MrBiG ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uploadkon.ir/uploads/c9c120_24logs.rar - توضیحات کامل مشکل: با سلام من وقتی داخل لانچر PC , مایک باز میکنم و صحبت میکنم دفعه بعدی که دوباره مایک رو باز میکنم تا بخوام صحبت کنم صدای قبلی که حرف زدم بک میخوره روی مایک داخل بقیه جاها مایک رو تست کردم اما این مشکل فقط توی لانچر هست نقل قول لینک به دیدگاه
Daruosh ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 4 دقیقه قبل، MrBiG گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uploadkon.ir/uploads/c9c120_24logs.rar - توضیحات کامل مشکل: با سلام من وقتی داخل لانچر PC , مایک باز میکنم و صحبت میکنم دفعه بعدی که دوباره مایک رو باز میکنم تا بخوام صحبت کنم صدای قبلی که حرف زدم بک میخوره روی مایک داخل بقیه جاها مایک رو تست کردم اما این مشکل فقط توی لانچر هست ایراد از میکروفن شماست. میکروفن دیگری امتحان کنید و اگه مشکل حل نشد در همین تاپیک اعلام کنید نقل قول :Myaccount لینک به دیدگاه
MrBiG ارسال شده در 20 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 5 دقیقه قبل، Daruosh گفته است: ایراد از میکروفن شماست. میکروفن دیگری امتحان کنید و اگه مشکل حل نشد در همین تاپیک اعلام کنید امتحان کردم همین مشکل رو داشت نقل قول لینک به دیدگاه
tahaM2 ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل سلام دوست عزیز در رابطه با این مشکل بنده فقط یک راه حل پیدا کردم فشردن کلید F11 ورود به بخش Voice Chat گزینه Hear your own voice اگه فعال بود غیر فعالش کنید امیدوارم مشکلتون حل شده باشه بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه
MrBiG ارسال شده در 16 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل سلام ممنون واسه کمکتون ولی از قبل غیرفعال بود و هنوز این مشکل هست 2 ساعت قبل، tahaM2 گفته است: سلام دوست عزیز در رابطه با این مشکل بنده فقط یک راه حل پیدا کردم فشردن کلید F11 ورود به بخش Voice Chat گزینه Hear your own voice اگه فعال بود غیر فعالش کنید امیدوارم مشکلتون حل شده باشه بدرود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Daruosh ارسال شده در 45 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 45 دقیقه قبل 15 ساعت قبل، MrBiG گفته است: سلام ممنون واسه کمکتون ولی از قبل غیرفعال بود و هنوز این مشکل هست ببین رابط ایراد نداره؟ نقل قول :Myaccount لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.