Pschyo ارسال شده در چهارشنبه در 15:04 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:04 Need linke نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FreeIRAN ارسال شده در چهارشنبه در 15:07 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:07 2 ساعت قبل، DeaTShoT گفته است: خدا منو ببخشه مخلصم ستون ؟! جو گیر شدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در چهارشنبه در 19:14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:14 4 ساعت قبل، Pschyo گفته است: Need linke فرستادم ستون 4 ساعت قبل، FreeIRAN گفته است: جو گیر شدیم ولش داش ویدیو فرستادم برو ببین بشوره ببره نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheOlDGunner ارسال شده در چهارشنبه در 20:31 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:31 لینک رو برا منم بفرستید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در چهارشنبه در 22:28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:28 1 ساعت قبل، TheOlDGunner گفته است: لینک رو برا منم بفرستید لطفا پیام خصوصی بده من محدود شدم اونجا بفرستم نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ened ارسال شده در پنجشنبه در 06:25 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:25 در ۱۴۰۳/۹/۲۴ در 15:51، DeaTShoT گفته است: سلام عشق های خودم حدودا ۸ ماه پیش من یه وار ویدیو خیلی خفن با کلی زحمت ادیت زدم که ادیتش حدود ۵ روز طول کشید اون موقع قوانین فروم انقدر سخت گیرانه نبود و من از افکت های صوتی +۱۸ استفاده کردم که متاسفانه تاپیک منو بستن حالا ویدئو دوباره آپلود کردم و تسمیم گرفتم دوباره پخشش کنم، ولی نه اینجا هرکی علاقه به دیدن این ویدئو داره تو همین تاپیک ی جمله بنویسه و یا بهم PM بده تا لینک ویدئو براش بفرستم اگر خوشتون اومد همین تاپیک لایک کنید اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... #بی-ادعا... اوکیه داداش لینکو بده نقل قول 𝘌𝘯𝘦𝘥 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در پنجشنبه در 07:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:47 9 ساعت قبل، Anabell گفته است: عالی بود ولی با این که ندیدم فیلم رو. فقط جهت فشاری کردن کسی که مطلب ساخت فشار بوخور چی تو خودت دیدی که فکر میکنی با ی پیام تو فشاری میشم نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در پنجشنبه در 23:09 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:09 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ در 00:01، TheOlDGunner گفته است: لینک رو برا منم بفرستید فرستادم داداش 16 ساعت قبل، ened گفته است: اوکیه داداش لینکو بده فرستادم داداش اومیدوارم لذت ببری نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در جمعه در 02:28 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 02:28 همیشه قویم نه>؟ نقل قول ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ened ارسال شده در جمعه در 08:28 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:28 در ۱۴۰۳/۹/۲۴ در 15:51، DeaTShoT گفته است: سلام عشق های خودم حدودا ۸ ماه پیش من یه وار ویدیو خیلی خفن با کلی زحمت ادیت زدم که ادیتش حدود ۵ روز طول کشید اون موقع قوانین فروم انقدر سخت گیرانه نبود و من از افکت های صوتی +۱۸ استفاده کردم که متاسفانه تاپیک منو بستن حالا ویدئو دوباره آپلود کردم و تسمیم گرفتم دوباره پخشش کنم، ولی نه اینجا هرکی علاقه به دیدن این ویدئو داره تو همین تاپیک ی جمله بنویسه و یا بهم PM بده تا لینک ویدئو براش بفرستم اگر خوشتون اومد همین تاپیک لایک کنید اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... #بی-ادعا... Nice نقل قول 𝘌𝘯𝘦𝘥 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aallking ارسال شده در جمعه در 09:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:00 لینک بفرست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danth ارسال شده در جمعه در 19:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:00 در ۱۴۰۳/۹/۲۴ در 04:21، DeaTShoT گفته است: سلام عشق های خودم حدودا ۸ ماه پیش من یه وار ویدیو خیلی خفن با کلی زحمت ادیت زدم که ادیتش حدود ۵ روز طول کشید اون موقع قوانین فروم انقدر سخت گیرانه نبود و من از افکت های صوتی +۱۸ استفاده کردم که متاسفانه تاپیک منو بستن حالا ویدئو دوباره آپلود کردم و تسمیم گرفتم دوباره پخشش کنم، ولی نه اینجا هرکی علاقه به دیدن این ویدئو داره تو همین تاپیک ی جمله بنویسه و یا بهم PM بده تا لینک ویدئو براش بفرستم اگر خوشتون اومد همین تاپیک لایک کنید اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... #بی-ادعا... خوشحال میشم ببینم ویدیو رو نقل قول ...The truth is not far away لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در جمعه در 20:02 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:02 GG نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.