MiLo ارسال شده در December 15 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15 Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15 2 ساعت قبل، FasTShoT گفته است: ارش یدونه ای 3> گانر رو دستت نیست! قبولت داریم از قدیم [128]. فداتم 26 دقیقه قبل، MiLo گفته است: Nice ۱ ساعت قبل، AzraeI گفته است: نوکرم داداش 1 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MooN ارسال شده در December 15 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15 کسی رو دستت نیست همیشه تکی نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 Lords THK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cop ارسال شده در December 15 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15 بفرست دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 داداش لینکو بفرست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Balance ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 ماشالله خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyaa ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 یکی دادا خیلی قشنگ بود یکی دادا خیلی قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMATRIX ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 قوی نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 منتظریم سوتون نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 خیلی فیض بردیم عالی نقل قول C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 بفرست ببینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 17 ساعت قبل، RobertSoN گفته است: کسی رو دستت نیست همیشه تکی نوکرم داداش 13 ساعت قبل، KimG گفته است: بفرست دادا فرستادم داداش ممنون که لایک کردی 7 ساعت قبل، Ahuramazda گفته است: داداش لینکو بفرست چشم داداش 6 ساعت قبل، Balance گفته است: ماشالله خوب بود فدات داداش 4 ساعت قبل، ArShiYaA گفته است: یکی دادا خیلی قشنگ بود یکی دادا خیلی قشنگ بود لطف کردی بابت وقتی که گذاشتی 3 ساعت قبل، iMATRIX گفته است: قوی چاکریم 19 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: منتظریم سوتون عمو رضا لینک فرستادم برات ستونم 9 دقیقه قبل، DastGheyb گفته است: خیلی فیض بردیم عالی چاکرتم داداش 3 دقیقه قبل، AmirMamad گفته است: بفرست ببینیم چشم ستون نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 خیلیم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cop ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17 16 ساعت قبل، Ahuramazda گفته است: عالی عشقی 16 ساعت قبل، AmirMamad گفته است: خیلیم عالی چاکریم 11 ساعت قبل، KimG گفته است: عالی فدات داداش نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در شنبه در 18:32 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:32 بفرست پی وی نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cake4EveR ارسال شده در شنبه در 20:11 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:11 در ۱۴۰۳/۹/۲۴ در 15:51، DeaTShoT گفته است: سلام عشق های خودم حدودا ۸ ماه پیش من یه وار ویدیو خیلی خفن با کلی زحمت ادیت زدم که ادیتش حدود ۵ روز طول کشید اون موقع قوانین فروم انقدر سخت گیرانه نبود و من از افکت های صوتی +۱۸ استفاده کردم که متاسفانه تاپیک منو بستن حالا ویدئو دوباره آپلود کردم و تسمیم گرفتم دوباره پخشش کنم، ولی نه اینجا هرکی علاقه به دیدن این ویدئو داره تو همین تاپیک ی جمله بنویسه و یا بهم PM بده تا لینک ویدئو براش بفرستم اگر خوشتون اومد همین تاپیک لایک کنید اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... #بی-ادعا... برام بفرس تو پیوی ببینم... نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در یکشنبه در 09:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:33 در ۱۴۰۳/۹/۲۴ در 15:51، DeaTShoT گفته است: سلام عشق های خودم حدودا ۸ ماه پیش من یه وار ویدیو خیلی خفن با کلی زحمت ادیت زدم که ادیتش حدود ۵ روز طول کشید اون موقع قوانین فروم انقدر سخت گیرانه نبود و من از افکت های صوتی +۱۸ استفاده کردم که متاسفانه تاپیک منو بستن حالا ویدئو دوباره آپلود کردم و تسمیم گرفتم دوباره پخشش کنم، ولی نه اینجا هرکی علاقه به دیدن این ویدئو داره تو همین تاپیک ی جمله بنویسه و یا بهم PM بده تا لینک ویدئو براش بفرستم اگر خوشتون اومد همین تاپیک لایک کنید اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... #بی-ادعا... بی نظیر❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در یکشنبه در 09:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:50 بفرس پیوی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در یکشنبه در 16:40 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:40 بنازم نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در سهشنبه در 07:15 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:15 سمت مام بده بیاد نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در سهشنبه در 09:17 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 09:17 ارش pv چک شه نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در سهشنبه در 19:27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:27 در ۱۴۰۳/۱۰/۱ در 22:02، Teivel گفته است: بفرست پی وی لذت ببر داداش در ۱۴۰۳/۱۰/۱ در 23:41، Cake4EveR گفته است: برام بفرس تو پیوی ببینم... فرستادم داداش نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در سهشنبه در 19:28 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:28 هم اکنون، DeaTShoT گفته است: لذت ببر داداش نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.