهایی اکانتم منو میچزونه نقل قول :Staff Team تا آخرش تیم استف و کارکنان میمونم چون خدمت به سرور برای من خیلی مهمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.