Meshki ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 (ویرایش شده) امام علی (ع): حتی به کسی که بهت خیانت کرده، خیانت نکن. https://uploadkon.ir/uploads/d00525_24VID-20241116-163921-948.mp4 ( شاید سوال براتون پیش آمده که چرا به امام علی میگن نقطه ی (ب) بسم الله؟ یعنی ما قبل از به یاد آوردن نام خدا، باید امام علی رو ستایش کنیم؟ یا مثلاً گفته میشه امام علی بزرگتر از پیامبر ما هست از لحاظ عقلی و نقطه ی شروع و پایان دنیا، امام علی هست. به بزرگی امام علی پی ببرید ویرایش شده November 25 توسط RaaSaa 1 نقل قول News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 حتما حکمتی توشه نقل قول ,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔 .𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 هر آدم مذهبی بسیجی نیست 3 1 نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در شنبه در 23:09 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:09 من که در حدی نیستم که نظر بدم در مورد اهل بیت، ولی به عنوان یک مسلمان اینو مینویسم: حدیث لولاک لما خلقت الاٌفلاک: ای پیامبر، اگر تو نبودی، افلاک (جهان) را خلق نمیکردم، و اگر علی نبود، تو را خلق نمیکردم، و اگر فاطمه نبود، شما را خلق نمیکردم! یعنی تمامی اهل بیت باهم در یک سطح هستن، از پیامبر و امام علی و حضرت فاطمه گرفته تا امام زمان این حدیث هم حدیث قدسی (حدیثی هستش که خداوند مستقیم به پیامبر گفته) هستش نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در یکشنبه در 13:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:16 یا علی در ۱۴۰۳/۹/۱۵ در 02:27، Destroyer گفته است: هر آدم مذهبی بسیجی نیست 1 نقل قول There're no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در یکشنبه در 13:46 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:46 14 ساعت قبل، Integer گفته است: من که در حدی نیستم که نظر بدم در مورد اهل بیت، ولی به عنوان یک مسلمان اینو مینویسم: حدیث لولاک لما خلقت الاٌفلاک: ای پیامبر، اگر تو نبودی، افلاک (جهان) را خلق نمیکردم، و اگر علی نبود، تو را خلق نمیکردم، و اگر فاطمه نبود، شما را خلق نمیکردم! یعنی تمامی اهل بیت باهم در یک سطح هستن، از پیامبر و امام علی و حضرت فاطمه گرفته تا امام زمان این حدیث هم حدیث قدسی (حدیثی هستش که خداوند مستقیم به پیامبر گفته) هستش اینو خودم اشاره کردم این برتری رو نشون میده نه تساوی رو نقل قول News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در یکشنبه در 15:00 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:00 (ویرایش شده) نقل قول 15 ساعت قبل، Integer گفته است: من که در حدی نیستم که نظر بدم در مورد اهل بیت، ولی به عنوان یک مسلمان اینو مینویسم: حدیث لولاک لما خلقت الاٌفلاک: ای پیامبر، اگر تو نبودی، افلاک (جهان) را خلق نمیکردم، و اگر علی نبود، تو را خلق نمیکردم، و اگر فاطمه نبود، شما را خلق نمیکردم! یعنی تمامی اهل بیت باهم در یک سطح هستن، از پیامبر و امام علی و حضرت فاطمه گرفته تا امام زمان این حدیث هم حدیث قدسی (حدیثی هستش که خداوند مستقیم به پیامبر گفته) هستش ببین عزیز دلم برتری از چه نظر؟ از نظر دین از برتری داشتن (مثل همه ما حضرت محمد (ص) ) میپرستیم با این که میتونیم عیسی(ع) به پرستیم به دلیل این این خواسته خدا بوده پیامبر ما بر دیگران پیامبر ها دلالت و برتری داره و هر امام و پیامبر ویژگی های خودشو داشت مثل ابوالفضل (ع) یه در که وزن اون ۳تن یا ۴ تن بود که بلند کرد و درباره حضرت فاطمه میگه (منظورش پاک بودن اونها رو میگه. ، مظلوم بودنشان ) از کوچیکی!!!!! ویرایش شده یکشنبه در 15:01 توسط amirdii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.