iliyaaaa ارسال شده در دوشنبه در 23:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 23:05 در ۱۴۰۳/۹/۲۶ در 21:20، Meshki گفته است: @Automat ممد یک لیدر نبود، رهبر بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliyaaaa ارسال شده در دوشنبه در 23:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 23:07 در ۱۴۰۳/۱۰/۴ در 04:53، Peak گفته است: [N1] داشم رضا @ORTEGA از خوبان سرور که هرچی ازش تعریف کنم کمه. [OuT] داداشیم آقا ابول @Ara چه کار های خوبی که انجام نداد یه کلن قوی ساخت [God] داش پارسا @Exit هم گه نگم بکسشون همیشه قوی بوده و قوی خواهند ماند موافقم ولی ابول دیگه لیدر نیست PersianGulf لیدر جدید OuT شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyaa ارسال شده در چهارشنبه در 05:14 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 05:14 نظر من در حال حاظر روی ExT عه ۱.چون واقعا بچه هاش خیلی گلن به خصوص داش @Fadaei ۲.چون اگرم داریم روزانه تقریبا ۵۰ ساعت هم تایم میزنیم با سختی ۳ الی ۴ نفر و بدون دخالت FBI خواهشا این تعصب کشیارو بزارید کنار کلنی که اگه میخواست با سختی وال بگیره بدون فریسک و اینکه میاد با پولش بخواد ممبر بده از کلن های دیگه و خواهشاً از روی تعصب نگین NwA چون واقعا پول درسته ارزش داره تو این دوره ولی وقتی که دیگه بهتون پول ندادن و حتی کیکتون ام دادن اون موقع هم میتونید بیاید بگید که بهترین کلن NwA فلان؟ خواهشاً اگه میخواین اسم یک کلنی رو بیارید که با سختی داره وال میگیره نه اینکه با FBI و به مشت هاست اینا بنده بدون هیچ دشمنی اینارو گفتم و موفق باشید بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinHo3eini ارسال شده در چهارشنبه در 11:27 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:27 6 ساعت قبل، Arshiyaa گفته است: نظر من در حال حاظر روی ExT عه ۱.چون واقعا بچه هاش خیلی گلن به خصوص داش @Fadaei ۲.چون اگرم داریم روزانه تقریبا ۵۰ ساعت هم تایم میزنیم با سختی ۳ الی ۴ نفر و بدون دخالت FBI خواهشا این تعصب کشیارو بزارید کنار کلنی که اگه میخواست با سختی وال بگیره بدون فریسک و اینکه میاد با پولش بخواد ممبر بده از کلن های دیگه و خواهشاً از روی تعصب نگین NwA چون واقعا پول درسته ارزش داره تو این دوره ولی وقتی که دیگه بهتون پول ندادن و حتی کیکتون ام دادن اون موقع هم میتونید بیاید بگید که بهترین کلن NwA فلان؟ خواهشاً اگه میخواین اسم یک کلنی رو بیارید که با سختی داره وال میگیره نه اینکه با FBI و به مشت هاست اینا بنده بدون هیچ دشمنی اینارو گفتم و موفق باشید بدرود. والا FBI های NwA منتطر میمونن وال کامل شه فریسک بدن نقل قول GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در پنجشنبه در 17:25 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:25 Number One Family نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در پنجشنبه در 22:29 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:29 درود رندوم» GT 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در دیروز در 06:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:23 GT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.