IGNORE ارسال شده در دوشنبه در 20:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:17 چون نمیتونه بره شکر بخره دوستان من @Syd @Mehrdad @Exile @Robert @EzraeeI @jansuz @Roya @Pokers @Olden @Asllan @Kamyab @Slap @Merkel @Fail... 2 1 نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در دوشنبه در 20:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:26 7 دقیقه قبل، IGNORE گفته است: چون نمیتونه بره شکر بخره دوستان من @Syd @Mehrdad @Exile @Robert @EzraeeI @jansuz @Roya @Pokers @Olden @Asllan @Kamyab @Slap @Merkel @Fail... عشق دادش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دیروز در 01:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:08 خب چای شیرین بخور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در دیروز در 07:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:23 عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در دیروز در 11:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:04 9 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: خب چای شیرین بخور چایی نخوره بهتر نیست؟! مثلا هوا بخوره نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در دیروز در 11:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:38 (ویرایش شده) 15 ساعت قبل، IGNORE گفته است: چون نمیتونه بره شکر بخره دوستان من @Syd @Mehrdad @Exile @Robert @EzraeeI @jansuz @Roya @Pokers @Olden @Asllan @Kamyab @Slap @Merkel @Fail... یک چیزی من اصلن شکر نمیخورم فقط چای تلخ ولی تو یکم شکر بریز خوبه ها؟؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ویرایش شده دیروز در 11:40 توسط EzraeeI نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل خب یچیز دیگه بخور نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinGed ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل شیر تعزیه شیر بخور نقل قول 𝔈𝔳𝔢𝔯𝔶 𝔪𝔞𝔫’𝔰 𝔩𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞 𝔣𝔞𝔦𝔯𝔶 𝔱𝔞𝔩𝔢 𝔴𝔯𝔦𝔱𝔱𝔢𝔫 𝔟𝔶 𝔊𝔬𝔡’𝔰 𝔣𝔦𝔫𝔤𝔢𝔯𝔰 𝐻𝒶𝓃𝓈 𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃 𝒜𝓃𝒹𝑒𝓇𝓈𝑒𝓃 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 6 ساعت قبل، Syd گفته است: چایی نخوره بهتر نیست؟! مثلا هوا بخوره نه دیگه ایرانیه بدون چای اخه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 39 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: نه دیگه ایرانیه بدون چای اخه؟ تو هوای سرد مزه نمیده، فقط تابستون توی هوای 45 درجه چایی میچسبه نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل @Syd پروفایلشو دیدی ؟ XD دقت کردم تو هر 3 دقیقه میگفت پروف ام رو ببینید نقل قول C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) 10 دقیقه قبل، WeapoN گفته است: @Syd پروفایلشو دیدی ؟ XD دقت کردم تو هر 3 دقیقه میگفت پروف ام رو ببینید اره بابا عین دارکوب میکوبید تو گوشمون هی برید پروفمو ببینید ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط Syd نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirtt ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل مجبوری چایی بخوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
azhdar2024 ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 23 ساعت قبل، IGNORE گفته است: چون نمیتونه بره شکر بخره دوستان من @Syd @Mehrdad @Exile @Robert @EzraeeI @jansuz @Roya @Pokers @Olden @Asllan @Kamyab @Slap @Merkel @Fail... واکنش نبات: من برای تو یک شوخی هستم؟! نقل قول 𝗝𝘂𝘀𝘁 𝗘𝗙𝟳 :MY ΛCC♡UИT :MY Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل خب چای نخور شیر بخور نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل تنذ نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.