DastGheyb ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل خب خب خب @Syd - پرسیدن سوالات +18 و زشت ممنوع می باشد - اسپم و حرف های نامربوط ممنوع است - بی احترامی و توهین ممنوع است - سوالات و بحث های سیاسی ممنوع می باشد امین جان من رو دوست دارید؟ بهترین دورانی که در سرور بودید به چه زمانی مربوط میشود؟ بهترین فیلم سینمایی که در زندگی خود دیده اید کدام است؟ درون مدرسه تاحالا معاون رو زدی ؟ مرسدس بنز یا بی ام و؟ بهترین خواننده از نظرت؟ بهترین موسیقی که گوش دادی؟ CS یا COD؟ اگر مسابقه هکری با @ProAlit بزاری میبری یا میبازی؟ بهترین رفیق هات کیا بودن و هستن نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل سلام زیبا 8 ساعت قبل، DastGheyb گفته است: خب خب خب @Syd - پرسیدن سوالات +18 و زشت ممنوع می باشد - اسپم و حرف های نامربوط ممنوع است - بی احترامی و توهین ممنوع است - سوالات و بحث های سیاسی ممنوع می باشد امین جان من رو دوست دارید؟ در حد اون گیفا که میفرستی بهترین دورانی که در سرور بودید به چه زمانی مربوط میشود؟ 2021 و 2023 بود بهترین فیلم سینمایی که در زندگی خود دیده اید کدام است؟ بهترین که نمیشه گفت ولی یچیزی که باهاش خیلی حال کردم و فکر کنم 5 بار دیدمش Again 17 بود! درون مدرسه تاحالا معاون رو زدی ؟ نه بابا زدن چیه، من تاحالا یبارم دفتر مدرسه نرفتم اصلا من از اونا بودن که کاراشو توی خفا پیش میبرد هیچکسم متوجه نمیشد مرسدس بنز یا بی ام و؟ ClicK بهترین خواننده از نظرت؟ از نظر من حامیم، سبک کارش رو دوستدارم بهترین موسیقی که گوش دادی؟ بازم بهترین نمیشه گفت چون من اینطوریم که بسته به حالم، در لحظه یچیزی گوش میدم CS یا COD؟ مشخصه Cs اگر مسابقه هکری با @ProAlit بزاری میبری یا میبازی؟ هکر افسانه ای مگه باخت میده؟ بهترین رفیق هات کیا بودن و هستن: والا توی گیم و واقعیت @Seyedalii داداشیمه یکی از بهترین رفقای مجازیم خودتی رضا و @MashAli @DoNaLd @Mehrdad @SaIeh @AnDriaS @AdmBoT @Fail @Automat و ... متاسفانه حضور ذهن ندارم اسم فروم اکثر دوستان رو ولی زیادن کسایی که امدن توی زندگیم و تاثیرات خوب یا ارزشمندی گذاشتن.... ماچ به همتون 3 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNORE ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل (ویرایش شده) @Syd خوب خوب خوب، 1- دختری یا پسری؟ 2- امین جان چقدر من دوست داری؟ 3- امین بهترین رفیقات کیا هستن؟ 4- بهترین کارتون که دیدی بگو؟ 5- آهنگ سبک فانک گوش میدی؟ 6- بدون من موقعه رفتن راب لذت میبرید؟ ویرایش شده 9 ساعت قبل توسط IGNORE نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 45 دقیقه قبل، IGNORE گفته است: @Syd خوب خوب خوب، 1- دختری یا پسری؟ 2- امین جان چقدر من دوست داری؟ 3- امین بهترین رفیقات کیا هستن؟ 4- بهترین کارتون که دیدی بگو؟ 5- آهنگ سبک فانک گوش میدی؟ 6- بدون من موقعه رفتن راب لذت میبرید؟ آیگنور جان پروفایلت چی بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل @Syd 1- چند سانته ۲- مداحی یا موزیک ۳- من یا لامبورگینی ۴- سم ترین خاطرت با من بنظرت؟ ۵- هکری من چطوره 1 نقل قول News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNORE ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 9 دقیقه قبل، Meshki گفته است: @Syd 1- چند سانته ۲- مداحی یا موزیک ۳- من یا لامبورگینی ۴- سم ترین خاطرت با من بنظرت؟ ۵- هکری من چطوره اخه مشتی چند سانته چیه؟ نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل هم اکنون، IGNORE گفته است: اخه مشتی چند سانته چیه؟ @IGNORE شیر تریاکی @Syd ۱- بهترین بازیکن گل یا پوچ ۲- جوکر یا گل یا پوچ ۳- بهترین گانر سرور ( یک نفر ) ۴- بهترین فکشن؟ ۵- BUFALLO HITMAN OR LAMBORGHINI ۶- بهترین گان؟ ۷- سمترین کانترکت که زدی ( توضیح کامل) ۸- سمترین هلپمی که جواب دادی: ۹- میگن که @KurdAli بن میشه، برای اینکه بن نشه باید کل داراییتو بدی، قبول میکنی؟ نقل قول News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 23 دقیقه قبل، Meshki گفته است: @Syd 1- چند سانته ۲- مداحی یا موزیک ۳- من یا لامبورگینی ۴- سم ترین خاطرت با من بنظرت؟ ۵- هکری من چطوره نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.