SubUrbaN ارسال شده در یکشنبه در 17:30 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:30 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/6a9215_24Logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: اکانتمو اسلیپ میکنم و بعدش بازی ام مینیمایز میکنم بعد چند ساعت برمیگردم و وقتی دکمه T رو میزنم میبینم که نوشته چینی و چند تا ام شکلک توی چته که میتونید توی عکس ببینید یا مثلا داشتم تو شهر واسه خودم میچرخیدم چتو باز کردم و دیدم باز همون نوشته چینی و شکلک ها هستن ولی خیلی طولانی تر بودن دلیلش چی میتونه باشه؟ نقل قول 𐎯𐎽𐎭𐎧𐎭𐎠𐎺𐎴𐎭𐎲𐎼𐎢𐎲𐎠𐎭 لینک به دیدگاه
BeheshT ارسال شده در یکشنبه در 18:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:58 درود واسه منم همین مشکل پیش میاد بعضی وقت ها. نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Account همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در دیروز در 04:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:21 در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 21:00، SubUrbaN گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/6a9215_24Logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: اکانتمو اسلیپ میکنم و بعدش بازی ام مینیمایز میکنم بعد چند ساعت برمیگردم و وقتی دکمه T رو میزنم میبینم که نوشته چینی و چند تا ام شکلک توی چته که میتونید توی عکس ببینید یا مثلا داشتم تو شهر واسه خودم میچرخیدم چتو باز کردم و دیدم باز همون نوشته چینی و شکلک ها هستن ولی خیلی طولانی تر بودن دلیلش چی میتونه باشه؟ درود، مطمئنید چت تون فارسی نکردید؟ برای مثال بنده هم زمان Alt رو نگه میدارم که آروم راه برم و برای پرش Shift هم فشار میدم که نا خواسته زبون رو تغییر میده به فارسی. نقل قول لینک به دیدگاه
mmdtaj ارسال شده در دیروز در 07:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:26 شاید دارید به فارسی مینویسید نقل قول لینک به دیدگاه
SubUrbaN ارسال شده در 23 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 5 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: درود، مطمئنید چت تون فارسی نکردید؟ بله عزیز مطمئنم چند باری چک کردم انگیلیسی بود نقل قول 𐎯𐎽𐎭𐎧𐎭𐎠𐎺𐎴𐎭𐎲𐎼𐎢𐎲𐎠𐎭 لینک به دیدگاه
Peak ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل احتمالا برای فونت بازیتون هست فونت بازی رو بزارید به حالت پیش فرض نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.