SubUrbaN ارسال شده در December 15, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2024 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/6a9215_24Logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: اکانتمو اسلیپ میکنم و بعدش بازی ام مینیمایز میکنم بعد چند ساعت برمیگردم و وقتی دکمه T رو میزنم میبینم که نوشته چینی و چند تا ام شکلک توی چته که میتونید توی عکس ببینید یا مثلا داشتم تو شهر واسه خودم میچرخیدم چتو باز کردم و دیدم باز همون نوشته چینی و شکلک ها هستن ولی خیلی طولانی تر بودن دلیلش چی میتونه باشه؟ نقل قول Welcome to the game, player number 456 لینک به دیدگاه
BeheshT ارسال شده در December 15, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2024 درود واسه منم همین مشکل پیش میاد بعضی وقت ها. نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در December 17, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2024 در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 21:00، SubUrbaN گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/6a9215_24Logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: اکانتمو اسلیپ میکنم و بعدش بازی ام مینیمایز میکنم بعد چند ساعت برمیگردم و وقتی دکمه T رو میزنم میبینم که نوشته چینی و چند تا ام شکلک توی چته که میتونید توی عکس ببینید یا مثلا داشتم تو شهر واسه خودم میچرخیدم چتو باز کردم و دیدم باز همون نوشته چینی و شکلک ها هستن ولی خیلی طولانی تر بودن دلیلش چی میتونه باشه؟ درود، مطمئنید چت تون فارسی نکردید؟ برای مثال بنده هم زمان Alt رو نگه میدارم که آروم راه برم و برای پرش Shift هم فشار میدم که نا خواسته زبون رو تغییر میده به فارسی. نقل قول لینک به دیدگاه
MamadTaj ارسال شده در December 17, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2024 شاید دارید به فارسی مینویسید نقل قول .𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝘼𝙣𝙮𝙤𝙣𝙚, 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝙔𝙤𝙪𝙧𝙨𝙚𝙡𝙛, 𝙏𝙝𝙚𝙮 𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙉𝙚𝙚𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐬 𝑴𝒚 𝒃𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 لینک به دیدگاه
SubUrbaN ارسال شده در December 17, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2024 5 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: درود، مطمئنید چت تون فارسی نکردید؟ بله عزیز مطمئنم چند باری چک کردم انگیلیسی بود نقل قول Welcome to the game, player number 456 لینک به دیدگاه
Peak ارسال شده در December 17, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2024 احتمالا برای فونت بازیتون هست فونت بازی رو بزارید به حالت پیش فرض نقل قول Number One Family ☠ لینک به دیدگاه
Entezar ارسال شده در December 24, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2024 در ۱۴۰۳/۹/۲۷ در 10:56، MamadTaj گفته است: شاید دارید به فارسی مینویسید داش اگه فارسی باشه اصلأ نمی تونه چت کنه نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن .... لینک به دیدگاه
Cop ارسال شده در December 27, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2024 در ۱۴۰۳/۱۰/۴ در 20:07، Entezar گفته است: داش اگه فارسی باشه اصلأ نمی تونه چت کنه میشه ALT+Shift اگر زبان فارسی داشته باشی میشه ولی برا کسی چتت نمیره نقل قول ¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ ما کـہ ر؋ـتیم ولے بمانـב یاבگار ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.