KaftarBaze ارسال شده در چهارشنبه در 02:41 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 02:41 ماشاءالله تکی ارش جون یدونه زن BLL نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در چهارشنبه در 06:41 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 06:41 در ۱۴۰۳/۱۰/۲ در 13:03، pe3a گفته است: بی نظیر❤ عشقی 23 ساعت قبل، KaftarBaze گفته است: سمت مام بده بیاد فرستادم داداش 4 ساعت قبل، KaftarBaze گفته است: ماشاءالله تکی ارش جون یدونه زن BLL خیلی مخلصم نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TuTun ارسال شده در پنجشنبه در 23:45 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:45 در ۱۴۰۳/۹/۲۴ در 15:51، DeaTShoT گفته است: سلام عشق های خودم حدودا ۸ ماه پیش من یه وار ویدیو خیلی خفن با کلی زحمت ادیت زدم که ادیتش حدود ۵ روز طول کشید اون موقع قوانین فروم انقدر سخت گیرانه نبود و من از افکت های صوتی +۱۸ استفاده کردم که متاسفانه تاپیک منو بستن حالا ویدئو دوباره آپلود کردم و تسمیم گرفتم دوباره پخشش کنم، ولی نه اینجا هرکی علاقه به دیدن این ویدئو داره تو همین تاپیک ی جمله بنویسه و یا بهم PM بده تا لینک ویدئو براش بفرستم اگر خوشتون اومد همین تاپیک لایک کنید اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... #بی-ادعا... حاجی ایول، فقط اونجا که وایساده بودی جولو HQ TRM هیچ کدوم نمیتونستن تکون بخورن 1 نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در پنجشنبه در 23:46 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:46 عالی بود خسته نباشید. نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در 20 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 22 ساعت قبل، TuTun گفته است: حاجی ایول، فقط اونجا که وایساده بودی جولو HQ TRM هیچ کدوم نمیتونستن تکون بخورن مخلصیم 22 ساعت قبل، Rahebe گفته است: عالی بود خسته نباشید. ممنون از شما ولی من هنوز ویدئو برا شما نفرستادم نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، DeaTShoT گفته است: مخلصیم ممنون از شما ولی من هنوز ویدئو برا شما نفرستادم میدونم فقط جهت شوخی و فشاری کردن شما عزیزم نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.