samcoder ارسال شده در December 9 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9 سلام و دورد بر شما زیبا رویاین مسئله این بلاگ یادگیری php توی سال ۲۰۲۴ هست یادگیری php توی 2024 مثل یادگیری ماشین تایپ توی سال 1981 ( توی این سال اولین کیبورد های خانگی وارد بازار شدن ) هست پس کاملا کار اشتباهی هست چون php جایگزین شده و تنها نفس گاه php وردپرس هست توی کشور هایی مثل سوئد دارن برنامه نویس های php رو با node js جایگزین میکنن و خب کار منطقی هم هست به عنوان کسی که هم php کار کرده هم node js بهشون حق میدم ساختار node js خیلی جذاب تر کارآمد تر و باحال تر از ساختار php هست مخصوصا توی حوزه بک اند و api نویسی پس پیشنهاد من توی سال 2024 اینه که بجای پی اچ پی، node js یا بگیرید بجای jquery، تایپ اسکریپت یا بگیرید بجای angular، ری اکت یاد بگیرید خلاصه که حواستون باشه دنیای کد نویسی داره میبره جلو و باید آپدیت باشید راستی اگر غلط املایی وجود داشت معذرت میخوام نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 در ۱۴۰۳/۹/۱۹ در 10:15، samcoder گفته است: سلام و دورد بر شما زیبا رویاین مسئله این بلاگ یادگیری php توی سال ۲۰۲۴ هست یادگیری php توی 2024 مثل یادگیری ماشین تایپ توی سال 1981 ( توی این سال اولین کیبورد های خانگی وارد بازار شدن ) هست پس کاملا کار اشتباهی هست چون php جایگزین شده و تنها نفس گاه php وردپرس هست توی کشور هایی مثل سوئد دارن برنامه نویس های php رو با node js جایگزین میکنن و خب کار منطقی هم هست به عنوان کسی که هم php کار کرده هم node js بهشون حق میدم ساختار node js خیلی جذاب تر کارآمد تر و باحال تر از ساختار php هست مخصوصا توی حوزه بک اند و api نویسی پس پیشنهاد من توی سال 2024 اینه که بجای پی اچ پی، node js یا بگیرید بجای jquery، تایپ اسکریپت یا بگیرید بجای angular، ری اکت یاد بگیرید خلاصه که حواستون باشه دنیای کد نویسی داره میبره جلو و باید آپدیت باشید راستی اگر غلط املایی وجود داشت معذرت میخوام درود بر شما در حال حاظر نمیدونم منبع شما کجا بوده و کی هستش اما لطفاً اطلاعات غلط خودتون رو به دیگران انتقال ندید اولن که برنامه نویس پی اچ پی رو توی ایران و جاهای دیگه روی هوا برمیدارند (سایت های مثل جابینجا رو چک کنید) دومن که یادگیری PHP ساده تر از Node JS هستش، چون که شما واسه یادگیری PHP باید فقط HTML CSS رو بلد باشید ولی برای Node JS اینطور نیست شما باید به صورته کاملا پیشرفته جاوااسکریپت رو هم بلد باشید تا مفهومه Node JS رو بفهمید مورد بعدی این که اگر قرار بر API و یک اند فقط بخوایم به زبان برنامه نویسی یا فریم ورکی اشاره کنیم، یادگیری ASP .NET MVC و Core به شدت میتونه کمکتون کنه اونم تا زمانی که قدرت در دستای C# هستش مورد بعدی این که به هیچ عنوان Type Script و jQuery رو باهم مقایسه نکنید! چون این مورد اشتباه هستش، TS کجا و jQuery کجا بعد تازشم به جای Angular بیایم و React رو یاد بگیریم؟ میشه منطقی فکر کنید؟ Angular جزوی از ۵ فریم ورک برتر جاوااسکریپت هستش پس لطفاً الکی الکی مقایسه و قضاوت نکنید! بدرود نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در December 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، Integer گفته است: درود بر شما در حال حاظر نمیدونم منبع شما کجا بوده و کی هستش اما لطفاً اطلاعات غلط خودتون رو به دیگران انتقال ندید اولن که برنامه نویس پی اچ پی رو توی ایران و جاهای دیگه روی هوا برمیدارند (سایت های مثل جابینجا رو چک کنید) دومن که یادگیری PHP ساده تر از Node JS هستش، چون که شما واسه یادگیری PHP باید فقط HTML CSS رو بلد باشید ولی برای Node JS اینطور نیست شما باید به صورته کاملا پیشرفته جاوااسکریپت رو هم بلد باشید تا مفهومه Node JS رو بفهمید مورد بعدی این که اگر قرار بر API و یک اند فقط بخوایم به زبان برنامه نویسی یا فریم ورکی اشاره کنیم، یادگیری ASP .NET MVC و Core به شدت میتونه کمکتون کنه اونم تا زمانی که قدرت در دستای C# هستش مورد بعدی این که به هیچ عنوان Type Script و jQuery رو باهم مقایسه نکنید! چون این مورد اشتباه هستش، TS کجا و jQuery کجا بعد تازشم به جای Angular بیایم و React رو یاد بگیریم؟ میشه منطقی فکر کنید؟ Angular جزوی از ۵ فریم ورک برتر جاوااسکریپت هستش پس لطفاً الکی الکی مقایسه و قضاوت نکنید! بدرود دورد بر شما و اطاعات جالبتون تشکر از شما که بنده رو خندوندید. عزیز دل آمار شما اشتباه هست php در حال منسوخ شدنه و برنامه نویس های php دو دسته هستن دسته اول دارن بازنشسته میشن و خب هیچی دسته دوم متوجه موضوع شدن و دارن به تکنولوژی های جدید روی میارن مثل node ( البته یه دسته سومی هم وجود داره مثل شما که بصورت حرفه ای کار نکرده و اصلا برنامه نویس نیستن پس فاکتور میگیریمشون) گفتم که شما برنامه نویس نیستی داری میگی Php چون فقط پیش نیازش html & Css هست و node js یادگیریش سخته چون باید Js رو تا حد پیشرفته ای یاد بگیرید برای برنامه نویسی node نیازی نیست js رو تا حد عالی بلد باشید پس لطفا در کاری که انجام نداده اید و تجربه ای ندارید چیزی نگید بعدشم یادگیری js بصورت پیشرفته جز الزاماتی برنامه نویس وبه چه بخوای Php یادبگیری چه Node بعدشم یادگیری node به شما این اماکن رو میده بتونی راحت تر ری اکت رو یاد بگیری و کلی کار مثل برنامه نویسی آپ های آندروید انجام بدی یا حتی برنامه نویسی دسکتاپ پس یا این تفاسیر یادگیری Php تا زمانی که node هست یه اشتباه حالا که Php هم داره منسوخ میشه دیگه اشتباه در اشتباه هست ( الان میگه منفی در منفی مثبت ) میگم شما برنامه نویس نیستی ری اکت محبوب ترین کتابخانه جهانه چرا تا وقتی اولی هست برم پنجمی رو یاد بگیریم؟ یکمی فکر کن الان دور دور ری اکته امید وارد بیشتر مطالعه کنی و در کاری که توش تجربه نداری نظری ندی تشکر ویرایش شده December 10 توسط samcoder نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 20 ساعت قبل، samcoder گفته است: عزیز دل آمار شما اشتباه هست php در حال منسوخ شدنه و برنامه نویس های php دو دسته هستن دسته اول دارن بازنشسته میشن و خب هیچی دسته دوم متوجه موضوع شدن و دارن به تکنولوژی های جدید روی میارن مثل node جدی؟ وای نمیدونستم! خیلی ممنون که منو خندوندین با این حرفتون کسی که هیچ چیزی از PHP نمیدونه حق صحبت کردن در موردش رو نداره! مخصوصا کسایی مثل شما که دو سه بار با نود جی اس کار کردین و ادعای برنامه نویسی دارین (البته ما به کسایی که با وردپرس کار میکنن نمیگیم برنامه نویس البته بلا نسبت شما ها) مورد بعدی هم اینکه جاوااسکریپت رو بخوایم به تنهایی بگیم (Vanilla JS (واسه کسایی که علاقه زیادی به فریم ورک دارن و 24 ای خوابیدن رو فریم ورک (بلا نسبت شما))) کارش فقط تو مباحث DOM BOM و... هستش اما PHP به تنهایی خیلی قدرت بیشتری رو داره و خیلی قابلیت هارو داره! 20 ساعت قبل، samcoder گفته است: فتم که شما برنامه نویس نیستی داری میگی Php چون فقط پیش نیازش html & Css هست و node js یادگیریش سخته چون باید Js رو تا حد پیشرفته ای یاد بگیرید برای برنامه نویسی node نیازی نیست js رو تا حد عالی بلد باشید پس لطفا در کاری که انجام نداده اید و تجربه ای ندارید چیزی نگید بعدشم یادگیری js بصورت پیشرفته جز الزاماتی برنامه نویس وبه چه بخوای Php یادبگیری چه Node توهین نکن فکر نکن خیلی عددی هستی واسه من اگر دور دوره توهین کردنو دیس دادن باشه من خداشم پس فکر نکن خیلی آدمی جلوی من مورد بعدی هم این هستش که بله! Node JS یادگیریش سخته (برای کسایی مثل شما که معنی همچین چیزارو نمیفهمن سخت ترم میشه) دلیلشم گفتم موردی هم که هستش اینه که داخل JS از پی اچ پی میشه استفاده کرد؟؟؟ نه! ولی داخل پی اچ پی میشه از HTML CSS JS jQuery VB TS ES و یک سری از فریم ورک های جاوااسکریپتی استفاده کرد داخل Javascript میشه کد هایی نظیر کد زیر (که یک مورد خیلی ساده هستش (که البته فکر نمیکنم برای کسایی مثل شما که اصلا نمیدونن PHP مخفف چی هستش ساده باشه (نهایتش بتونی بزنی به صورته انگلیسی تفسیرش کنی)) <?php // XAMPP $serverName = 'localhost'; $userName = 'root'; $dbName = 'Test'; $password = ''; try{ $connection = new PDO("mysql:host=$serverName;dbname=$dbName", $userName, $password); if($connection){ echo "Success"; } } catch(PDOException $exception){ echo "Failed! Error message: " . $exception -> getMessage(); } ?> این یک نمونه کد بسیار بسیار ساده برای اتصال به پایگاه داده (MySQL) بودش... البته که اینم قابل ذکر هستش که PHP یک استاندارد هستش که به MySQL متصل شه وگرنه از Oracle گرفته تا MariaDB و PostgreSQL و MangoDB میتونه بهشون متصل شه! این هم قابل ذکر هستش که PHP هنوز هم منسوخ نشده! برخلاف عقیده ی برخی مغز های مریض که فکر های احمقانه ای میکنن اما اگر بخوام به اصلی ترین موضوع اشاره کنم مزایا و معایبشون هستن (که این بخش هم دارای کلمات قولمبه ای هستش و در ذهن کوچک افرادی نظیر شما جا نمیگیرن) PHP: - یادگیری آسون و سریعتر - سرعت بالای کد نویسی - هم سایت های خودآموز زیادی هستن که یاد میدن پی اچ پی رو و هم بوت کمپ های بسیار زیادی - معماری سه لایه (MVC) (که البته مبتدیانی بلا نسبت شما مفهوم این مورد رو نهایتا بتونن از توی گوگل پیدا کنند) - تنوع بالای کتابخانه ها و فریم ورک ها (Laravel, CakePHP...) - CMS های قدرتمند (که البته بازم برای مبتدیان (حتی واسه ی شمایی که اصلا بک اند کار نکردی) درک این موضوع سخته) - همه ی پلتفرم ها و سرور ها پشتیبانی میکنن PHP رو - امنیت بسیار بالای سایت های نوشته شده با PHP (با ASP .NET MVC به جرعت میتونم بگم برابری میکنه (البته شما که اصلا .Net رو بلد نیستی و دو خط جاوااسکریپت کد زدی و خرکیف شدی پس این مفهومم نمیفهمی) --- فقط داخل بک اند استفاده میشه اما Node JS: - کراس پلتفرم (اینم معنیشو نمیفهمی (چون نه کامپیوتر بلدی نه برنامه نویسی فقط دو تا دونه چیز از گوگل دیدی اسم خودتو گذاشتی برنامه نویس) - حجم کم - پشتیبانی نسبتا بهتر از JSON --- هیچ CMS نداره (که البته همونطور که گفتم معنی CMS رو نمیدونید چی هستش) --- نسبت به PHP پشتیبانی کمتری از بک اند داره (البته اگه معنیشو بفهمین) امیدوارم چشاتون رو باز کنین! بدرود نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در December 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 12 یه چی میگم شاید باورت نشه لینک این تاپیک رو توی گروه رفیقای خودم ارسال کردم و اینقدر موجب خنده ما شدی با این عقلت که لذت بردم اول بزار یه چیزی بهت بگم خودتو داری با من مقایسه میکنی میشه نمونه کارات رو ببینم ؟ اصلا تا حالا پروژه پروداکشن( پروژه واقعی برای یه شرکت یا یه شخص میدونم معنیشو نمیدونی ) انجام دادی که میای اینجا صحبت میکنی؟ اصلا پروژه آنلاین داری؟ اصلا اکانت گیت داری میدونی گیت چیه؟ لینک بده هم از مال هعی خودت هم پروداکشن ها پسر خوب و برنامه نویس میدونم که قرار نیست چیزی برام بفرستی چون هنوز یه دانش اموز برنامه نویسی که با html, css فاز گرفته درکت میکنم منم اینجوری بودم آخه بچه من هم php کار کردم هم node بعد از کار با هردو به این نتیجه رسیدم که nose خیلی بهتره ولی تو شرط میبندم هنوز php رو هم کامل بلد نیستی اما هر جور فک میکنم وقتمو حروم میکنم بخوام جواب کسی مثل تو رو بدم با این سطح، ولی تنها دلیلی که باعث میشه جوابتو بدم اینکه که کسی نیاد و مطالب طنز تو رو بخونه و گمراه بشه پس یه وقتی شاخ نشی بگی با تو بحث کردم فقط هدف کمک به بچه هاست یادم قبلا هم توی یه تاپیک زدم تو سرت بابت اشتباهاتت و اطلاعات غلطت در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در 23:59، Integer گفته است: جدی؟ وای نمیدونستم! خیلی ممنون که منو خندوندین با این حرفتون کسی که هیچ چیزی از PHP نمیدونه حق صحبت کردن در موردش رو نداره! مخصوصا کسایی مثل شما که دو سه بار با نود جی اس کار کردین و ادعای برنامه نویسی دارین (البته ما به کسایی که با وردپرس کار میکنن نمیگیم برنامه نویس البته بلا نسبت شما ها) مورد بعدی هم اینکه جاوااسکریپت رو بخوایم به تنهایی بگیم (Vanilla JS (واسه کسایی که علاقه زیادی به فریم ورک دارن و 24 ای خوابیدن رو فریم ورک (بلا نسبت شما))) کارش فقط تو مباحث DOM BOM و... هستش اما PHP به تنهایی خیلی قدرت بیشتری رو داره و خیلی قابلیت هارو داره این من باید به شما بگم شما چیزی در مورد node نمیدونید و دربارش نظر میدید من هر دوی این زبان ها رو کار کردم. با این حرفت ثابت کردی برنامه نویس نیستی یعنی تو مخالف فریم ورک و کتابخونه ای؟ خنده میاد شاید باورت نشه اما کل قدرت php توی node خلاصه میشه به یک view engine اگه نمیدونی چیه سرچ من ع حواسم نبود اصلا سرچ میدونی چیه؟ بزار خودم برات بگم توی php هست که یه قالب html رندر میشه و برای سرور ارسال میشه همین کار رو ejs توی node انجام میشه البته میدونم نفهمیدی چی گفتم در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در 23:59، Integer گفته است: توهین نکن فکر نکن خیلی عددی هستی واسه من اگر دور دوره توهین کردنو دیس دادن باشه من خداشم پس فکر نکن خیلی آدمی جلوی من مورد بعدی هم این هستش که بله! Node JS یادگیریش سخته (برای کسایی مثل شما که معنی همچین چیزارو نمیفهمن سخت ترم میشه) دلیلشم گفتم با این مغز فندقیت چطوری html یاد گرفتی؟ حوصلم سر رفته بود رفتم یکی این ویدئو آموزشی هاتو دیدم دیدم با ویندوز هفت و سیستم ذغالی داری کد میزنی از همین فهمیدم تازه کاری و حتی یک پروژه پروداکشن هم نداشتی آقای برنامه نویس منم وقتی شروع کرده بودم دقیقا مث تو بودم ولی بعدش تونستم سیستم خودمو با پول خودم جمع کنم هرچی ولی من با تو خیلی فرق داشتم تو خیلی ادعا داری. حالا بهم بگم چند سال برا یادگیری html زمان گزاشتی؟ در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در 23:59، Integer گفته است: موردی هم که هستش اینه که داخل JS از پی اچ پی میشه استفاده کرد؟؟؟ نه! ولی داخل پی اچ پی میشه از HTML CSS JS jQuery VB TS ES و یک سری از فریم ورک های جاوااسکریپتی استفاده کرد داخل Javascript میشه کد هایی نظیر کد زیر (که یک مورد خیلی ساده هستش (که البته فکر نمیکنم برای کسایی مثل شما که اصلا نمیدونن PHP مخفف چی هستش ساده باشه (نهایتش بتونی بزنی به صورته انگلیسی تفسیرش کنی) نمیدونم چی بهت بگم خیلی خیلی خیلی بی سطحی میگیم node کار نکردی دهنتو ببند و در موردش نظر نده توی node همچین قابلیتی هست با پسوند ejs در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در 23:59، Integer گفته است: PHP: - یادگیری آسون و سریعتر - سرعت بالای کد نویسی - هم سایت های خودآموز زیادی هستن که یاد میدن پی اچ پی رو و هم بوت کمپ های بسیار زیادی - معماری سه لایه (MVC) (که البته مبتدیانی بلا نسبت شما مفهوم این مورد رو نهایتا بتونن از توی گوگل پیدا کنند) - تنوع بالای کتابخانه ها و فریم ورک ها (Laravel, CakePHP...) - CMS های قدرتمند (که البته بازم برای مبتدیان (حتی واسه ی شمایی که اصلا بک اند کار نکردی) درک این موضوع سخته) - همه ی پلتفرم ها و سرور ها پشتیبانی میکنن PHP رو - امنیت بسیار بالای سایت های نوشته شده با PHP (با ASP .NET MVC به جرعت میتونم بگم برابری میکنه (البته شما که اصلا .Net رو بلد نیستی و دو خط جاوااسکریپت کد زدی و خرکیف شدی پس این مفهومم نمیفهمی) --- فقط داخل بک اند استفاده میشه چون چیزی نداری اسونه سرعت کد نویسی توش بالا هست اما سرعت خودش خیلی خیلی نسبت به node پاینه دوره هاش مال هزار سال پیشن اخه چی بهت بگم mvc ربطی یه زبان برنامه نویسی داره؟ mvc یه معماری و توی هر زبانی قابل پیاده اس هرچی میرم جلو تر بیشتر میخندم تنوع بالا کتابخانه؟ مگه زد کتاب خونه نبودی؟ میدونی npm چیه اگه میدونستی این حرفو نمیزدی php یک دهم node کتابخونه و فریمورک نداره امنیت؟ آخه بچه امنیت توی php? برو خجالت بکش خب اما برسيم با خوبی های node با زبون ساده میگم برات که بفهمی : node فقط یه سیستم یا یک تکنولوژی برای بک اند نیست میشه با برای از پلتفرمی مثل اندروید ویندوز مک ios برنامه نوشت همون vs code که باهاش فاز میگیری رو node نوشته سرعت node بسیار بالاست و با زبان های خانواده c توی سرعت رقابت میکنه Node پکیج منیجر داره چیزی که زبان های جدید و بروژ دارن و اینم بگم اصلا php کار نمیدونه این چیه امنیت node بسیار بالاست چون ساختارش بهت اجازه میدت همه چی رو دقیق مديريت کنی اصلا پوشه public توی php معنی داره؟ نه چون همه چی پاپلیکه این یعنی خطر و بی امنیتی جاوااسکریپت بعنوان یکی از سه زبان برتر دنیا از این ران تایم پشتیبانی میکنه و کلی قابلیت های دیگه که اصلا توی php نیست این آخرین باریه که جوابتو میدم دفع های بعد فقط بهت میخندم این رو هم فقط بخاطر بچه های تایپک نوشتم که با مطالب این شخص گمراه نشن حواستون باشه زبانی که انتخاب میکنید خیلی مهمه راستی این حرفا رو نزدم که تو رو راهنمایی کنم تو اصلا در حدی نیستی بخوام راهنمایت کنم اینو فقط برای بچه های فروم نوشتم من کیبورد ام فارسی نداره شرمنده اگه غلط املایی داشتم نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در December 12 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12 تنها جواب من در مورد اون همه چرت و پرتت (۸۰ درصدشو نخوندم چون از همون اولش چرت و پرتت معلوم بود) اینجا به جز ۳ تا سایت، همشون از جاوااسکریپت استفاده کردن واسه ی فرانت اند یعنی همه مخالفت با جاوااسکریپته سمت سرور! که البته هر ۳ تا سایتها هم تو سری خورن یاهو که هک شد دیتابیس دیگه هیچکس ازش استفاده نمیکنه eBay و Linkedin هم که من اولین باره اسمشونو شنیدم نمیدونم چرا توی این لیست اومدن! خلاصه که امیدوارم چشمانم یه زره بیشتر باز کنی طرف ۱۰۰هزار تا ۱۰۰هزار تا خط کد ننوشته که کوته فکر هایی مثل تو اونارو زیر سوال ببرند بدرود نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.