KINGBATMAN ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل خب دوستان امروز من با یک داستان جنایی اومدم خدمت شما اول از لیدر خبرنگار برای همکاری در این مجله تشکر میکنم حال بریم سر وقت داستان در شهر زیبای SF همه چیز عادی به نظر میرسید تا اینکه اتفاقی ترسناک افتاد یک ناو جنگی بدون سرنشین در بندرگاه به گل نشست یکی از افراد گروه جنایت کار شهر SF کنترل ناو جنگی رو بدست گرفتن و در حال سرقت از کشتی هستن اما برای چی به اینجا آمدن آیا برای هدف خاصی به این سلاح ها نیاز دارند؟ به نظر میرسد که آنها به دنبال سلاح های کشتار جمعی هستند اوه نه آنها به دنبال موشک های بالستیک هستند تا شهر LS را با موشک بزنند نیرو های پلیس و ارتشی که برای سرکوبی این جنایت رفتند به طرز وحشتناکی سلاخی شدند این افراد بسیار بیرحم هستند و به هیچکس رحم نکردند به نظر میرسد این زن سر دسته جنایتکاران شهر SF هستش که بعد از کشتن کاپیتان ناو در حال فرار است انگار آنها میخواهند با هلیکوپتر خبرنگاران این موشک ها را جا به جا کنند که کسی متوجه نشود انگار قرار است با کشتی باری غیر نظامی این محموله جا به جا شود ظاهرا بقیه افراد این گروه خلاف کار منتظر رسیدن کشتی هستند این شخص معاون گروه خلافکار گرگ آسمان است که در حال مصاحبه و تهدید پلیس است. آنها پول ها را تقسیم کردن و برای خود ماشین خریدند خب دوستان این هم از مجله امروز من امیدوارم که لذت برده باشید تا مجله ای دیگر بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 6 ساعت قبل، KINGBATMAN گفته است: خب دوستان امروز من با یک داستان جنایی اومدم خدمت شما اول از لیدر خبرنگار برای همکاری در این مجله تشکر میکنم حال بریم سر وقت داستان در شهر زیبای SF همه چیز عادی به نظر میرسید تا اینکه اتفاقی ترسناک افتاد یک ناو جنگی بدون سرنشین در بندرگاه به گل نشست یکی از افراد گروه جنایت کار شهر SF کنترل ناو جنگی رو بدست گرفتن و در حال سرقت از کشتی هستن اما برای چی به اینجا آمدن آیا برای هدف خاصی به این سلاح ها نیاز دارند؟ به نظر میرسد که آنها به دنبال سلاح های کشتار جمعی هستند اوه نه آنها به دنبال موشک های بالستیک هستند تا شهر LS را با موشک بزنند نیرو های پلیس و ارتشی که برای سرکوبی این جنایت رفتند به طرز وحشتناکی سلاخی شدند این افراد بسیار بیرحم هستند و به هیچکس رحم نکردند به نظر میرسد این زن سر دسته جنایتکاران شهر SF هستش که بعد از کشتن کاپیتان ناو در حال فرار است انگار آنها میخواهند با هلیکوپتر خبرنگاران این موشک ها را جا به جا کنند که کسی متوجه نشود انگار قرار است با کشتی باری غیر نظامی این محموله جا به جا شود ظاهرا بقیه افراد این گروه خلاف کار منتظر رسیدن کشتی هستند این شخص معاون گروه خلافکار گرگ آسمان است که در حال مصاحبه و تهدید پلیس است. آنها پول ها را تقسیم کردن و برای خود ماشین خریدند خب دوستان این هم از مجله امروز من امیدوارم که لذت برده باشید تا مجله ای دیگر بدرود. درود. به عنوان سرگرمی خوب بود. ولی احساس میکنم اگه مجلت طنز باشه یا اخبار روز تو واقعیت رو بخوای تو بازی به تصویر بکشی و خبرش کنی، افراد زیادی علاقمند میشند به مجله ات. خسته نباشید بازم بساز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل بد نبود خسته نباشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salleh ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عالی نقل قول ♥Persepolis♥RealMadrid♥ Hala Madrid لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.