tahaking1414 ارسال شده در November 30 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30 من از تمامی ادمین و موسس علی میخواهم که موتور های جدیدی به بازیکنان بیاورند چون موتور ها قدیمی شدند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 چشم عباس آقا نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 در ۱۴۰۳/۹/۱۰ در 13:38، tahaking1414 گفته است: من از تمامی ادمین و موسس علی میخواهم که موتور های جدیدی به بازیکنان بیاورند چون موتور ها قدیمی شدند چشم امر دیگه نیست نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در December 16 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16 گفتم دارن میارن تو راهه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LEGO ارسال شده در December 17 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17 در ۱۴۰۳/۹/۱۰ در 13:38، tahaking1414 گفته است: من از تمامی ادمین و موسس علی میخواهم که موتور های جدیدی به بازیکنان بیاورند چون موتور ها قدیمی شدند یه سری هوندا ۱۲۰ دارهوارد گمرک ارساکیا میشه صبور باشید...... نقل قول 𝔈𝔳𝔢𝔯𝔶 𝔪𝔞𝔫’𝔰 𝔩𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞 𝔣𝔞𝔦𝔯𝔶 𝔱𝔞𝔩𝔢 𝔴𝔯𝔦𝔱𝔱𝔢𝔫 𝔟𝔶 𝔊𝔬𝔡’𝔰 𝔣𝔦𝔫𝔤𝔢𝔯𝔰 𝐻𝒶𝓃𝓈 𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃 𝒜𝓃𝒹𝑒𝓇𝓈𝑒𝓃 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در December 19 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19 امر دیگه ای نیس نقل قول :Me :Bro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirx13 ارسال شده در یکشنبه در 06:24 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 06:24 در ۱۴۰۳/۹/۱۰ در 13:38، tahaking1414 گفته است: من از تمامی ادمین و موسس علی میخواهم که موتور های جدیدی به بازیکنان بیاورند چون موتور ها قدیمی شدند گفتیم قول دادن واست هوندا بیارن امر دیگه نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bulet ارسال شده در یکشنبه در 17:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:14 در ۱۴۰۳/۹/۱۰ در 13:38، tahaking1414 گفته است: من از تمامی ادمین و موسس علی میخواهم که موتور های جدیدی به بازیکنان بیاورند چون موتور ها قدیمی شدند یه هوندا تو راهه نقل قول 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در یکشنبه در 18:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:10 در ۱۴۰۳/۹/۲۷ در 12:22، WinGed گفته است: یه سری هوندا ۱۲۰ دارهوارد گمرک ارساکیا میشه صبور باشید...... نقل قول ____________________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ :My Brother .No Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در یکشنبه در 18:17 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:17 چه انتظاراتی دارین واقعا نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bulet ارسال شده در دوشنبه در 06:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:45 در ۱۴۰۳/۹/۱۰ در 13:38، tahaking1414 گفته است: من از تمامی ادمین و موسس علی میخواهم که موتور های جدیدی به بازیکنان بیاورند چون موتور ها قدیمی شدند باید گرگ به ارساکیا حمله کنه گرگ نقل قول 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masdod ارسال شده در دوشنبه در 17:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:03 یه هوندا 125 مون نشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در دوشنبه در 17:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:56 من میگم موتور NRG-500 رو بکنیم NRG-900 چون توی جی تی ای IV که من بازی می کردم اون موتور رو داشت و خیلی قشنگ و عالی بود ولی سرعتش هم بره بالا و قیمت زیادی نزارن روش که بازیکن ها نتونن بخرند و حسرت بخورن خلاصه انشالله که بیاد نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bulet ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۳ در 21:26، Rahebe گفته است: من میگم موتور NRG-500 رو بکنیم NRG-900 چون توی جی تی ای IV که من بازی می کردم اون موتور رو داشت و خیلی قشنگ و عالی بود ولی سرعتش هم بره بالا و قیمت زیادی نزارن روش که بازیکن ها نتونن بخرند و حسرت بخورن خلاصه انشالله که بیاد امر دیگه ای نیست در ۱۴۰۳/۱۰/۳ در 21:26، Rahebe گفته است: من میگم موتور NRG-500 رو بکنیم NRG-900 چون توی جی تی ای IV که من بازی می کردم اون موتور رو داشت و خیلی قشنگ و عالی بود ولی سرعتش هم بره بالا و قیمت زیادی نزارن روش که بازیکن ها نتونن بخرند و حسرت بخورن خلاصه انشالله که بیاد الان یکی اختصاصی تو میگم بیارن سرور نقل قول 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 10 دقیقه قبل، Bulet گفته است: امر دیگه ای نیست الان یکی اختصاصی تو میگم بیارن سرور اوکی انشالله که بیارن 1 نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۱۰ در 13:38، tahaking1414 گفته است: من از تمامی ادمین و موسس علی میخواهم که موتور های جدیدی به بازیکنان بیاورند چون موتور ها قدیمی شدند باشه نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۱۰ در 13:38، tahaking1414 گفته است: من از تمامی ادمین و موسس علی میخواهم که موتور های جدیدی به بازیکنان بیاورند چون موتور ها قدیمی شدند موتور های جدید به بازیکنان بیاورند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل دِ ممد موتور تو بازیکنا زشته دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل به قول خودم NRG-900 پیشرفته از NRG-500 فقط جهت شوخی و فشاری کردن موسسه فروم آقای علی نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل مسئول گمرک هنوز تایید نکرده نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 3 دقیقه قبل، MadFlighT گفته است: مسئول گمرک هنوز تایید نکرده داداش ما منتظریم ها اوکیش کن دیگه این گمرک چرا لج کرده؟ زنگ بزن پشتیبانی من موتور خوب میخوام بخرم نه قدیمی هاش نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirx13 ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 17 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: داداش ما منتظریم ها اوکیش کن دیگه این گمرک چرا لج کرده؟ زنگ بزن پشتیبانی من موتور خوب میخوام بخرم نه قدیمی هاش هزینه داره داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 36 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: داداش ما منتظریم ها اوکیش کن دیگه این گمرک چرا لج کرده؟ زنگ بزن پشتیبانی من موتور خوب میخوام بخرم نه قدیمی هاش پول میخوان نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، MadFlighT گفته است: پول میخوان چقدره؟ بگو من واریز می کنم فقط بیارن اگه بیشتر ۵۰ میلیون شد دیگه نیستم بگو خودش خرج کنه واسه کامیون رفت آمد موتور هایی که میخواد بیاد پول که با ریدن به دست نمیاد که باید زحمت کشید ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط Rahebe نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 3 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: چقدره؟ بگو من واریز می کنم فقط بیارن اگه بیشتر ۵۰ میلیون شد دیگه نیستم بگو خودش خرج کنه واسه کامیون رفت آمد موتور هایی که میخواد بیاد پول که با ریدن به دست نمیاد که باید زحمت کشید اینجا وای نسا عزیزم برو درست بخون امتحانات شروع شده خار فروم .... نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.