AmiRjAnSuZ ارسال شده در جمعه در 21:51 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:51 بالا پشت بوم سیگار کشیدم اومدم پایین بابام گفت چرا بو سیگار میدی؟ گفتم راننده تاکسی کشید گفت مگه بالا پشت بوم نبودی؟ گفتم اصلا ماشین خودشه دوست داشت دنده هوایی بره نقل قول 'ابقَ قویّا، فَقِصّتُکَ لم تَنتَهی بعد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در شنبه در 09:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:52 12 ساعت قبل، AmiRjAnSuZ گفته است: بالا پشت بوم سیگار کشیدم اومدم پایین بابام گفت چرا بو سیگار میدی؟ گفتم راننده تاکسی کشید گفت مگه بالا پشت بوم نبودی؟ گفتم اصلا ماشین خودشه دوست داشت دنده هوایی بره این جوک ها دیگه قدیمی شدن... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRjAnSuZ ارسال شده در شنبه در 13:15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:15 3 ساعت قبل، Agha گفته است: این جوک ها دیگه قدیمی شدن... افرین نقل قول 'ابقَ قویّا، فَقِصّتُکَ لم تَنتَهی بعد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در شنبه در 18:02 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:02 کوه نمک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cake4EveR ارسال شده در شنبه در 20:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:31 22 ساعت قبل، AmiRjAnSuZ گفته است: بالا پشت بوم سیگار کشیدم اومدم پایین بابام گفت چرا بو سیگار میدی؟ گفتم راننده تاکسی کشید گفت مگه بالا پشت بوم نبودی؟ گفتم اصلا ماشین خودشه دوست داشت دنده هوایی بره چرا هر چقد سعی کردم بخندم نتونستم؟؟! نقل قول CaKe Family ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در شنبه در 20:41 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:41 22 ساعت قبل، AmiRjAnSuZ گفته است: بالا پشت بوم سیگار کشیدم اومدم پایین بابام گفت چرا بو سیگار میدی؟ گفتم راننده تاکسی کشید گفت مگه بالا پشت بوم نبودی؟ گفتم اصلا ماشین خودشه دوست داشت دنده هوایی بره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.