Wandy ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 محمد داداش خیلی زود بود برای رفتنت آسمونی شدنت مبارک اون همه خندیدیم و با هم شوخی کردیم ولی آخرش اسیر خاک شدی و خاطراتت موند برامون بماند یادگار <<< 2 نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در December 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 6 دقیقه قبل، Quff گفته است: محمد داداش خیلی زود بود برای رفتنت آسمونی شدنت مبارک اون همه خندیدیم و با هم شوخی کردیم ولی آخرش اسیر خاک شدی و خاطراتت موند برامون بماند یادگار <<< فیلم تصادف به زودی میزارم اگه لینک خراب بود اینو بزنید بماند یادگار https://uploadkon.ir/uploads/8b8604_24InShot-۲۰۲۴۱۲۰۵-۰۰۲۰۲۹۷۸۳.mp4 نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 پاره کردید مارو با این خبر مرگا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 شوخیش هم خوب نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDKiD ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 بچها من دوست FlighT هستم گم شده چند روزیه دعا کنید پیداش کنیم مرسی نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 16 ساعت قبل، Quff گفته است: محمد داداش خیلی زود بود برای رفتنت آسمونی شدنت مبارک اون همه خندیدیم و با هم شوخی کردیم ولی آخرش اسیر خاک شدی و خاطراتت موند برامون بماند یادگار <<< داداش همین الان طرف انلاینه چقدر شایعه سازی میکنین حالمون بد شد یه ریاکشنه بخدا ارزششو نداره نقل قول ✯ M2S ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 خدا ممد رو بیامرزه ایشالله جهنمی شه 1 نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در December 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 5 ساعت قبل، ThunderStorm گفته است: شوخیش هم خوب نیست طنزه داداش خود ممدم در جریانه 5 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: پاره کردید مارو با این خبر مرگا 5 ساعت قبل، MaDKiD گفته است: بچها من دوست FlighT هستم گم شده چند روزیه دعا کنید پیداش کنیم مرسی ایشالا پیدا نشه 4 ساعت قبل، Salleh گفته است: بابا اینقدر... شعر نفرستید ناموسن چه وعضه الکی میخوان بقیه رو به مرگ کنن عه باو شوخیه عجب 4 ساعت قبل، McClane گفته است: داداش همین الان طرف انلاینه چقدر شایعه سازی میکنین حالمون بد شد یه ریاکشنه بخدا ارزششو نداره نه دنبال ری اکشنم نه شایعه سازی کردم مرد حسابی فقط به عنوان شوخیه نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 23 ساعت قبل، Quff گفته است: محمد داداش خیلی زود بود برای رفتنت آسمونی شدنت مبارک اون همه خندیدیم و با هم شوخی کردیم ولی آخرش اسیر خاک شدی و خاطراتت موند برامون بماند یادگار <<< شهر رو چراغون کنید ستاره بارون کنید.... ممد مرددددددددددد خدا رو شکرررررررررررررر مرررررررررررررسی همینههههههههههه سید بیا برا خبر خوشی که دادی بهت شیرینی کلانی بدم @Destroyer 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feo ارسال شده در جمعه در 03:02 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 03:02 درود تکراری شده دیگه تا یه چیزیو بی مزه نکنین ول نمیکنین. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در جمعه در 05:30 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 05:30 2 ساعت قبل، Feo گفته است: درود تکراری شده دیگه تا یه چیزیو بی مزه نکنین ول نمیکنین. (+) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در جمعه در 09:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:35 @Destroyer جات تو قلبه منه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در شنبه در 12:43 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:43 در ۱۴۰۳/۹/۱۶ در 00:18، ijoker گفته است: شهر رو چراغون کنید ستاره بارون کنید.... ممد مرددددددددددد خدا رو شکرررررررررررررر مرررررررررررررسی همینههههههههههه سید بیا برا خبر خوشی که دادی بهت شیرینی کلانی بدم @Destroyer Locations <<< Bank/ نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در شنبه در 12:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:45 در ۱۴۰۳/۹/۱۵ در 22:48، ijoker گفته است: شهر رو چراغون کنید ستاره بارون کنید.... ممد مرددددددددددد خدا رو شکرررررررررررررر مرررررررررررررسی همینههههههههههه سید بیا برا خبر خوشی که دادی بهت شیرینی کلانی بدم @Destroyer پس ما چی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 14:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:22 1 ساعت قبل، Wandy گفته است: Locations <<< Bank/ داداش مرده واکنش زد!!! شیرینی هم می خوای؟؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در شنبه در 14:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:31 منم مردم الفاتحه اگه مرده خدا بیامرز ولی اگه نمرده: نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinstonBlue ارسال شده در شنبه در 14:36 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:36 در ۱۴۰۳/۹/۱۵ در 01:14، Wandy گفته است: محمد داداش خیلی زود بود برای رفتنت آسمونی شدنت مبارک اون همه خندیدیم و با هم شوخی کردیم ولی آخرش اسیر خاک شدی و خاطراتت موند برامون بماند یادگار <<< داداش همین دیشب تو متینگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در شنبه در 14:38 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:38 15 دقیقه قبل، ijoker گفته است: داداش مرده واکنش زد!!! شیرینی هم می خوای؟؟! خودمم رو اکانتش 1 دقیقه قبل، WinstonBlue گفته است: داداش همین دیشب تو متینگ بود خودم رو اکانت مرحومم نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 14:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:42 3 دقیقه قبل، Wandy گفته است: خودمم رو اکانتش خودم رو اکانت مرحومم @Destroyer تایید می کنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در شنبه در 14:44 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:44 2 دقیقه قبل، ijoker گفته است: @Destroyer تایید می کنی؟ اره راس میگه نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 14:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:45 هم اکنون، Destroyer گفته است: اره راس میگه پس این دروغی که گفت راست بود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinstonBlue ارسال شده در شنبه در 16:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:20 1 ساعت قبل، Wandy گفته است: خودمم رو اکانتش خودم رو اکانت مرحومم بله ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinGed ارسال شده در یکشنبه در 12:32 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:32 21 ساعت قبل، Wandy گفته است: خودمم رو اکانتش خودم رو اکانت مرحومم میدونم موقع نوشتن تایپیک از خنده داشتی میمردی 21 ساعت قبل، Destroyer گفته است: اره راس میگه بد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در یکشنبه در 15:54 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:54 3 ساعت قبل، WinGed گفته است: میدونم موقع نوشتن تایپیک از خنده داشتی میمردی بد شد خدا بیامرزدش یه فاتحه بفرست براش نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinGed ارسال شده در یکشنبه در 17:25 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:25 1 ساعت قبل، Wandy گفته است: خدا بیامرزدش یه فاتحه بفرست براش راس میگی بد شد که الفاتحه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.