TheTopRaK ارسال شده در November 23 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23 وقتی دست پاه چلوفتی هستی! اگه دوست داری از خنده قش کنی کلیک کن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheJoker ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 در ۱۴۰۳/۹/۳ در 23:51، TheTopRaK گفته است: وقتی دست پاه چلوفتی هستی! اگه دوست داری از خنده قش کنی کلیک کن! اون دختره که از تخت افتاد م به احتمال زیاد مرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در November 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 5 ساعت قبل، TheJoker گفته است: اون دختره که از تخت افتاد م به احتمال زیاد مرد. + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 آخریه احتمالا اسبه با دختر خصومت شخصی داشته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 اصلا طنز نبود، جالب نبود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در November 30 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30 چند تاشون مرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 فکر کنم پنجمی که با دوچرخن قطع نخاع شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 چیز جالبی یافت نشد نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 در ۱۴۰۳/۹/۳ در 23:51، TheTopRaK گفته است: وقتی دست پاه چلوفتی هستی! اگه دوست داری از خنده قش کنی کلیک کن! سید طنز نبود دوتا چیز باحال بزار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 جالب نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در شنبه در 01:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 01:20 در ۱۴۰۳/۹/۸ در 10:38، Agha گفته است: اصلا طنز نبود، جالب نبود. نگو بتوچه بگو : خودم حلش میکنم نقل قول ○ در سـرم جـنگ هـاے بسـیاریـست ڪـہ تنها کشتــہ اش منـم... ♤ ♡ ◇ ♧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTin2010 ارسال شده در شنبه در 15:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:22 قشنگ مرد که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehrshad007 ارسال شده در دوشنبه در 21:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:26 در ۱۴۰۳/۹/۳ در 23:51، TheTopRaK گفته است: وقتی دست پاه چلوفتی هستی! اگه دوست داری از خنده قش کنی کلیک کن! داداش این کجاش خنده دار بود اخه؟ لطفا مطالب طنز قرار بدید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.