Rommstein ارسال شده در November 23 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23 (ویرایش شده) سلام دوستان عزیز ، امروز میخوام برم همونجایی که رایدر به قتل رسید! ابتدا رفتم شهر San Fierro و رفتم جایی که رایدر کشته شده بود. رفتم داخل و کنار دریا مشغول سیگار کشیدن شدم. مشغول سیگار کشیدن بودم که یهو چشمم خورد به مکانی که رایدر مرده بود. با خودم گفتم بد نیست که یک عکس بگیرم و با دوربین مشغول عکس گرفتن شدم. که ناگهان چشمم خورد به رایدر! با دیدن آن صحنه معنی سکته را احساس کردم و با موتورم پا به فرار گذاشتم. بعد چند دقیقه رفتم به محله گرو استریت و پشت سرمو نگا کردم که با این صحنه روبرو شدم. سریع رفتم تو خود محله و ناگهان رایدر جلوم ظاهر شد! من که از دیدنش حالم بد شد و افتادم روی زمین. با حال بدی که داشتم ، رایدر چاقویش را از جیبش در آورد و مشغول تکه تکه کردن من شد! و از آنجا که رایدر شکمو بود ، با گوشت من کباب درست کرد و گفت:الحمدالله (خدایا شکرت عجب گوشتی بود). امید وارم تا اینجا خوشتون اومده باشه و تا مجله های دیگر بدرود. ویرایش شده November 23 توسط Rommstein نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 سلام.. روح میاد با چاقو آدم میکشه و میخوره؟ عالی نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rommstein ارسال شده در November 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 1 ساعت قبل، Fail گفته است: سلام.. روح میاد با چاقو آدم میکشه و میخوره؟ عالی روحش آپدیت شده قابلیت کشتن هم داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 Great نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 عالی نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
THEamirr ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 عالی نقل قول :My Accounts 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 در ۱۴۰۳/۹/۵ در 08:03، Fail گفته است: سلام.. روح میاد با چاقو آدم میکشه و میخوره؟ عالی روح مناطق شهری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTaha ارسال شده در پنجشنبه در 09:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:36 در ۱۴۰۳/۹/۴ در 03:12، Rommstein گفته است: سلام دوستان عزیز ، امروز میخوام برم همونجایی که رایدر به قتل رسید! ابتدا رفتم شهر San Fierro و رفتم جایی که رایدر کشته شده بود. رفتم داخل و کنار دریا مشغول سیگار کشیدن شدم. مشغول سیگار کشیدن بودم که یهو چشمم خورد به مکانی که رایدر مرده بود. با خودم گفتم بد نیست که یک عکس بگیرم و با دوربین مشغول عکس گرفتن شدم. که ناگهان چشمم خورد به رایدر! با دیدن آن صحنه معنی سکته را احساس کردم و با موتورم پا به فرار گذاشتم. بعد چند دقیقه رفتم به محله گرو استریت و پشت سرمو نگا کردم که با این صحنه روبرو شدم. سریع رفتم تو خود محله و ناگهان رایدر جلوم ظاهر شد! من که از دیدنش حالم بد شد و افتادم روی زمین. با حال بدی که داشتم ، رایدر چاقویش را از جیبش در آورد و مشغول تکه تکه کردن من شد! و از آنجا که رایدر شکمو بود ، با گوشت من کباب درست کرد و گفت:الحمدالله (خدایا شکرت عجب گوشتی بود). امید وارم تا اینجا خوشتون اومده باشه و تا مجله های دیگر بدرود. رایدلندر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در جمعه در 08:18 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:18 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما @Rommstein مجله ی شما تایید شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در جمعه در 14:14 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:14 زیبا بود نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در جمعه در 14:24 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:24 جالب بود نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در جمعه در 14:27 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:27 جالب بود نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در یکشنبه در 20:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:20 بنازم خیلی هم عالی نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 انسان یک تیکه کاغذ بی ارزش رو به پول تبدیل کرد ولی ببین همون پول آدما رو به چی تبدیل کرد یک هیولا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.