Deko ارسال شده در یکشنبه در 12:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:12 (ویرایش شده) اون روز عجیب بود میگید چرا ببینید چی شد در یک روز داشتم عکس میگرفتم که یک اس ام اس دیدم این اس ام اس عجیب بود ولی شاید سر کاری بود نمیدونم اما یه چیز عجیب دیدم عجیب بود فکر کردم میمیرم اما موندم رفتم جلو و اینو دیدم ترسیدم همونجا غش کردم واقعن ترسیدم نظر شما چیه این داستان ادامه دارد ویرایش شده یکشنبه در 12:15 توسط Deko زدن اطالاعات کاربری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در یکشنبه در 20:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:16 خوب بود نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 انسان یک تیکه کاغذ بی ارزش رو به پول تبدیل کرد ولی ببین همون پول آدما رو به چی تبدیل کرد یک هیولا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در یکشنبه در 20:52 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:52 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تهدید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.