samcoder ارسال شده در December 7 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7 سلام و درود یه سوال از بچه های forum نظرتون در مورد سایت شخصی بنده چیست؟ https://sam.panjerh.ir/ فقط پیشاپیش بابت سرعت کندش معذرت میخوام پولم به ته رسیده بود نشد براش سرور جدا بگیرم این سروری هم که روش رانه خیلی شلوغه باعث شده کند بشه نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در December 8 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8 (ویرایش شده) سلام خیلی عالیه ریسپانسیوش فقط یک زره ایراد داره با بوت استرپ درست شده درسته؟ دیزایناش آشناست خلاصه که عالیه استادان عزیز @Carl @Slap نظره شما چیست؟ ویرایش شده December 8 توسط Integer نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در December 8 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8 2 ساعت قبل، Integer گفته است: سلام خیلی عالیه ریسپانسیوش فقط یک زره ایراد داره با بوت استرپ درست شده درسته؟ دیزایناش آشناست خلاصه که عالیه استادان عزیز @Carl @Slap نظره شما چیست؟ خیلی عالی . فقط اینکه صفحه اصلیت با "درباره من" یکیه و سرعتش یکم کنده و اینکه یادت باشه برنامه نویسی به طراحی سایت محدود نمیشه رو C++ Paskal Basic Lwa و غیره هم میتونی کار کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 9 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9 13 ساعت قبل، Carl گفته است: خیلی عالی . فقط اینکه صفحه اصلیت با "درباره من" یکیه و سرعتش یکم کنده و اینکه یادت باشه برنامه نویسی به طراحی سایت محدود نمیشه رو C++ Paskal Basic Lwa و غیره هم میتونی کار کنی دیگه توی اپارات استریم نمیکنی عزیز؟ در ۱۴۰۳/۹/۱۷ در 10:55، samcoder گفته است: سلام و درود یه سوال از بچه های forum نظرتون در مورد سایت شخصی بنده چیست؟ https://sam.panjerh.ir/ فقط پیشاپیش بابت سرعت کندش معذرت میخوام پولم به ته رسیده بود نشد براش سرور جدا بگیرم این سروری هم که روش رانه خیلی شلوغه باعث شده کند بشه حقیقتش رو بخوای به تو هم حسودیم میشه، تو که میگم یعنی "توی نوعی" کلا میبینم افراد کوچک تر یا همسن من چه مهارت هایی (هر حوزه و کته گوری) دارن ولی تقریبا حاصل 20 سال زندگی من هیچ ثمره مفیدی نداشته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در December 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9 16 ساعت قبل، Integer گفته است: سلام خیلی عالیه ریسپانسیوش فقط یک زره ایراد داره با بوت استرپ درست شده درسته؟ دیزایناش آشناست خلاصه که عالیه استادان عزیز @Carl @Slap نظره شما چیست؟ سلام عزیز، تشکر بابت نظرت کجای ریسپانسیوش مشکل داره؟ بله بخشی ازش با بوت استرپ هندل شده 14 ساعت قبل، Carl گفته است: خیلی عالی . فقط اینکه صفحه اصلیت با "درباره من" یکیه و سرعتش یکم کنده و اینکه یادت باشه برنامه نویسی به طراحی سایت محدود نمیشه رو C++ Paskal Basic Lwa و غیره هم میتونی کار کنی سلام، تشکر از شما بابت نظرت اره دیگه صفحه درباره من همون صفحه اصلیه دیگه کندیش بخاطر سرورشه متاسفانه حقوق بگیرم اوکیش میکنم درسته ولی من فقط طراح سایت نیستم بخشی از کارمه باز هم ممنونم از نظرت و راهنمایت 59 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است: حقیقتش رو بخوای به تو هم حسودیم میشه، تو که میگم یعنی "توی نوعی" کلا میبینم افراد کوچک تر یا همسن من چه مهارت هایی (هر حوزه و کته گوری) دارن ولی تقریبا حاصل 20 سال زندگی من هیچ ثمره مفیدی نداشته. مطمئن ام که تو هم کاری توی زندگیت کردی که بقیه حسرتش رو خوردن ولی چون بنظر تو اون کار ساده بوده اینجوری فک میکنی ولی واسه شروع هیچ وقت دیر نیست فقط استارت بزن 1 نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.