ROKY ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 (ویرایش شده) اقاییش امیدوارم خوشتون بیاد ❤ واکنش یادتون نره❤ ویرایش شده November 25 توسط ROKY 2 نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 وای آقاییش کشته شد نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 اقایش که رحمت خدا رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در November 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 2 دقیقه قبل، TheSmarTy گفته است: وای آقاییش کشته شد 1 دقیقه قبل، TheTopRaK گفته است: اقایش که رحمت خدا رفت خدا رفتگانه شماهم بیامرزه❤ نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 23 ساعت قبل، ROKY گفته است: اقاییش امیدوارم خوشتون بیاد ❤ واکنش یادتون نره❤ اقایش استاده زمین خوردن! تا اقایش اسکی سوار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheJoker ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 در ۱۴۰۳/۹/۵ در 23:37، ROKY گفته است: اقاییش امیدوارم خوشتون بیاد ❤ واکنش یادتون نره❤ اوه اوه اوه اون کله دیگه از بین رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در November 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 1 دقیقه قبل، 3mehrshad3 گفته است: اوه اوه اوه اون کله دیگه از بین رفت این کله دیه اون کله نیه نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 4 ساعت قبل، ROKY گفته است: این کله دیه اون کله نیه صحیح ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 خدابیامرزه نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 شهید بی نام کشته شده در زمین اسکیت و به دست خود اسکیت کشته شد نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در November 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 27 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: شهید بی نام کشته شده در زمین اسکیت و به دست خود اسکیت کشته شد داداش منظورت از این امضا که گذاشتی چیه جررر نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 تق نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 4 ساعت قبل، ROKY گفته است: داداش منظورت از این امضا که گذاشتی چیه جررر منظورم اینه با کسایی هستم که رفیقای با مرام ان هممون توی قدیم آرزومون بود بریم تیم استف الانم که با رفیقمون نیم استف هستیم و پشت همیم در هر شرایط من خودم از وقتی اومدم سرور همیشه دوست داشتم هلپر بشم که شدم ولی در حادثه های زیاد به مشکل خوردم ولی بازم خواهم رفت در تیم و اینم بگم مثل شما با اکانت مولتی یا اصلی اینقدر به کوچک ترین چیز اشاره نمی کنم و یا شکایت کنم تو فروم و زیر کشی کنم. من یا بقیه مثل شما در درجه اول در سرور که زیر کشی می کنید نیستیم. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 مرهوم اقاییش نقل قول 𝕱𝖆𝖓𝖌𝕰 𝕿𝖔𝖔𝕿𝖍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 ذات اسکیت: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTaha ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 12 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: ذات اسکیت: از یه سریا خراب تره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Healer ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 در ۱۴۰۳/۹/۵ در 23:37، ROKY گفته است: اقاییش امیدوارم خوشتون بیاد ❤ واکنش یادتون نره❤ این دیگه آقایی نیس فک کنم شایدم هست ولی دیگه هیچ کاری نمیتونه کنه نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! CaKe Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imojtaba ارسال شده در جمعه در 15:47 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:47 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در جمعه در 21:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:45 در ۱۴۰۳/۹/۵ در 23:37، ROKY گفته است: اقاییش امیدوارم خوشتون بیاد ❤ واکنش یادتون نره❤ کوشته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در شنبه در 09:44 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:44 در ۱۴۰۳/۹/۵ در 23:37، ROKY گفته است: اقاییش امیدوارم خوشتون بیاد ❤ واکنش یادتون نره❤ اون دنیا انشاالله میبینیمش نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 انسان یک تیکه کاغذ بی ارزش رو به پول تبدیل کرد ولی ببین همون پول آدما رو به چی تبدیل کرد یک هیولا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در شنبه در 11:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:01 در ۱۴۰۳/۹/۸ در 00:21، UpRoaR گفته است: ذات اسکیت: متأسفانه هنوز تو فروم آنلاک نشده نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در شنبه در 11:14 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:14 در ۱۴۰۳/۹/۵ در 23:37، ROKY گفته است: اقاییش امیدوارم خوشتون بیاد ❤ واکنش یادتون نره❤ وای آقایی چی شد! نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yysin ارسال شده در شنبه در 11:59 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:59 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در شنبه در 12:23 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:23 شادی روح مرحوم اسکیتعلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.