Cake4EveR ارسال شده در شنبه در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:53 آقا با سلام و درود به همه، من دیدم همه دارن میزارن کی بهتره، کدوم ادمین بهتره، کدوم کاپ بهتره گفتیم ما هم یچی بزاریم ببینیم کی بد تره، فرقی نداره چی باشه چیکاره باشه هر پلیری داخل ارسا کیا گام میشناسین که ازش بدتون میاد اینجا بگین ما هم بدونیم انشالله که بین دوستان مشکلی پیش نیاد و دعوا رخ نده، فعلن خداحافففِظ. ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در شنبه در 20:25 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:25 Toney شوخی... 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در شنبه در 22:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:34 خودم @Destroyer 〘 Alone in the middle of world full of people 〙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در دیروز در 09:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:44 بدترین شخصی که من توی گیم دیدم و خیلی آدم بدی بود این بود @ROKY آدمی زیر کش و آدم فروش یعنی ببین توی سرور حکم اول رو داره و نفر اول در سرور هست که اینقدر زیرکشی می کنه زیرکشی که می کنه اینه: توی تیم هلپری یا همون استف یا کارکنان بودم همش با اکانت مولتی یا اکانت خودش به همه روش زیر کشی می کرد و خلاصه من از این آدم کلا بدم میاد خیلی زیر کشه :Staff Team تا آخرش تیم استف و کارکنان میمونم چون خدمت به سرور برای من خیلی مهمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در دیروز در 09:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:50 5 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: بدترین شخصی که من توی گیم دیدم و خیلی آدم بدی بود این بود @ROKY آدمی زیر کش و آدم فروش یعنی ببین توی سرور حکم اول رو داره و نفر اول در سرور هست که اینقدر زیرکشی می کنه زیرکشی که می کنه اینه: توی تیم هلپری یا همون استف یا کارکنان بودم همش با اکانت مولتی یا اکانت خودش به همه روش زیر کشی می کرد و خلاصه من از این آدم کلا بدم میاد خیلی زیر کشه حساب نیس این ریجستر ۲۰۲۴ معلوم نیس کی اومد ادم شد 1 MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در دیروز در 10:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:01 7 دقیقه قبل، TriGGeR گفته است: حساب نیس این ریجستر ۲۰۲۴ معلوم نیس کی اومد ادم شد اوکی اوکی قبوله ولی توی همون ۲۰۲۴ خیلی آدمو اذیت کرد حتی ما یکی از هلپر هامون رو هم از دست دادیم به خاطر این چون هلپر ما بهش توی دستور هلپری RTH/ فحش داد و ۳ SV شد و دیموت شد کلا این کارش این راکی خیلی بد و اشتباه بود و حالا انشالله که درست شده باشه و دیگه خراب نشه خاطرات ها من نمیگم آدم بدیه من میگم زیرکشی نکنه و قشنگ بتونیم با هم توی تیم استف و کارکنان باشیم که هیچ خصومتی پیش نیاد ویا ایجاد تنش نشه. :Staff Team تا آخرش تیم استف و کارکنان میمونم چون خدمت به سرور برای من خیلی مهمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در دیروز در 10:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:04 1 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: اوکی اوکی قبوله ولی توی همون ۲۰۲۴ خیلی آدمو اذیت کرد حتی ما یکی از هلپر هامون رو هم از دست دادیم به خاطر این چون هلپر ما بهش توی دستور هلپری RTH/ فحش داد و ۳ SV شد و دیموت شد کلا این کارش این راکی خیلی بد و اشتباه بود و حالا انشالله که درست شده باشه و دیگه خراب نشه خاطرات ها من نمیگم آدم بدیه من میگم زیرکشی نکنه و قشنگ بتونیم با هم توی تیم استف و کارکنان باشیم که هیچ خصومتی پیش نیاد ویا ایجاد تنش نشه. ضعیفی بیش نیس میخورمش یادمه قبل اینکه بای بدم ایونت میذاشت تایم پلیش ۵۰۰ اینا بود اومدم دیدم ادم شده MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در دیروز در 12:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:11 @FBI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AQaARiaN ارسال شده در دیروز در 12:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:50 والا یه MAX_AMIR نامی بود که فکر نکنم اصلا فروم داشته باشه خلاصه با لول 9 لامبو گرفته بود فاز برداشته بود خدا میدونه پولو از کجا اورده اومد بهمون فحاشی خانواده کرد منم از همون موقع کلا باهاش لجم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در دیروز در 15:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:00 2 ساعت قبل، AQaARiaN گفته است: والا یه MAX_AMIR نامی بود که فکر نکنم اصلا فروم داشته باشه خلاصه با لول 9 لامبو گرفته بود فاز برداشته بود خدا میدونه پولو از کجا اورده اومد بهمون فحاشی خانواده کرد منم از همون موقع کلا باهاش لجم :Staff Team تا آخرش تیم استف و کارکنان میمونم چون خدمت به سرور برای من خیلی مهمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در دیروز در 16:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:24 @Ali @FBI @aryan82 C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در دیروز در 16:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:28 @aryan82 @FBI News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در دیروز در 18:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:13 1 ساعت قبل، WeapoN گفته است: @Ali @FBI @aryan82 @Ali آخه چه ربطی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در دیروز در 18:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:16 11 ساعت قبل، Metii گفته است: @Ali آخه چه ربطی داره ادم فضایی عه ؟ هرکی اومد تو گیم به 2 سال نکشید رفت کسایی هم که هستن یا وابسته شدن یا کارشون شده یا کاری ندارن میان گیم کی باعث شد من یا تو ؟ یا @Ali C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در دیروز در 18:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:36 @Taaha ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MisTy ارسال شده در دیروز در 18:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:38 به نظرم که بدترین نگیم بگیم رومخ ترین ها PD هایی هستن که میان NG Wkill رو بزنن، اقا شرمنده از کل PD های عزیز. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bulet ارسال شده در دیروز در 19:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:37 خودم @mmdtaha8701 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Golden ارسال شده در دیروز در 19:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:49 @FireFangتبر زن......... خلاصه بام دوست شده بود تبر کنه تبر شود My Accont لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRoNaLDo ارسال شده در دیروز در 19:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:50 همه خوبن 10 My accounts: _________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در دیروز در 20:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:05 درود, خوشبختانه هیچ کسی در گیم بد نیست و همه خوب هستند و این پست هم به حاشیه کشیده میشه و باعث دلخوری میشه , عذر خواهی ما را بپذیرید, بسته شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده